עבור לתוכן

OC ל7400 -כרגע על 4.1 GHZ

Featured Replies

פורסם

עשיתי Oב לE7400 הגעתי למתח 1.45 (בOCCT המתח הצויין הוא 1.4 אולי קצת פחות) לFSB של 391 .

חום בעבודה לא עובר את ה70 בדר"כ גם לא מגיע לשם(MUGEN II).יציב עם OCCT.

רציתי לשאול כמה שאלות שלא כל כך מצאתי להם תשובה:

האם המתח תקין כלומר אין לי פגיעה במעבד?

כאשר אני מנסה להגיע ל4.2 GHZ (שזה ל400 בFSB) אני לא מצליח בגלל יציבות וצריך לעלות את המתח למעל 1.5 ששם אני נתקע בגלל חום האם זה הגיוני?

(ד"א בOCCT המתח הוא נמוך יותר בכיוון ה1.45 -147)

יש עוד איזה פתרונות יצירתיים ליצב את המערכת חוץ מהעלאת מתח למעבד?

הזכרונות באנדרקלוקינג -היחס הוא 1:1 ובשל כך זה יוצא 782 MGH האם יש השפעה גדולה בביצועים(לדעתי לא אבל סתם שאלה להיות בטוח)?

תודה

פורסם

זה נשמע די טוב למגבלה של קירור אויר.

תשמור לך את ההגדרות ותנסה להיות על FSB גבוה ככל האפשר ואז תעלה את המכפלה

כלומר תשאיר את המתח על 1.45 תוריד את המכפלה ל 6 תתחיל מ FSB של 420 תתן לזכרונות את המחלק המתאים (אם כמה שיותר להתרחק מה OC לזכרונות)

מהירות הזכרון יחסית זניחה . ואז לאט לאט תעלה את ה FSB עד ששתתקע ואז תתחיל להעלות את ה המכפלה בקפיצות של 0.5

פורסם
  • מחבר

הבנתי ...מגניב ..לא חשבתי על זה...בכל מקרה אני במחלק של 1:1 ...ככה שלא נראה לי שאני יכול לעלות עוד...ואין לי יותר מידי אפשרויות...הלוח הוא GIGABYTE EP43 S3L

עריכה:

נסיתי לחפש בהגדרות עוד יחסים אבל לא מצאתי-יש בכלל חלוקה יותר נמוכה מ1:1 שאפשר להשיג עם הלוח?

ובגדול אני יצטרך להגיע מינים לאזור ה 700 FSB זה לא פוגע NB(זה הציפסט לא?מקווה שאני לא טועה במונחים)?

פורסם

אין יותר נמוך מ1:1 זה הכי נמוך...

ואם הזיכרון לא מגביל אותך..ואתה צריך לעלות מתח למעבד בשביל ליצב אותו..אז המעבד הוא ה"בעיה" כאן..

מה שכן ניסת לעלות מתח לFSB\'PLL\NB אולחי אחרי שתעלה מתח בהם..תהיה לך אפשרות להגיע רחוק יותר עם פחות מתח למעבד..

פורסם
  • מחבר

נבדוק...ננסה ונחזיר תשובה

אוקיי נתקעתי-

CPU TERMINATION רשום 1.2 אבל בגדול הוא על אוטומטי

CPU PLL 1.55 גם אוטומטי

CPU REFENCE 0.805 אוטומטי

MCH CORE 1.1 אוטומטי

ICN I\O 1/55 אוטומטי

אני לא יודע מה כל דבר אומר אשמח לקבל הסברים מה כל דבר ומה כדאי לשנות .....

פורסם

מה שמעניין אותך זה הPLL/TERMINATION/MCH

תעלה בהדרגה לכל אחד מהם את המתח ותראה אם יש חדש..

פורסם
  • מחבר

אוקיי...אבל בערך באיזה מתחים להתחיל?

פורסם

תראה מה הערך כרגע..ותעלה לאט לאט...

פורסם
  • מחבר

באיזה תוכנות אפשר?אוורסט?

פורסם
  • מחבר

אין לי מקום בביוס שמאפשר לי לראות את המתח-בדקתח בPCHEALTH ובMIT אין שם...יש במקרה תוכנה אולי?

פורסם

אתה יכול לנסות עם HWMONITOR אבל בספק אם תיחס לזה חשיבות..

ולפי מה שפירטת יש לך את הקריאות..

נבדוק...ננסה ונחזיר תשובה

אוקיי נתקעתי-

CPU TERMINATION רשום 1.2 אבל בגדול הוא על אוטומטי

CPU PLL 1.55 גם אוטומטי

CPU REFENCE 0.805 אוטומטי

MCH CORE 1.1 אוטומטי

ICN I\O 1/55 אוטומטי

אני לא יודע מה כל דבר אומר אשמח לקבל הסברים מה כל דבר ומה כדאי לשנות .....

פורסם
  • מחבר

זה לפי דעתי המתח המומלץ או משהו..זה רשום גם לVCORE ששמתי אותו על 1.45 ורשום ליד 1.28

פורסם

באתר של יצרן הלוח שלך יש תוכנה לניטור ושינוי ערכי מתחים ואחרים (הבנתי שיש לך לוח של Gigabyte).

אני אגב לא חושב שהתעסקות עם CPU PLL ואחרים היא הכרחית או מועילה. קראתי קצת על OC ולא כולם ממליצים על התעסקות עם כל המתחים השונים בביוס. אתה גם ככה ב OC מכובד ואני בספק אם התעסקות נוספת תאפשר לך להגיע רחוק יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים