עבור לתוכן

בעיה בגלישה ברשת הביתית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה בהתחברות לרשת הביתית ברגע שמחוברים אליה גם שאר בני הבית.

החיבור הופך חלש ונקטע לעתים קרובות.

הראוטר ממוקם בקומה הראשונה של הבית ואני נמצאת בקומה השניה.

בהתחלה חשבנו שאין מספיק כח לאות לעלות למעלה ולכן קנינו מגבר. הדבר שיפר קצת את המצב אך לא פתר את הבעיה.

בשלב השני, הרמתי טלפון להוט ושאלתי אם יש אפשרות לחבר את הלפטופ שלי פיסית לתשתית.

נאמר לי כי זה לא אפשרי וכי יש להעביר כבל USB מהלפטופ שלי לראוטר (הראוטר הוא מסוג LEVEL ONE

1. אורך הכבל הדרוש לחיבור הפיסי הוא בסביבות ה - 20-30 מטר. האם אין התנגדות פנימית של הכבל שתחליש את האות?

2. יש לי נקודה של הוט בחדר. האם באמת לא ניתן לחבר אותי דרכה בצורה קווית בנוסף לראוטר?

3. מהירות הגלישה שלנו היא 2.5M. האם הגדלת רוחב הפס תפתור את הבעיה?

אני מתנצלת מראש אם טעיתי במינוחים ואם חסרה אינפורמציה כלשהי אשמח להשלים.

תודה רבה לכם ולמסטיק הטעים במיוחד...

פורסם

כנראה שהתכוונו לכבל Ethernet (מה שאוהבים לכנות "כבל רשת").

כבל CAT5e ניתן לעביר ללא בעיה ל100 מטר, במיוחד עם סיכוך תקין.

מה שאת מתארת מתרחש רק כאשר ככל השאר מחוברים במקביל? אם כן יכול להיות שהבעי היא שמישהו מפעיל BitTorrent client כשלהו או משהו דומה ולחונק את החיבור בגלל כמות גדולה של חיבורים במקביל.

ולא, אין לך שום אפשרות להשתמש בתשתית של Hot שיש לך בבית על מנת לרשת אותו אלא אם כן יש לך ציוד מיוחד.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהתכוונו לכבל Ethernet (מה שאוהבים לכנות "כבל רשת").

כבל CAT5e ניתן לעביר ללא בעיה ל100 מטר, במיוחד עם סיכוך תקין.

מה שאת מתארת מתרחש רק כאשר ככל השאר מחוברים במקביל? אם כן יכול להיות שהבעי היא שמישהו מפעיל BitTorrent client כשלהו או משהו דומה ולחונק את החיבור בגלל כמות גדולה של חיבורים במקביל.

לא. הבעיה יכולה לצוץ גם באמצע הלילה כששאר דיירי הבית ישנים וכשאני אומרת שאר דיירי הבית אני מתכוונת להורים שאין להם מושג מה זה הורדות.

מקסימום הם גולשים קצת באינטרנט וזהו. אני לא חושבת שזו סיבה מספיק טובה לחנוק את החיבור, גם אם אנחנו שלושה.

עכשיו בנוגע לכבל, האמת שחשבתי לעצמי שאולי אתה צודק והתבלבלתי בסוג הכבל (אני לא מבינה כ"כ בכבלים) אז התקשרתי אליהם שוב. פעמיים (: אני בחורה יסודית.

התשובה שקיבלתי בשתי הפעמים הייתה שוב כבל USB.

אגב, הראוטר שלי הוא מסוג: WBR-3406TX והחיבור הוא אלחוטי לכל המחשבים בבית.

אני שוקלת להקטין את המרחק הפיסי ביני ובין הראוטר. אתה חושב שזה יעזור?

וגם, אם אני אשכנע את ההורים להתחבר קווית לראוטר, האם אני אוכל לגלוש אלחוטית בצורה יותר חלקה?

תקשיב, אני אובדת עצות... אתה חייב להציל אותי!!!!

מחיבור של 15M במעונות נפלתי ל - 2.5M וגם מזייף.

פורסם

מי שאמר לך כבל USB טועה.

את צריכה כאן כבל רשת, ניתן לחבר עד טווח של מאה מטר בלי חשש.

אם יש לך בחדר שקע טלפון או שקע כבלים (שעובר בצנרת), אז ניתן להשחיל את הכבל בתוך אותה צנרת. אבל זה לא תמיד קל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים