פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים יש לי אייפון 4 חדש שרכשתי לפני פחות משבועייםרציתי לדעת קצת יותר בפירוט איך אני מעביר קיבצי וידאו שאני רוצה לראות כמו סרטים,סדרות,סירטונים,קליפים וכ'ו.הבנתי שיש תוכנה מסויימת יעילה וקלה שיכולה להמיר את אותם קבצים . . אשמח להסברתודה.נ.ב :ברשותי יש את הגירסא העדכנית ביותר לאייפון 4 והיא : 4.2.1
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מחבר אני יודע שדרך שם..אבל הבנתי שצריך להמיר את הקובץ שאני רוצה להעביר לקובץ AVIאבל אני לא יודע איך ממירים...דרך איזה תוכנה..יש לך מדריך לזה מסודר יותר אולי..ועם איזה תוכנה אני ממיר
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים אתה מתקין VLC מהאפסטור בחינם , בטאב של הAPPS יש לך למטה שיטוף קבצים עם אפליקציות , לוחץ על הVLC שם ופשוט גורר את הסרט לשם . בVLC במכשיר אתה תיראה את הסרט ...אני לא מבין למה כולם מסתבכים עם זה ...
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים למה לעשות שטות כזאת כשיש נגן חינמי שתומך בכול הפורמטים ,למעט MKV הוא פותח כמעט כול קובץ אפשרי ... רק לגרור דרך האיטונס לתיקייה של התוכנה וזהו ..
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מחבר טוב. . אז ככה , הורדתי את ה VLC אז כך שהכל סודר . .תודה לכולכם על העזרה ולמי שנתן לי את המידע על האפליקציה בפרט . .תודה. (:
פורסם 2012 במאי 1613 שנים בעזרת itunes שאני מניח שכבר יש לך במחשבהורד את VLC לאייפוןןהורד את VLC HELPER למחשבהפעל את התוכנה במחשבאין צורך לחבר את האייפון למחשבגרור קליפים לVKC במחשבזהו
פורסם 2012 במאי 1613 שנים למה לעשות שטות כזאת כשיש נגן חינמי שתומך בכול הפורמטים ,למעט MKV הוא פותח כמעט כול קובץ אפשרי ... רק לגרור דרך האיטונס לתיקייה של התוכנה וזהו ..והנה התשובה שלך.מעל 80% מההפצות ברשת היום הן MKV.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.