עבור לתוכן

מה הטמפרטורה המקסימלית המומלצת ל HD4850?

Featured Replies

פורסם

אני עם קרור סטוק ומתכנן OC, תודה.

פורסם

אתה חייב קירור טוב לזה, וגם אובר קלוקינג לא יתן לך ביצועים משנעותים בFPS, זה טוב למיבחנים הסינטטים של ה3DMARK , אני העלתי את הליהב שלי מ775 ל820 MHZ ולא ראיתי שום שינוי בFPS.

פורסם
  • מחבר

איך העלת כל כך הרבה אם המקסימום הוא 700? לפחות אצלי בכמה תוכנות כמו MSI ו CCC.

ומה הטמפרטורה המקסימלית?

פורסם

אני לא מבין, במיפרט יש לך מחשב חזק עם 460 , למה אתה שואל על 4850 ?

המעלות המקסימליות של ה4850 הם גבוהות, כ80 מעלות ואפילו יותר, אבל תמיד כדאי לשמור על טמפרטורות נמוכות.

לי יש את 6850 עם מהירות ליבה 775

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב נוסף בבית שהיה עד השבוע הזה שייך לכל המשפחה

E8400 HD4850 OC Edition.

בגלל שקניתי לי מחשב חדש אני מנסה להגיע למקסימום עם הכרטיס הזה בשביל אחי,

ולכן אני עושה בשבילו OC.

את המחשב שבמפרט אני אמור לקבל בימים הקרובים, מחכה לצלצול הגואל מהחנות לבוא לאסוף אותו.

פורסם

יש למחשב כבר מעבד מעולה(E8400), אובר קלוקינג יהיה מיותר ל4850 שהוא כבר מומהר מהחברה ,זה לא יתן לך כלום במישחקים,

תשאיר את זה כך, מניסיון אני אומר לך , לי גם יש 4850 ועשיתי לו אובר קלוקינג ,אולי הרוחתי עוד 2 FPS.

פורסם
  • מחבר

בשביל מה עושים OC לכרטיס מסך אם הוא נותן ביצועים של 2 FPS?

אח שלי משחק BO על 70 FPS והוא רוצה 90, חשבתי לעשות OC בשביל זה.

מה לגבי הזכרונות, לא לעשות להם OC?

הגעתי לליבה של 690 Mhz בלי ארטיפקטים ובלי העלאות מתח עם מאוורר ב 80% (לא מפריע הרעש)

ב 700 יש שגיאות ב ATITOOL אחרי 2 דקות בערך.

אם אני יעלה את מהירות הליבה או את מהירות הזכרונות הוא לא יקבל ביצועים טובים יותר?

אם לא, בשביל מה עושים OC?

פורסם

זה רק למיבחנים סינטטים , בשטח זה לא כך , אם רוצים הבדל בביצועים זה רק עם כרטיס חזק אחר , אובר קלוקינג לא שווה כל כך , אני אומר לך מניסיון, ואח שלך לא יקבל 90 FPS אם תעשה אובר קלוקינג, תשאיר את זה כך ,חבל שחלילה תקלקל את הכרטיסץ

פורסם

רוני אני חייב לציין תפסיק כבר לדבר שטויות , זה תלוי בכרטיס , תעשה מספיק OC לGTX460 והוא יעקוף אפילו את הHD5870

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים