עבור לתוכן

האם יוצא נגן אנדרואיד עם מולטי טאצ' בזמן הקרוב?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני הרבה זמן נגן archos 404 ואני חייב לציין שהוא עדיין מחזיק מעמד והוא במצב טוב...אבל זמנו הגיע וכעת אני מחפש מכשיר חדש.

עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט- אני לא רוצה איפוד טאצ' כי אפל היא החברה הכי מניאקית שאולי קיימת בשוק (למרות שמבחינה טכנית הIPOD TOUCH הוא מכשיר מושלם) אז חשבתי לקנות את המכשיר הarchos 43 החדש עם מערכת אנדרואיד...מכשיר שיש בו כל מה שאני רוצה (זול, wifi וכו') רק שאין לו מסך מולטי טאצ'..שממש מבאס אותי.

אז החלטתי לכתוב כאן בפורום לשאול אם מישהו מכיר איזה מכשיר אחר כמו archos 43 רק עם מולטי טאצ'...או אם יוצא עוד מעט בזמן הקרוב? קראתי איפשהו שiriver מתכוונת לזאת עם נגן מבוסס אנדרואיד שיכול גם לנגן קבצי mkv שאני ממש אוהב...מה עם זה?

אני מדגיש שאני רוצה דווקא נגן ולא טלפון יכול להיות שישמע לכם מוזר אבל ככה אני רוצה..

פורסם

ARCHOS 5 אם אני לא טועה הוא מולטי טאץ'

פורסם

למה בדיוק אתה חייב מולטי טאץ'?

פורסם
  • מחבר

אני לא חייב מולטי טאץ'.... אבל אם כבר אני מבזבז את הכסף וקונה משהו... אני רוצה שהוא יהיה הכי טוב שאפשר ושיחזיק מעמד להרבה זמן.

יהיה סתם מבאס לגלוש באינטרנט ולנסות להגדיל משהו עם אצבע 1... חוץ מזה הרבה ישומים ומשחקים דורשים 2 מולטי טאץ'.

פורסם

אם אתה מחפש משחקים ויישומים אז כדאי שתוותר על האנדרואיד כי גוגל מאפשרת גישה ל-Android Market רק עבור טלפונים סלולריים או מוצרים בעלי גישה סלולרית (כמו ה-Samsung Galaxy Tab).

פורסם
  • מחבר

לא הייתי מודע לזה...תודה שציינת את זה...אבל למרות זאת יש את האתר- appslib.com .ויש גם תובנות מסוימות שבכל זאת אפשר להוריד.

חוץ מזה...לדעתי זה רק עיניין של זמן עד שגוגל תחליט לפתוח את מרקט שלה גם למכשירים שהם לא טלפונים.

פורסם

אם אתה מחפש משחקים ויישומים אז כדאי שתוותר על האנדרואיד כי גוגל מאפשרת גישה ל-Android Market רק עבור טלפונים סלולריים או מוצרים בעלי גישה סלולרית (כמו ה-Samsung Galaxy Tab).

וואלה, את זה לא ידעתי.

ועוד חשבתי בעצמי לקנות את ה ARCHOS 5 הזה של האנדרויד

פורסם

אפשר לעקוף את זה ע"י זיוף הדגם אכשהו? חוץ מזה תמיד אפשר להתקין את ה-apk ידנית...

פורסם

אין סיבה שלא

בכל מקרה יש גם מספר "מרקטים אלטרנטיביים" שאפשר להתקין

פורסם
  • מחבר

אז לאף אחד לא מכיר נגן אחר?

פורסם

זה לא שלא מכירים

זה שפשוט לא ממש קיים כזה למיטב דעתי.

היחיד שאני מכיר שמכיל את כל הדברים האלו, וקצת מעבר (קצת בציניות) זה הטאב של סמסונג.

פורסם

למה שלא תקנה איזה אנדרויד פשוט? יש את ה-ZTE Blade שהוא ממש זול (150$ ככה) וברמה של ה-Nexus1\Desire.

פורסם

אבל זה יענה לו על הצרכים בתור נגן מבוסס אנדרויד?

נ.ב המכשיר נראה מדליק לגמרי.ץ

פורסם

חסר תוכנות למוזיקה באנדרויד?! השאלה היא רק איך המגבר \ איכות סאונד, וזה אני לא יודע. במקסימום אני יכול לתת חוות דעת על המיילסטון 2, אבל הוא רחוק מלהיות אנדרויד זול.

פורסם

המיליסטו הוא לא ממש דוג' ... המכשיר עם איכות הסאונד הטובה ביותר בין כול הסמארטפונים הוא האיפון 4 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים