פורסם 2010 בדצמבר 1914 שנים קצת פיספסת את המועד... היית יכול לקנות אותו בבלאק פריידי של באג ב 150 שקל או במבצע של KSP ב 143 שקל.300 שקל ממש לא הייתי משלם על השלט. נראה לי מוגזם (אגב, ב KSP הוא עולה 230 שקל.. וגם במחיר הזה לא הייתי קונה)בכל מקרה, תלוי איזה סוגים של משחקים אתה משחק...אני קניתי את השלט ובינתיים אני משחק בו FIFA11 ו NBA2K11.סה"כ נחמד מאוד... יש שיפור מהמקלדת רק שצריך להתרגל לזה....אם אתה משחק משחקי ספורט ומשחקי מכות (ואולי גם משחקים מגוף שלישי) שווה לך לשקול קניה של השלט. אחרת לדעתי לא שווה
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר זהו שקניתי במבצע את ה MX518 כי פשוט לא ידעתי מה לקנות ושכחתי מהשלט הזה, ואמרתי שאם כבר נכנסתי לבאג אני יקנה משהו לפחות במבצע הזה... שהתקשרתי לבדוק אם אפשר להחזיר להחליף ולהוסיף כסף כמובן אמרו לי שלא ניתן...באסה. כן 300 ש"ח זה יקר בשביל זה. אבל אני משחק ב PRO, NFS TDU וכדומה...אני יודע למה השימוש שלי בשלט משחקים כמו וולברין LARA CROFT וכו', הרפתקאות...יש יש לי שימוש בו אבל אם אתה אומר ב KSP 230 שקל...לדעתי שווה. באג תמיד היו יותר יקרים, וכן אני יודע ש KSP לא מומלצים.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים אני קניתי בזמנו את החוטי ב190 ש"ח ועד היום אני חושב שזאת אחת הקניות הטובות שעשיתי.פשוט נתן חשק לשחק שוב.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים אם אתה רוצה אני יכול למכור לך את שלי ב- 140 ש"ח, בגלל שהוא לא אלחוטי.קניתי אותו לפני חצי שנה ואני בקושי משתמש בו.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים אם אתה סגור על זה שאתה רוצה שלט אז השלט מומלץ לדעתי. הוא מאוד נוח ולא גורם לכאבים באצבעות גם אחרי כמה שעות של משחק (בניגוד לשלט של ה PS2 ... אני זוכר שבצבא הייתי משחק ב PS2 ואח"כ האצבעות היו כואבות לי.. בעיקר הבוהן של יד שמאל). ה D-Pad של השלט קצת רגיש מדיי ואולי לא הכי מדוייק... אבל לא יצא לי הרבה להשתמש בו כי לא צריך אותו ב FIFA11 עדיף לך לדעתי לקנות מ KSP ולא מבאג.. גם יותר זול וגם KSP נותנים שלוש שנים אחריות (באג נותנים רק שנה) חבל שלא קנית איתי.. דווקא פירסמתי פה הודעה שאני מחפש עם מי לקנות שלט ואף אחד לא רצה
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים דווקא בעניין האצבעות, אני שם לב לאחרונה, אם המשחק הוא מירוצים נגיד, והאצבע הרבה זמן על ההדק הימני, היא קצת "נרדמת" לי ואחרי 10-20 דקות כבר מתחיל להציק.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר אז מה עדיף חוטי או אל חוטי? ואני בד"כ לא קונה מוצרים יד 2 orenmi...תודה על ההצעה
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים בהתחלה קניתי חוטי, אבל אחרי זה עברתי לאלחוטי (גם של XBOX).. עולם אחר. כלומר אם אתה באמת משחק איתו הרבה, שווה את ההשקעה, לא תצטער לרגע.
פורסם 2010 בדצמבר 2014 שנים מחבר טוב אני אחפש מקום זול לזה, נראה לי נחמד לגמרי השלט הזה... שיחקתי בחוטי, אהבתי מאוד. מקום מומלץ לקנייה של האל חוטי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.