עבור לתוכן

על MUGEN II שקניתי.. ועזרה לבחירת חדש!

Featured Replies

פורסם

כשקניתי מחשב לפני כשבועיים, ולא היה לחנות קירור "פשוט" שרציתי, הציעו לי קירורים "רציניים" במחיר מוזל..

הלכתי על ה- MUGEN 2 (ל- 1156: REV.B).. ואני חייב להגיד שלא הצלחתי ממש להבין את הקונצנזוס סביב הקירור הזה !!

ושלא תבינו אותי לא נכון,

מבחינת רעש, עבורי לפחות, הוא לא רק שקט, הוא אילם!

מבחינת קירור הוא מעבר למה שאני צריך (i7-870 ללא OC)..

[ הבנתי גם שלא כל מאוורר עם PWM יודע לנצל זאת נכונה, המוגן דווקא כן.. האם זה נכון? ]

אז מה הבעיה?

המוגן כמעט נוגע בכרטיס המסך וכמעט נוגע ב- I/O האחוריים (קשה מאוד להעביר שתי אצבעות), הוא מכסה לגמרי את הקירורים של הלוח ומכסה את הזיכרונות.. מה שאני מנסה להגיד, הקירור הזה ע-נ-ק מימדים!!

בנוסף לזה שהוא מכסה את הזכרונות, הוא נוגע בהם ועוד עם "טיפה" לחץ! מה שאומר שהוא לא יכול להתאים לזכרונות עם צלעות קירור לא שטוחים (אני אפילו לא בטוח שכל אלה יתאימו)!!

[ הבנתי שהמוגן נחשב לגדול, אבל לא הכי גדול.. לאן זה עוד יכול לגדול ??!! ]

==================================================

עכשיו, כשיש לי קירור להתייחס אליו בדרישותיי, מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני בונה עוד מפרט (לא סגור)..

דרישות:

- גודל (לא ברמת המוגן)

- רעש (ברמת המוגן)

- PWM (ברמת המוגן)

- קירור (לפי הצורך למטה)

א. i5-760 ללא OC

ב. i7-870 עם/ללא OC

ג. i7-950 עם/ללא OC

מה לגבי ZALMAN CNPS9900 MAX ?

גם עזרה חלקית תתקבל בברכה..

תודה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אין בעיה עם המוגן מבחינת מחיר, קירור ורעש.. זה הגודל!

יחסית למוגן:

--------------

המלצה אחרת?

מה עם ה- ZALMAN שרשמתי?

ה- TX3.. לאיזה מעבד מאלה שרשמתי? (רועש, לא?)

תודה.

פורסם

כמו כל הקירורים של זלמן אתה תשלם פי שתיים כי יש לו עיצוב מגניב ושם זלמן אבל בעיקרון הוא לא שווה תמחיר שלו לעומת המתחרים ולא הבנתי מה הבעיה במוגן? אז מה אם הוא גדול וכמעט נוגע בחלקים האחרים??? הוא פשוט גם יוציא מהמארז את החום שהם פולטים החוצה (כמובן לא שקירור יעודי יקרר אותם אבל הצלעות יקלטו חלק מהחום ויפלטו אותו כמו חום מהמעבד)

פורסם

הZALMAN והTX3 פשוט לא ברמת הביצועים/מחיר של הMUGEN 2..

רוצה קירור קל וכו יש לך את המחליף שלו הYAYSA..תבדוק אותו..

אתה לא מחפש ביצועי על ? תרכוש קירורים קטנים יותר לדוגמת הKATANA 3 של SCYTHE..

פורסם

יש קירור לכל מצב, בכל צורה וגודל.

וליצרנים המובילים יש אתרים באינטרנט עם תמונות ונתונים של כל הדגמים (בדרך כלל גם תמונה איך זה על הלוח).

לך לאתר הזה ותעיף מבט.

http://www.scythe-usa.com/product/cpu_top.html

במצב שאין באתר תמונות של איך זה נראה על הלוח, אתה יכול לעשות חיפוש עם שם הדגם בGOOGLE IMAGES.

בין אם אתה מרכיב את זה בעצמך ובמיוחד אם לא, כדאי לבחור בקירור עם פלטה אחורית והברגה.

זה לא רק יותר יעיל, זה גם יותר בטוח.

פורסם

קניתי גם לפני שבועיים מוגן 2 זה אחלה קירור רק ההרכבה קצת מסובכת אבל הרפתקה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים