עבור לתוכן

חלקי קירור נופלים מכרטיס המסך (תמונות) - נא עזרתכם

Featured Replies

פורסם

שלום.

כבר שאלתי על זה בעבר, אבל זה היה כשאלה משנית.

כרטיס המסך שלי מתחיל לאבד חלקים ( :s05:). מכיוון שאת המחשב רכשתי, אני לא בדיוק יודע מה הגיימר העצבני שממנו רכשתי את המחשב עשה לכרטיס המסך.

האם תוכלו לפענח - וחשוב מכך, לומר לי איך אני מדביק בחזרה את גופי הקירור?

הנה תמונות:

תודה מראש

photo%203.JPG

photo%204.JPG

photo%205.JPG

photo%201.JPG

photo%204.JPG

21212.jpg

888888.jpg

פורסם

ת'אמת ? זה משהו מאוד פשוט לעשות , אבל הבעיה היא לא איך עושים את זה , כרגע הבעיה היא איך אני אמור להסביר לך איך לעשות את זה פה בפורום ,

את ההסבר ( אם אני הייתי מסביר לך ) הייתי אמור לעשות לך בלייב , ככה לפחות היית מבין

אבל , אם מישהו פה בפורום יוכל להסביר לך את זה בצורה יותר טובה ופה בפורום , אדרבה ,

בכל אופן , איזה "מוח" יש לכרטיס מסך הזה ?

פורסם

פשוט תרכוש צלעות קירור לזיכרון עם פרופיל נמוך..וזה יתאים..תדביק אותם על השבבים בכרטיס מסך..

פורסם

על איזה כרטיס מדובר?

אם מדובר על GTX260/280, מדובר על סינקים מיוחדים למוספטים מסויימים ולא כלכך הייתי ממליץ לעבוד עם הכרטיס בלעדיהם..

אנא עדכן אותנו בדגם הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

Geforce 8800 Ultra

פורסם

פשוט תרכוש צלעות קירור לזיכרון עם פרופיל נמוך..וזה יתאים..תדביק אותם על השבבים בכרטיס מסך..

תראה לי מקום שממנו אפשר לרכוש צלעות קירור ?

פורסם

איפה אתה גר?

יש לי ספייר

פורסם
  • מחבר

אני שמח שהתעורר עניין בשאלה (:

בכל זאת, עדיין לא קיבלתי תשובה של ממש: האם יש להדביק בחזרה את צלעות הקירור הללו?

אם כן - מה שמם של צלעות אלה (אם הייתם צריכים להקיש חיפוש בגוגל - מה הייתם רושמים)?

ובכלל - לא נראה לי שיש צורך ברכישה של חדשים, אלא בהדבקה של אלה הקיימים - אז איזה דבק משתמשים? כל דבק? דבק מיוחד? משחה טרמית?

תודה

פורסם

שים דבק מהיר ותסגור את הסיפור.

אם זה היה חלק מאוד חשוב הוא היה מקבל קירור יותר רציני

פורסם
  • מחבר

דבק "דבק"?

מה, כמו דבק 3 שניות? הרי אי אפשר סתם להדביק - צריך שתהיה הולכה בין הרכיב לבין הגוף קירור, לא?

פורסם

דבק "דבק"?

מה, כמו דבק 3 שניות? הרי אי אפשר סתם להדביק - צריך שתהיה הולכה בין הרכיב לבין הגוף קירור, לא?

בניבן , שמע לי באמת , אני יגיד את זה רק פעם אחת ,

אם אתה הולך להדביק צלעות קירור , שים לב שאתה מסתכן בחימום ייתר , ואז הכרטיס שלך יישרף

אם זה מה שאתה רוצה , עשה זאת , בכיף ,

צלעות קירור זה לא משהו שאפשר להעביר בין כרטיס לכרטיס , זה פשוט לא הולך ככה ! :bash:

צלעות קירור חייבים להיות תואמים לדגם הכרטיס , אחרת הצלעות לא יושבות טוב על הצ'יפ , ויכול להיות שהכרטיס יישרף לך

או שייגרם נזק בלתי הפיך אחר לכרטיס ,

לך למעבדת מחשבים , יש להם מלא חלקיי חילוף , הם ( בתשלום סמלי ) ייתנו לך צלעות קירור ( מכרטיס מסך מושבת ) ( פחות או יותר אותו דגם )

ככה תדע בוודאות שזה תקין , וככה תדע בוודאות שלא ייגרם נזק לכרטיס

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אני לא מעביר בין כרטיס לכרטיס. אלה הצלעות קירור של הכרטיס!!! הם פשוט נחלשו עם הזמן, והדבק כבר לא מחזיק.

פורסם

צלעות קירור זה לא משהו שאפשר להעביר בין כרטיס לכרטיס , זה פשוט לא הולך ככה ! :bash:

צלעות קירור חייבים להיות תואמים לדגם הכרטיס , אחרת הצלעות לא יושבות טוב על הצ'יפ , ויכול להיות שהכרטיס יישרף לך

או שייגרם נזק בלתי הפיך אחר לכרטיס ,

קישקוש מוחלט.

אם הקירור הקודם לא היה רציני במיוחד (והוא לא), אז כל גוף קירור שתשים יעשה את העבודה.

למה שהם לא יישבו טוב על הצ'יפ? אני מוכן להתערב שגם הצ'יפים האלה שטוחים, כמו כל צ'יפ אחר.

לא יקרה כלום אם צלעות הקירור יחרגו מגבולות הצ'יפ.

פורסם
  • מחבר

חברה, אני מאוד מודה לכם.

אשמח לשמוע אבל תשובה לשאלה: איך מדביקים את הצלעות בחזרה למקומם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים