עבור לתוכן

מתלבט בין שני עכברים MX Performance ובין ה SteelSeries Xai Laser

Featured Replies

פורסם

אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי.

אשמח לשמוע הצעות.

תודה

פורסם

MX Performance די גרוע לצרכים מקצועיים\משחקים או שיש לי עכבר תקול. הגלגלת ממש לא מדוייקת וגלילה לאנכית ללא "קליקים" (שלדעתי מאוד לא מדוייק ולא נוח).

יש את ה- MX1100 שהיה הקודם בסידרה שלדעתי הרבה יותר טוב (גם מבחינת נוחות, לפי טעם אישי).

יש לי את שני העכברים ואם הייתי צריך לבחור אחד זה היה ה- MX1100 בלי להסס.

למרות שה- MX Performance בא עם מטען\סוללה נטענת והוא קצת יותר קל, אם זה משנה. התאכזבתי מהביצועים שלו אז אני משתמש בו עם הנייד (נוח עם המשדר הקטן).

מקווה שזה עזר במשהו, לא מכיר את העבר השני.

פורסם

XAI הוא עכבר מצוין לגימרים אבל נראה לי לשימושים שלך גם יתאים. אני בעצמי אוהב מאוד עכברי LOGITECH חןיש לי כרגע G9, אבל את MX הזה לא הייתי ממליץ. יש G9X שהוא מצויין גם לגיימרים וגם לצקכים שלך, אבל נראה לי לא שווה לששלם יותר כאשר XAI אפשר למצוא זול יותר (345 ש"ח זה מחיר טוב מאוד לעכבר ברמה כזאת).

רציתי להוסיף שתחשוב גם על G500 שיש לו אתו מנוע לייזר שיש ל XAI ו G9X של (5600 DPI) אבל עןךה 100 ש"ח פחות (249 ש"ח ב KSP). שווה לחשוב עלין גם. אולי רק צורתו לא יתאים לך (הוא דומה ל G5 הישן).

פורסם
  • מחבר

חשוב לי מאד שיהיו לי הרבה כפתורים כי אני משתמש בקיצורים הרבה בזמן העבודה שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים