עבור לתוכן

חבילת האינטרנט 2.5 ADSL הכי משתלמת היום?

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מעוניין לחבר דירה שאין בה אינטרנט כיום (יש גם כאלו עדיין :) ) לגלישה בסיסית (לא יותר מדי הורדות), ורוצה לדעת אם מישהו מכיר חבילת האינטרנט 2.5 הכי משתלמת היום?

אני רוצה רק ADSL, כי יש לי נסיון לא טוב עם כבלים (איכות + שירות).

בבית יש yes, אולי יש שם איזה מבצע (למרות שלא ראיתי באתר)?

תודה מראש לכל תגובה בנושא!

פורסם

תלוי איזה איזור אתה נמצא

אם אתה באיזור הצפון , הייתי ממליץ לך לעבור להוט , יש להם באיזור שרתים טובים ואמינים ורוב הסיכויים שיהיה לך איזשהי תקלה שם דיי אפסית .

יש להם דיי הרבה חבילות עם מחירים טובים ל-2.5M זולים שאתה יכול לקחת בחשבון , תתקשר *6900

בנוגע לבזק , אני לא יודע אם אני הייתי מתחבר אליהם , התשתית שלהם ישנה מאוד ולא משתמשים בה בעולם בכלל ...

פורסם
  • מחבר

הדירה היא באזור המרכז - יפו.

בהוט לא אהבתי בעיקר שאין עם מי לדבר.

בנוסף, לא יודע אם יתנו לי מבצע טוב בגלל שיש לי yes.

פורסם

ממליץ לך להיכנס לאתר של kama.co.il שם מרכזים את המבצעים של כל החברות תוכל להתחיל להתווכח עם החברות על בסיס נתונים שיש שם

פורסם

בנוגע לבזק , אני לא יודע אם אני הייתי מתחבר אליהם , התשתית שלהם ישנה מאוד ולא משתמשים בה בעולם בכלל ...

לידעתך ADSL והואריציות שלו מאוד נפוץ בעולם בגלל שלחבר את כל הבתים מחדש לכבל אופטי זאת הוצאה די גדולה בעיקר בגלל שהמודמים האופטים עדיין עולים ים כסף. בהוט יש רק בעיה של גלישה משתפת של כולם על אותו קו "מהיר" ( 200/400 מגה לערוץ עם סך הכל של 1gbps ) . בבזק כל אחד מחובר לארון ברחוב והם מחוברים לתשתית(שאני מנחש היא 10gbps על חיבור אופטי ואז wdm combiner) .

בבזק יכולות להיות בעיות רעשים מול הארון. יש גם מקומות עם בעיות תשתית שנותנות פינג גבוה כשיש עומס (לרוב בעיה זמנית אבל מישהו אמר שאצלו זה די קבוע) . אני מנחש שהבעיה של הפינג היא בגלל שבזק מיהרו לשווק NGN בכל מקום בלי לחבר את כל הערים בחיבור מהיר .כנראה לשדרג ארונות בכל העיר כנראה יותר קל מאשר לחבר כבל WDM בין ערים .

בגדול בחיבור של 2.5 העלות הכי גבוהה היא התשתית . בשביל בזק זה קו קל שזה 20-25 שקל ואז תכין את עצמך לשוק 62.5 שקל מחיר רגיל ל1.5 :kopfpatsch: .

בזמן שה10 מגה עולה 100 שקל מחיר רגיל . יש להם גם מבצע של שלוש חודשים בחצי מחיר (בערך) וזה אומר a*9 +a*3/2 לחלק ל12 וזה נותן 10.5a/12 כתשלום חודשי שa הוא המחיר הרגיל וזה אומר 12.5% הנחה .

בכלל הבעיה העיקרית באינטרנט המהיר היא שהמחיר מתחיל מאיזה 100 שקל למהירות הכי איטית (לפחות ככה זה בבזק). בכל מקרה אין ממש בעיה לעשות חיבור של 10 מגה ולעבוד עליו ב2.5 אבל עדדין יש סיכוי שתמורת עוד 10 שקל תקבל 5 מגה ותמורת עוד 20 שקל תקבל 10. עדיין יש עניין קטן שזוהי מהירות מקסימום ואף ספק לא יבטיח לך שתגיע אל המקסימום אלא אם אתה מוכן לשלם לו הרבה כסף (כמה מאות שקלים במקרה הטוב) . אז גם אם אתה רוצה לחסוך ולקחת "רק" 2.5 המחיר של התשתית כלכך גבוה שהחיסכון שלך לא גדול במיוחד.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר המפורט.

אז בהתחשב בכל, מה המהירות המומלצת היום בעלות\תועלת מרבית?

פורסם

תלוי איזה איזור אתה נמצא

אם אתה באיזור הצפון , הייתי ממליץ לך לעבור להוט , יש להם באיזור שרתים טובים ואמינים ורוב הסיכויים שיהיה לך איזשהי תקלה שם דיי אפסית .

יש להם דיי הרבה חבילות עם מחירים טובים ל-2.5M זולים שאתה יכול לקחת בחשבון , תתקשר *6900

תגיד לי...

מבלי לפגוע כמובן,

אתה שתול או שעברת איזו שטיפת מוח בעבר ?

פורסם

תודה על ההסבר המפורט.

אז בהתחשב בכל, מה המהירות המומלצת היום בעלות מול תועלת מרבית?

אני לא בדיוק בדקתי אבל אתה יכול לחסוך כסף אם תתנתק מיס /הוט ולהשקיע את הכסף באינטרנט .

הסתקלתי באתר כמה זה ובגדול הכי זול שם ל2.5 זה 90 שקל להוט ו80 שקל + 20 שקל על קו בבזק (הם לא מצינים שאתה צריך לשלם על זה). אם יש לך קו בזק אז את ה20+ שקל אתה כבר משלם. ל10 מגה (חבילה נפוצה בבזק ) זה עולה איזה 140 שקל לחודש (תוסיף לזה 20 על הקו אם צריך). מה ששמתי לב שהוט לרוב עולה 10-20 שקל יותר (הדואופול בפעולה). ל 12 בהוט 160 שקל (אם אין לך טלפון זה בערך כמו 10 בבזק) . יש לבזק גם חבילת 15 אבל לא בדקתי.

עדיין צריך לקחת בעירבון מוגבל את המהירות והיא עובדת על "מקסימום" (תלוי בעיקר בספק) רק כשאין עומס ( לרוב בשעות הקטנות של הלילה) . מהירות העלאה לרוב לא פקטור כי בבזק המקסימום הוא לרוב 800kbps וב2.5 זה 500 ואני מאמין שהוט כבר מתואמים לבזק.

אם אתה משחק משחקי רשת אל תתחבר ל014 בלי גיימר כי החבילות הרגילות שלהם גרועות ביותר למשחקים. אומרים שהגיימר של הספקיות האחרות גם בסדר ורוב הסיכויים שגם החבילות הרגילות שלהן יותר טובות למשחקים מאשר 014 ( זה נובע מהשערה שבחבילות רגילות 014 כנראה שלא מגבילה כלום). בגדול בשביל ספקית אינטרנט תמיד עדיף ללכת על החדשות בלי התחיבות גם בגלל המחיר. אנשים כבר בדקו את זה

פורסם

אני משלם על חבילת 2.5 מגה 90 ש"ח בחודש (ספק+תשתית)...אבל אני בכבלים...

פורסם

אני משלם על חבילת 2.5 מגה 90 ש"ח בחודש (ספק+תשתית)...אבל אני בכבלים...

בעולם אידאלי זה היה עולה 40 שקל ;)

פורסם

תגיד לי...

מבלי לפגוע כמובן,

אתה שתול או שעברת איזו שטיפת מוח בעבר ?

כן ברור , אני שתול ,

אין לי חיים , אני כל היום כותב פה הודעות בלי סוף כדי להגדיל את התקציב לחברה שגם ככה משלמת לי מינימום ,

מה נראה לך ???

אני יודע איך התשתיות בנויות ...

תלמד קצת רשתות , ותבין

פורסם

הוא סך הכל רוצה אינטרנט 2.5 הכי זול...

מה אכפת לו שהתשתית מלגו או עוברת דרך צינורות ביוב, אם הוא מצפה לקבל את מה שהוא משלם עליו ?

פורסם

הוא סך הכל רוצה אינטרנט 2.5 הכי זול...

מה אכפת לו שהתשתית מלגו או עוברת דרך צינורות ביוב, אם הוא מצפה לקבל את מה שהוא משלם עליו ?

כולם יודעים שהוט יותר זולה מבזק

אבל לעניות דעתי , אמרתי שלמרות עניין התשלום , עדיף לו להתחבר להוט רק אם באיזור הצפון ,

במידה ואם הוא גר בת"א לא אמליץ לו על חיבור להוט כי שם יש הרבה יותר בעיות שרתים ,,,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים