עבור לתוכן

קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני שמח סוף סוף לפתוח בפורום המרשים הזה נושא, אני מודה מראש על העזרה.

יש לי את ה-250GTS הינה הדגם המלא שלו:

http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=82

מתחשק לי לשים לו איזה קירור כי הוא הכי חם אצלי (40-45 במנוחה) קראתי המון המלצות בנוגע ל-Accelero TWIN TURBO אבל הבנתי שהוא בעייתי על חלק מהכרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע כתבתי הכי חם משאר החלקים, חוץ מזה הקירור של הכרטיס מסך עושה המון רעש.

פורסם

אתה מחפש תירוץ להרכיב קירור ;) ;D

תבדוק מה הטמפ' שלחו במאמץ ומה הRPM..תעדכן אותנו..

פורסם
  • מחבר

מזה משנה לעזאזל? רוצה המלצה לקירור טוב לכרטיס מסך ב100 - 150 שקל ככה איך זה עיניינך אם סתם באלי על קירור חדש? כל מקרה אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.

פורסם

לעזאזל זה לא משנה, ואפשר פשוט להגיד שאתה רוצה קירור, ולא להגיד ש45 מעלות זה חם :kopfpatsch:

בכל מקרה הAC יהיה מצויין..

פורסם
  • מחבר

שוב לא אמרתי שזה חם אמרתי שזה החלק הכי חם אצלי במערכת, אז אם היית מתעסק פחות בשטויות אולי היית שם לב, בכל מקרה תודה רבה על חוות הדעת שלך אני אחכה לעוד תגובות.

פורסם

מתעסק בשטויות ? אתה בא עם תירוץ של "החלק הכי חם" זה 45 מעלות..שזה כבר :kopfpatsch::bash::s07:

ואז מגיב בצורה :screwy: לכל תגובה בתרד..

אין צורך לחכות לעוד תגובות..שכן דיברו על הנושא הזה המון..להבא חיפוש קצר היה יענה לך על השאלה.. :xyxthumbs:

תעדכן אותנו בתוצאות..במידה והם לא חמות מדי :facepalm:

פורסם

עידן ברייג' של סמיילים ;D

בכל מקרה, ענו לך על זה בצורה הכי טובה.

להבא שתדע שלא מודדים חום לפי מצב מנוחה אלא מאמץ, בכרטיסי מסך יש פרופיל מהירות של המאוורר לכן אם היית מוריד MSI Afterburner היית מגלה את העולם המופלא של לשחק בהגדרות מאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים