פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים היי כולם,אני עכשיו בארצות הברית , ורוצה לקנות בשעה טובה מכשיר חדש וקצת מתלבט, ואשמח לקבל את חוות דעתכם לטובה ולרעה יתרונות וחסרונות של NEXUS S שייצא ב 16 לדצמבר או NOKIA N8כמה שאלות מנחות:1 האם לשתי המכשירים יש GPS פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש את השירות הנל מהחברה הסלולרית בארץ?2 האם בנוקיה המדובר אפשר לחבר אוזניות רגילות או רק מה שמגיע עם המכשיר ? ובמידה ואי אפשר לחבר אוזניות רגילות עם כניסת 3.5 ממ האם יש מתאם ?3 האם המכשירים הנל יכולים להריץ סרטי DIVX AVI בלי לעשות המרה? - באייפון צריך המרה דרך האייטיונס... האם באלו זה רק לגרור ולעשות פליי או שגם צריך המרה?4 איך הזמן סוללה של המכשירים מהסוג הזה? האם נתוני היצרן תואמים את המציאות ?5 אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו את הנוקיה N8 - במסר פרטי - חוות דעת 6 האם יהיה אפשר להתקין תוסף כדי להשתמש ולראות עברית בצורה שותפת ?7 האם המכשירים האלו יעבדו בארץ ברשתות הגי אס אמ שלנו ?8 אשמח כמובן לשמוע על פלאפונים אחרים ברמה הזו...בגדול חשוב לי מסך גדול, שאני אוכל לראות סרטים בלי המרה, אינטרנט מהיר, ומאוד רצוי מצלמה קדמית כדי שאוכל לעשות שיחות וידיאו דרל סקייפ או גוגל צאט המון תודהשי
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים איפה ההתלבטות בכלל? NEXUS 1. כן 2. שניהם רגיל 3. לא יודע לגבי הנוקיה אבל הנקסוס יריץ 4. נתוני יצרן אף פעם לא תואמים את המציאות 5. 6. בנקסוס כן 7. כן 8. הנקסוס = כל סמסונג גלקסי שתקנה, אם אתה צריך מצלמה קדמית סמסונג I9000
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה, אבל אשמח לקבל פירוט קצת על ושל יתרונות וחסרונות של הטלפונים האלו ולמה אחד עדיף על השני והזכרת את הסמסונג I9000 , האם הוא עדיף על הנקסוס S?תודהשי
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים הדבר היחידי שטוב יותר ב-N8 זה המצלמה, למרות שיש לו חיבור HDMI אי אפשר להריץ עליו סרטים מעל 2 ג'יגה ככה שזה לא שווה.
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים הI9000 = NEXUS Sהדבר השונה העיקרי חוץ מהצורה השונה וכמה דברים שהורידו והוסיפו זה הגרסה של מערכת ההפעלה וכבר עכשיו עובדים על להפעיל אותה על הI9000
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים מחבר אז בסופו של יום מבחינת הברזל- חומרה, מה נחשב ליותר מתקדם ומאיזה בחינה? האם לI9000 יש מצלמה קדמית לשיחות וידיאו ?תודה
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים לד פלאש, יותר נכון פנס.בנקסוס גם אין כרטיס זכרון חיצוני ורדיו.---לפי דעתי הגלקסי S עדיין עדיף.
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים בנקסוס S (כנראה) הGPS עובד.מבחינתי העובדה שבגאלקסי הGPS הוא הימור היה דיל ברייקר.. אם הנקסוס S היה יוצא לפני חודשיים רוב הסיכויים שהייתי לוקח אותו במקום את הדייזר (למרות שבתכלס? אין על הממשק של HTC)
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים מחבר היי שקלתי לקחת HTC ואני עדיין יכול , אם יש לכם המלצות לדגם ספיציפי אשמח לשמוערציתי לקחת את הHTC החדש שנקרא MYTOUCH 4Gהבעייה איתו שביקורות כותבות עליו שהסוללה נגמרת מאוד מאוד מהר ויש על זה המון תלונות אז זה ירד מהפרק
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים מחבר אוקיי , אבל מבניהם מה עדיף הנקסוס או הגלקסי ולמה אחד עדיף על השני ?תודה
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים אני הייתי לוקח את הנקסוסכי לפי הדיווחים שאני קראתי הGPS בו כנראה שעובד כמו שצריך, כנראה הם כתבו את כל הדרייבר של הGPS מהתחלה, או מה שאני מאמין - החליפו את השבב הדפוק שיש בגאלקסי
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים זהלא הם כתבו אותו מחדש ,זה גוגל כתבה אותו מחדש ,כנראה שבגלל זה הוא באמת עובד הפעם ...
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים בקשר למאפיינים זה נראה שתכלס לנוקיה יש מאפיינים יותר טובים,אם והיה לנוקיה את מערכת ההפעלה android הייתי קונה את הנוקיה.. מכיוון שאין להם את זה.. אני פשוט אחכה עד שגוגל יוציאו פלאפון יותר טוב...בכדי להשוות בין המאפיינים של הפלאפון תכנס לכאן..http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3252&idPhone2=3620
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.