עבור לתוכן

התייעצות לקניית כרטיס מסך high end למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרגע Geforce 8800 GTS 640MB בן 4, על לוח P5Q של אסוס (PCIe 2.0 X16)

אני חושב לקנות מחשב ברגע שיצאו מעבדי ה-Sandy Bridge,

בינתיים אני רוצה לקנות כרטיס מסך שאולי אני אעשה לו חיבור ב-CF או SLI כאשר אני אקנה מחשב,

הכרטיס הוא בעיקר למשחקים כבדים Call of duty Black Ops וכדומה, בהמשך המחשב יהיה גם לפיתוח.

אני רוצה שהכרטיס ישאר חזק להרבה זמן.

אני מתלבט בין GTX470 ל-GTX570 כאשר אני מבין שה-HD6950 עובדים כבר ב-PCIe 2.1.

התקציב בעקרון עד 2000 שקל..

תודה ואשמח להצעות גם עבור יצרני כרטיסים,

יובל

פורסם

זה לא מישחק כבד ביכלל (CALL OF DUTY-7) כבד באמת זה S.T.A.L.K.E.R Clear Sky יותר מMETRO , עדיף GTX 570 למישחקים האלו.

פורסם

GTX 570 עולה כ1850. GTX 580 עולה כ2700. זוג HD6850 של ATI יעלו (ביחד) כ1950 ויהיו חזקים יותר מהGTX 580. זוג HD5830 יהיו חלשים מעט יותר, אבל יעלו רק כ1600.

פורסם

^^ אז איזו הצדקה יש לרכישת כרטיס ב2700 כששני כרטיסים נחותים ב1900 גוברים עליו?

פורסם

אין הצדקה ! גם אין הצדקה לקנות כרטיס ב2000 ...

הדבר הכי טוב לעשות זה לקנות משהו שנחשב חזק לתקופה הזאת בסביבות ה 1000 משהו כמו ה460 או אם ממש רוצים להתפרע אפשר לזרום על ה470 או 6870..

וכשיגיע הזמן והצורך לשידרוג משדרגים עם ה1000 שלא ביזבזנו לפני...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה קודם כל,

נראה לי שאני אלך על ה470 של gigabyte oc ב 1331 שקל,

חודש הבא כבר אני כבר אשדרג את שאר המחשב בהתאם

פורסם

איזה מעבד יש לך?

ספק כוח?

ה-HD6950 יכול להיות בחירה מעולה. וזה ממש לא משנה שיש לו pcie 2.1.

פורסם

1. זה נכון, זה שהכרטיס עובד בPCIE 2.1 לא אומר שתהיה שום בעיה בעבודה עם PCIE 2.

2. כדאי באמת לבדוק, כי 6950 לא אחד הכרטיסים החסכוניים בחשמל.

3. זה לא נכון ולא מדויק להגיד שזה טיפשי לקנות GTX580 על פני זוג 6850, כי בכל זאת:

א. ישנם מקרים שבהם הGTX580 יאכל את שני ה6850 בהפרש ניכר.

ב. לא בכל מקום יש תמיכה בריבוי כרטיסים, ואז אתה נשאר עם הביצועים של 6850 בודד שלא מתקרבים לGTX580.

ג. לשם הקמת מערך CF (או לחלופין SLI) יש צורך בלוח יקר למדי, או בכל מקרה בלוח יקר יותר מאשר לוח שלא תומך במערך שכזה, ועבור אינטל, מדובר בלא מעט כסף.

4. מה שכן נכון זה שאם אתה מראש מודע לזה שאתה עתיד לשדרג את כרטיס המסך שלך, הגיוני באמת שלא לפוצץ סכום כבד מדי על כרטיס כרגע. בכל זאת, בתור יד שניה המחיר נמוך למדי ככה שלא תקבל על הכרטיס שתשדרג ממנו יותר מדי בעתיד.

פורסם
  • מחבר

כיום כל המחשב שלי בן 4, עם מעבד intel e6600 וזיכרון 3gb 800 והכרטיס מסך שהזכרתי בהתחלה, חשבתי עכשיו לקנות כבר מחשב, אבל אני חושב לחכות לחודש הבא ולראות מה הsandy bridge יעשה לשוק המעבדים והלוחות אם, בעקרון כנראה שאני אקנה את הgtx470 וגם ספק 620 של סיסוניק בגלל שלספק שלי יש רק כבל pcie אחד, מעניין אותי לראות מה זה יתן למחשב שלי כיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים