עבור לתוכן

בהתלבטות בין מערכות קרור Thermaltake Frio VS Noctua NH-D14

Featured Replies

פורסם

בהתלבטות רצינית בינם גם בגלל המחיר וגם בגלל air flow ומשקל אם זה פרמטרים מאד רציניים

הרווח בניהם הוא 30 $ וכאן בארץ זה כפול

פורסם

הNOCTUA מין הסתם מנצח כאן..אבל לא הבנתי מאיפה אתה רוכש בדיוק ? בארץ בחול ?

מה השימושים שלך ? מתכנן OC ? מה המפרט של המערכת כרגע?

פורסם
  • מחבר

antec 1200

i7 950 D0

Asus rampage 3 formula

INTEL X25-M ssdsa2mh120g2k5 2.5

120GB

g-skill

12800cl7t-6gbpi

Samsung Spinpoint F HD103sJ

לא מתוכנן OC אבל סתם עדיף שיהיה לו קר אני אף פעם לא סומך על קירור מקורי,אני יודע שיש לו יותר אירפלאו לת'מרלטייק ומהיר יותר מהנקוטה ושוקל פחות ויותר זול אז אין לי מושג.... וכרטיס מסך עוד לא קניתי אני מחכה להשוואות בין כרטיסים אבל בנתיים קונה חלקים... ואין ספק אפילו עד שאין כרטיס מסף

פורסם

הNoctua עוקף את הH50 בפחות כסף.

פורסם

לא מתוכנן OC - קח קירור פשוט יותר כמו ה-katana 3 ב120 ש"ח.

פורסם

פותח התרד לפי דבריך אתה לא מחפש ביצועי על ולא OC..אז כמו שהציעו תרכוש את הKATANA 3 של SCYTHE..

זול ושקט ויעשה את העבודה הרבה יותר טוב מהסטוק..

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש OC אולי בעתיד וגם הוא יהיה מזערי,מה גם שאני לא מחפש להשקיע מלא כסף אבל לפי מה שאני ידוע בזמן עבודה תמיד החום עולה וכמובן שככל שצ'יף יותר קר הוא קצת יותר מהיר וזה בריא לו אז למה לו להשקיע בזה טיפה כסף.....אני טועה? :nixweiss:

פורסם

אתה טועה. שום "ציפ" לא מהיר יותר כי הוא קר יותר.

טמפרטורה גבוהה מקצרת את אורך החיים של רכיבים אלקטרונים.

גם אם תישאר עם קירור הסטוק של אינטל אתה לא אמור להרגיש שום הבדל, לא בביצועים לא בטמפרטורה חריגה ולא באורך החיים.

פורסם
  • מחבר

אז מה כדי בעצם להישאר בסטוק או לקנות את הת'רמלטייק כי הוא סבבה וזול או בכלל את הסקית'? קטנה 3

פורסם

הסטוק רועש ולא מקרר ממש טוב..הTT גם לא בדיוק מציאה ביחס למחיר שלו...אם את המתעקש אז תרכוש את הTT...

מה שהצענו עדיף..

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעקש עליו פשוט הוא ממש נחמד ה-TT פשוט אני רוצה להבין אם רשום שהוא יותר מהיר ויש לו גם יותר אירפלאו אז הוא יקרר יותר טוב לעומת הסקיית' לא? וכמה ההסקיית לעומתו? ועלות?

פורסם

תקרא ביקורות ברשת ותראה מה הדעות על כל קירור..מעבר לזה אין הרבה מה לעשות...

פורסם
  • מחבר

יש ביקורת מעניינת שמדבר במקרה גם על הTT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים