פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים שלוםמהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב.עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר.החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזרהאם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב?אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר.כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד.תודה מראששאול
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים שלוםמהתמיכה נאמר לי שהנתב האלחוטי linhsys אינו תקין מאחר שהמחשב אינו מזהה הנתב.עשיתי reset לנתב (כפתור קטן מאחור), לא עזר.החלפתי מיקום כבל יציאה למחשב, לא עזרהאם יש סבירות שהבעיה בכרטיס רשת במחשב ולא בנתב?אשמח לקבל עזרה לפני שאני נפרד מכמה מאות שקלים לקנית נתב אחר.כמו כן אשמח לקבל שם ודגם של נתב אלחוטי אמין ויכולת שידור טובה כך שיעבור גם לממ"ד.תודה מראששאול תשכך מזה ...גם עם תהיה לך תקליטה בממ"ד היא תהיה לא יציבה לממ"ד רצוי מאוד להשחיל כבל רשת ..
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים תשכך מזה ...גם עם תהיה לך תקליטה בממ"ד היא תהיה לא יציבה לממ"ד רצוי מאוד להשחיל כבל רשת ..הכל תלוי במבנה של הבית שלו.יש ממ"דים שבנויים בצורה לא הכי טובה, ולאות אין בעיה לחדור קירות כאלו.
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים הכל תלוי במבנה של הבית שלו.יש ממ"דים שבנויים בצורה לא הכי טובה, ולאות אין בעיה לחדור קירות כאלו.נכון כי זה סוג של הימור ..
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים אתה מתכוון שהכרטיס רשת לא מזהה את הנתב ? ואם כן מה אתה מקבל קישורית מוגבלת ? כתובת 0.0.0.0 ? או כתובת שמתחילה ב 169 ? וכן יכול להיות שמדובר בכרטיס רשת תנסה לחבר כבל רשת בין המחשב שלא מזהה את הנתב ולבין מחשב אחר ואז תעשה PING ממחשב אחד לשני אם תקבל request time out סביר להניח שהביעה בכרטיס רשת ואם אתה מקבל riplay אז כנראה שזה הנתב או לחלופין תחבר רק את המודם ותראה אם אתה מקבל כתובת תקינה יש עוד הרבה בדיקות שאפשר לעשות אחרי שתענה לי על השאלות ששאלתי אני יוכל לעזור לך יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.