עבור לתוכן

האם חובה להחזיק אתר אינטרנט על מנת להפיץ אפליקציות ל-Android Market?

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה בדיוק הפורום המתאים, אבל זה נראה יותר קשור מכל פורום אחר...

לענייננו - בהליך הרישום כ-Android developer בגוגל נדרשים להכניס כתובת של אתר אינטרנט, אפילו אם מדובר על חשבון שהוא להפצה בלבד ולא למכירה.

במקרה של מכירה, בישראל חייבים לעבוד עם AdSense - למיטב הבנתי זה כבר בכלל מצריך אתר אמיתי עם תוכן כדי 'להתקבל' לשרות.

יש לי משחק כמעט מוכן ונראה לי טפשי שאני צריך להקים אתר שלם ולשלם על הוסטינג וכו' בשביל שאני אוכל לשים אותו במרקט :-\

מישהו פה התנסה עם זה? האם יש דרך למכור או אפילו רק להפיץ בלי שיהיה לי אתר אמיתי...?

יש שאלה בעניין הזה גם ב-iandroid, ללא תשובה, אז בבקשה לא להפנות אותי לשם...

פורסם
  • מחבר

לטובת שני החבר'ה שעושים שימוש בפורום הזה, אני אענה לעצמי:

עושה רושם שאי אפשר למכור מישראל בלי אתר, ולו רק בגלל החובה להרשם ל-AdSense בשלב זה.

למזלנו הרב אפשר לפתוח בלוג בחינם בבלוגר של גוגל למשל (blogger.com) ומשם יש אפשרות מובנית להרשם ל-AdSense. ב'בלוג' שיצרתי היה פוסט אחד, כמה שורות ב-About me ועמוד אחד נוסף קבוע. זה הספיק בשביל שיאשרו אותו ל-AdSense משהו כמו חצי שעה אחרי ששלחתי בקשה (יש מצב שזה מאשר אוטומטית, בכל זאת אתר של גוגל).

בקיצור, גם אם אי אפשר בלי אתר, אפשר במהירות ובקלות ובלי להבין כלום באתרים להרים איזה בלוג-כאילו כזה ולהתחיל למכור אפליקציות. כמובן רצוי לשים באתר משהו קשור וסביר, כי בכל זאת אמור להופיע קישור אליו בתאור של האפליציקה במרקט.

אם יש דרך למכור בלי אתר, ובכלל אם למישהו יש תובנות/הצעות/רעיונות לגבי כל העניין, אני אשמח לשמוע.

פורסם

ואם אתה צריך דף באתר אפשר לספק לך, לא סיפור.

אם זה יכניס לי כמה קליקים לאתר, מה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים