עבור לתוכן

מכשירים של אנדרואיד ורשת פלאפון HDSPA 2100

Featured Replies

פורסם

שלום,

הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC,

והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית.

רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי?

אני באר שבעי.

תודה מראש.

פורסם

שלום,

הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC,

והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית.

רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי?

אני באר שבעי.

תודה מראש.

אף אחד לא יכול להבטיח לך,כי אף אחד לא יכול להגיד לך איפה הם משדרים בתדר X ואיפה בתדר Y , באופן כללי עם אתה בפלאפון חשוב שהמכשיר יתמוך בHSPA ב850/2100 ,עם רק באחד מהם אף אחד לא יכול להבטיח לך שמבחינת הרשת הכול יהיה אצלך תקין .

פורסם

לי יש את הדיזייר בפלאפון וגם הוא תומך רק ב2100, לרוב אין לי בעיות קליטה, בעיקר הבעיות זה בממדים וחניונים, גם שם כמעט תמיד יש קליטה אבל היא נמוכה מאוד, אבל עשיתי שיחות גם בחניונים..

אם אתה רוב הזמן במקום כזה אז אולי זה בעיה כי קרה שנעלמה לי הקליטה בממד/חניון אבל לרוב היה קליטה נמוכה אבל יכולתי לדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים