עבור לתוכן

בעיות התחברות ולאגים במשחקי רשת

Featured Replies

פורסם

שלום

אני משחק במשחק רשת שקוראים לו FLYFF.

אני משחק בו כבר כמה שנים ולפני כמה זמן מצאתי תוכנה שפותרת בעיות התחברות למשחקי רשת ומורידה לאגים ובאמת השתמשתי בה והכל עבד טוב.

לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר לתוכנה וראיתי שהיא כבר לא פותרת את הבעיות בהתחברות ולאגים,ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין את התוכנה שוב כלום לא עזר לפתור את הבעיה.

התקשרתי לNetvision ואמרתי להם שיש לי משחק רשת שאני משחק בו ויש לי הרבה לאגים ויש לי הרבה בעיות בהתחברות אז בהתחלה הם אמרו לי לפתוח פורטים ואז ביררתי ואמרו לי שזה לא עוזר.

התקשרתי שוב וסיפרתי להם עוד פעם את הבעיה שלי ואז הם אמרו לי שיש משהו כזה היעדוף למשחק ועשינו את זה והנציג אמר לי שהשרתיים של ישראל תקינים יש בעיה עם השרתיים של חו"ל כאלו יש זמן תגובה גבוה.

ואז הוא הציע לי לעשות חבילת גיימר ועכשיו יש לי 12MB ואין 12MB בחבילות גיימר יש מקסימום 7MB וזה יקר מאוד.

וחבר שלי ב-012 והוא אמר לי שאין לו שום בעיות במשחק והוא גם אמר לי שFLYFF חוסמים את הפורטים של Netvision .

בקיצור התייאשתי כבר ואני לא יודע מה לעשות .

כאלו כל ילד אומר לי משהו רע/טוב על חברה מסויימת.

דרך אגב התשתית שלי היא HOT והספקית שלי הא Netvision.

מה אתם מציעים לי לעשות?

תודה מראש

פורסם

הייתי מציע לך לבקש מהתמיכה התכנית שיחברו אותך זמנית (תוך כדי השיחה) לחבילת גיימר, ותראה האם המצב משתפר. אם לא - אני מאמין שהבעייה היא כלל לא אצלך או עם החבילה שלך. אם זה עוזר, ומדובר במשחק שהיה פועל פעם ללא בעיות על אותו המחשב עם אותו הספק ואותה החבילה שיש לך כיום (בלי הגיימר) - ברכותי, נפלת קורבן לנסיונות הנאלחים של ספקיות האינטרנט בישראל לאנוס לקוחות להצטרף לחבילות ה"גיימר" שהן משווקות ע"י חבלה מכוונת בפעולתם התקינה של משחקי רשת ללקוחות שאין להם את החבילה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים