עבור לתוכן

תקלה מוזרה במטען קיר לIPod Touch) USB)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה קניתי מטען לאייפוד 4 מהאתר DX

הנה קישור:

sku_27528_1.jpg

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27528

היום קיבלתי אותו חיברתי לאייפוד והוא מטעין אותו בצורה טובה

הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה להשתמש באייפוד בשלב זה מסך המגע מתחרפן ומגיב בצורה מוזרה לאצבעות שלי

השאלה היא האם אני מסכן כך את המכשיר שלי או שמקסימום המטען יישרף

בבקשה תעזרו...

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מטעין דרך ה- USB של המחשב המכשיר מתנהג בסדר ?

פורסם

מה קרה למתאם המקורי של אפל? (אלא"כ לא קיבלת אותו מההתחלה כי המכשיר נקנה בארה"ב?)

ובקשר למטען עצמו- המוצרים של DX לא ידועים באיכות הטובה שלהם ככה שיש פה סיכון מסויים לפי דעתי האישית.

פורסם
  • מחבר

כן...

תשמע הטענתי אותו חצי שעה ובנתיים לא קרה כלום למכשיר נ.ב שאלתי איזשהוא פורום בחו"ל סיפקו לי כמה תשובות מעניינות שאולי יעניינו אנשים בפורום,

It's the charger that is letting too much voltage through. The extra voltage gets in the way of the capacitive display because of the way the display works. The display uses electrical charges from your skin/body to read "touches". Because the charger is letting too much voltage go by, the extra voltage is read as "touches" by the display and your iPod acts erratic. Change the charger (get a new one).

All outlets in a house output a similar amount of voltage. It's the amps that change. The reason being is that it is in a parallel circuit.

אין לי FLOCK עליי אני יגיע לבסיס ואבדוק.... נראה כמה הוא מוציא ונברר אם זה מזיק

לגבי התשובה של מטריקס

זה אייפוד לא אייפון!, הוא לא מגיע עם מטען AC.... (אפל החארות האלה :pissed:)

לגבי הסיכון אני מקווה שזה לא נכון כי המוצר עצמו מאוד פופלארי שם וקיבל המון תגובות טובות

פורסם

מן הסתם שאם אתה מטעין דרך USB של מחשב והכל תקין ואז אתה עובר להשתמש במתאם והכל מתחרבש אז ניתן להבין שמשהו לא בסדר במתאם

במיוחד אם אתה משתמש באותו כבל USB בשביל שתי הבדיקות

פורסם

גם לי יש בעיה דומה, אני עם HTC HD2 כשאני מטעין עם usb דרך המחשב הכל תקני

כשאני מטעין עם מטען קיר (של נוקיה לצורך העניין, עם חיבור micro usb)

המסך מגע קצת מתחרפן

פורסם
  • מחבר

ואתה ממשיך להשתמש במטען קיר (בחור עם הHTC)

כי לפי דעתי גם אם אני אקנה עוד 10 מטענים כאלה שונים כולם יעשו לי את אותה התקלה...

פורסם

אם זה נותן לכם יותר מדי VOLT למכשיר אתם יודעים שאתם לוקחים סיכון קטן בהריסתו...

פורסם
  • מחבר

אם זה נותן לכם יותר מדי VOLT למכשיר אתם יודעים שאתם לוקחים סיכון קטן בהריסתו...

כמה זה יותר מידי?

פורסם

ל-corolla9

בקשר למתחים:

The specification provides for no more than 5.25 V and no less than 4.75 V (5 V±5%) between the positive and negative bus power lines.

לכן אם עברת את 5.25V בזמן טעינה, זו בעיה. אני מניח שעד 5.5V יהיה עוד בסדר...

באיזה שלב זה יעשה נזק בלתי הפיך אני לא יודע, זה תלוי במכשיר שלך.

פורסם

לא ידוע כמה VOLT צריך כדי להרוס את המכשיר.

אני רק יודע שכשהיתי טוען את ה HD1 הישן שלי דרך הרכב והמטען הייעודי שלו (כנראה שהיציאה מהרכב היתה מקפיצה VOLTS) המסך היה משתגע והמכשיר היה נכבה, אם כי הוא עדיין היה טוען לי את הפלאפון...ומי יודע אולי זה בעצם גרם להריסה ראשונית של המכשיר שלי.

בכל מקרה חבל לאבד מכשיר יקר בגלל מטען זול של 100+- ש"ח, עדיף לקנות מקורי וזהו.

(גם לבעל האייפוד וה HD2, ובכללי לכל מכשיר יקר שכזה שפועל גם על מסך מגע ממה שאני מבין זה יותר נגיש להיהרס כתוצאה ממתח גבוה).

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו שמכיר מטען איכותי מ AC לUSB אם יציאה בסביבות 1 אמפר? ושלא יעלה 50 שקל משהו בסביבות ה5 דולר בEBAY

נשמע לי הזוי להוציא 100 שקל על מטען כל כך פשוט

פורסם

יש באתר הבא ב 50 שח

http://www.meex.co.il/?view=store&p_cat=40265

הסחורה הזו הזו נראית לי אותה סחורה סינית זולה כמו ב- DX .

לא חושב ששווה להתקמצן על 50 שקל ואחר כך לקלקל מכשיר שעולה 3000 שקל (בערך).

יתכן שבתל אביב שדרות הר-ציון יש חנויות שמציעות סחורה טובה, אפילו להחליף יציאה מיציאה אלקטרונית ישנה ליציאה

USB , סדר גודל של מחיר למיישר זרם 1 אמפר יהיה 50 עד 80 שקל. אם אין לך אופציה ללכת לשם תזמין

סחורה טובה ב- 100 שקל בלי להתקמצן.

פורסם

אני ממשיך להטעין דרכו כי הוא פי אלף יותר מהיר מהטטענה דרך usb של המחשב דרך המחשב יוצא לי 5 וולט עם 300ma-450ma גג

דרך ה מטען קיר (שמוצהר שהוא 1200ma) אני מקבל סביב ה 800ma

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים