עבור לתוכן

Zune HD איפה הכי טוב להזמין מחו"ל?

Featured Replies

פורסם

יש לי דודה שטסה מחר לאיטליה, יש מקום טוב ששווה לקנות ממנו משם? או להזמין מחו"ל מאתר כלשהו?

כי תאמת שהיא לא ממש מכירה ומתעסקת עם כל מני דברים כאלה..ככה שאני לא רוצה שהיא תתבלבל, אבל אני ממש ממש "חרמן" על הנגן הזה.

לא איכפת לי מאפליקציות וכו', יש לו רדיו יש לו איכות שמיעה טובה יותר מהאייפוד, והוא עולה זול יותר כמובן ב 16GB שזה 8 יותר מהאייפוד.

האייפוד הוא כעקרון אופציה שניה / שלישית שלי.

כמה אגב יעלה אייפוד בדיוטי פרי? כי ZUNE HD אני בטוח שלא קיים שם.

אם יש לכם תשובה מהירה אני יודה לכם...היא טסה מחר על הבוקר :P

פורסם

אייפוד טאץ' 32 גי'גה בדיוטי יעלה לך כמו בארץ פחות מע"מ. זאת אומרת- 1600 פחות המע"מ שאאל"ט עומד על 15.5 אחוז. בסופי יוצא סביב 1300 בערך. בארה"ב הוא מתומחר ב-299 דולר= בערך 1200 שקל, ככה שהמחיר בדיוטי פרי לא רע...

נ.ב-

למה לך ZUNE HD או טאץ' כשיש לך כרגע HD2?

פורסם
  • מחבר

אה מפתיע, דווקא מחיר דיי טוב שאני חושב על זה :)

ZUNE HD ממה שראיתי והבנתי האיכות סאונד שלו טובה יותר מהאייפוד (וכך גם חצי מהנגנים כמו IRIVER וכדומה), הסיבה שאני מתלבט על האייפוד בגלל שיש לו אפליקציות רבות...שמפיגות שיעמום, ולא יודע אם האיכות סאונד תורגש אצלי (אני משתמש גם ב MEIZU M6 שהאיכות שלו ממש טובה למרות שהוא ישן וקצת איטי).

ואני לא אוהב להשתמש בטלפון כנגן, א' כל גומר סוללה מהר וה HD2 לא ממש בעל סוללה חזקה מדי, מחזיק לי יומיים בשימוש טוב נגיד.

וב' איכות הסאונד שלו לא משהו לעומת נגנים אחרים, ג' מעצבן קצת שאתה שומע שיר ואז מתקשרים אלייך......

פורסם

אני גם הייתי בעל של מכשיר הMeizu M6.

איזה איכות, שום מכשיר אפל לא יכול להגיע לרמה הזאת (שלא נדבר בכלל על החוויה של הפעלת מצב הסראונד הוירטואלי)

אם אתה אהבת את הMeizu M6 אני מציע לך לחכות ל25 בדצמבר:

http://www.meizume.com/

יוצא עכשיו הטלפון השני של Meizu (אחרי הM8) והוא כולל מעבד 1Ghz, כרטיס מסך כמו של הSAMSUNG GALAXY S, מסך מגע מולטי,טאץ' עד ל10 נקודות, מצלמת HD לוידאו (כמעט בטוח שכולל פלאש), GPS וכ'ו וכ'ו....

את המכשיר תוכל לרכוש בקרוב מ www.fastcardtech.com שישיגו את הMeizu M9 במהירות האפשרית וישלחו אותו בדואר רשום במחיר זול לישראל (1200 ש"ח אם לא נתפס במכס ו1500 ש"ח אם נתפס)

הם מספקים אחריות לשנה.

המכשיר לא כולל עברית (למרות שהוא מבוסס על Android 2.2) אבל אני מתכנן להוסיף לו עברית (כמו שתרגמתי לבדי את הMeizu M6 בגרסת ה2004.7 וה2004.6)

אגב אל תשכח שמדובר במכשיר של Meizu, והאיכות שחווית בMeizu M6 רק תיהיה טובה יותר כי הם עדיין משקיעים המון בעניין המוסיקה)

תתחדש! ;D

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!

אגב, נכון עוד לא מצאתי מכשיר עם איכות כמו של המייזו, חוץ מנגנים כמו D2 שהוא ממש מעולה אבל מסך מגע ממש קטן...

ואת ה MEIZU M9 ראיתי מזמן עליו פרסומים, בטוח שזה יוצא חודש הבא?

1500 שקל זה גרושים למכשיר הזה, ברצינות.

ותודה על ההמלצה כמעט ושכחתי מזה... :)

פורסם

תודה על התשובה!

אגב, נכון עוד לא מצאתי מכשיר עם איכות כמו של המייזו, חוץ מנגנים כמו D2 שהוא ממש מעולה אבל מסך מגע ממש קטן...

ואת ה MEIZU M9 ראיתי מזמן עליו פרסומים, בטוח שזה יוצא חודש הבא?

1500 שקל זה גרושים למכשיר הזה, ברצינות.

ותודה על ההמלצה כמעט ושכחתי מזה... :)

אכן, למעשה היום J.Wong הכריז וקבע כי המכשיר ישוחרר לחנויות ולאנשים שעשו Pre-Order ב25 בדצמבר (אבל בטוח שנצטרך לחכות עוד קצת כדי שחניות כמו fastcardtech ישיגו אותו כי כמות היצור הראשונה תיהיה קטנה)

המחיר באמת יהיה משהו כמו 1500 ש"ח, מדובר בגרושים, ממש גרושים.

השאלה היא כזאת: מה תעשה עם הHD2 שלך? :P כי אני הולך להחליף עם הMeizu M9 החדש את הNokia 3220 שלי :lol:

פורסם
  • מחבר

מקסימום אני אתן אותו לאבא שלי או אחותי :P

אלא אם אני אתקין עליו אנדרויד שיעבוד טוב (יש מלא מדריכים ברשת רק שזה כאב ראש ולא בא לי להתחיל ואני גם אל יודע ממש מאיפה :P )

בהשוואה אל ה HD2, יש מקום להשוות? כי אם אני הולך לקנות טלפון חדש זה בעקרון יהיה HD7 (או מוצארט PRO וכו', עד אז יש לי זמן אני לא ממהר להוציא 3K עכשיו).

זה קצת מצחיק שהוא עולה כזה זול ומכיל כל מה שיש ב HTC. מה לגבי מצלמה? איך היא בM9?

פורסם

חחחח כרגע בדקתי את המפרט של הHD2 :P

באמת טלפון חזק בלידה של הIP4 והSGS.

למה להחליף טלפון כזה? :P תקבל ביצועים דומים (רק עם מסך קטן יותר אבל עם כרטיס מסך חזק יותר ומצלמת וידאו של HD, אה כן... ואנדרויד :) )

לדעתי באמת כדאי שקודם תנסה להתקין עליו אנדרויד (או אולי WM7? :P)

הביצועים שתקבל יהיו דומים, רק שהמכשיר עצמו יהיו יותר קומפקטי.

מחירו מעולה לאנשים כמוני שלא רוצים להתחייב לחבילות של הרשתות הסלולריות (כי הם בכלל לא מתקרבים למחירי השיחה לחודש של החברות הסלולריות)

והוא ממש מציאה.

J.WONG כבר פרסם מספר תמונות עם הMeizu M9:

http://chinamobiles.org/attachment.php?attachmentid=13395&d=1289464618

http://chinamobiles.org/attachment.php?attachmentid=13394&d=1289464608

אתה יכול להתרשם בעצמך :P

פורסם
  • מחבר

לא רע בכלל הייתי אומר :)

הסיבה שאין לי כוח להתעסק עם זה כי זה כאב ראש להתקין פה להתקין שם לעשות גיבוי..אני אוהב שהכל בא נקי מסודר מהחברה...אבל אם זה אפשרי להתקין על המכשיר שלי ברור שאני יעשה את זה מתישהו.

המכשיר עצמו חזק ברור אבל לא ברמה של האייפון מבחינה גרפית, מה שכן הרזולוציה אצלו גבוהה (של האייפון 4 יותר) מה 3GS לשם השוואה.

אוקי אולי אני באמת אחלה ל M9 לראות איך זה עובד.

פורסם

ראיתי שיש לך בעיה עם הD2 בגלל המסך הקטן, אבל יש לIAUDIO נגנים מדהימים מבחינת איכות, הייתי ממליץ על הS9/J3 (מסכי 3.3").

למרות שאם אין לך אוזניות טובות אין טעם להשקיע בהם ועדיף לקנות את הטאץ' בגלל המבחר העצום של משחקים.

פורסם
  • מחבר

יש לי אוזניות לא רעות בכלל...פיליפס 9600SHL...או AKG 412..מספקות תסחורה כמובן.

ה S9 מאוד משך לי את העיניים אבל הבנתי שהוא לא משהו...הוא כדאי?

פורסם

הטענות העיקריות נגדו הן שאין WIFI ושאין אפליקציות, לא שמעתי מעבר לזה.

אני ממליץ לך לקרוא ביקורת ב anythingbutipod, וגם יש פה הרבה אנשים שיוכלו לספר לך מנסיונם האישי. הJ3 הוא מעין שיפור של הS9.

דרך אגב אמנם יש לך אוזניות טובות יחסית (תאמין לי שזה רק כניסה לתחום), אבל לא תרגיש הבדל גדול במיוחד בסאונד בין אייאודיו לבין אפל, תשקול אם כדאי לך לוותר על כל יכולות המולטימדיה של הטאץ' בשביל הבדל קטן בסאונד (אני זוכר ששקלת לקנות אותו).

היום זאת לא בעיה למצוא טאץ', יש להמון אנשים. תנסה להאזין לו, ולמכשיר אייאודיו כלשהו ותחליט.

פורסם
  • מחבר

התעסקתי עם שניהם, יותר נכון ניסיתי I7 שהוא נחמד לגמרי אבל קצת מעצבן עם המסך הרסיסטיבי שלו. אבל איכות סאונד טובה.

אני לא אודיופיל משוגע שמשתמש באוזניות של אלפי שקלים, אבל אני יודע למצוא הבדלים באוזניות זה בטוח.

אני אחד שאוהב באס, מקשיב המון לאלקטרונית פול און האוס וכדומה, לא רוק, אז לרוב אני עם אוזניות סגורות, וכרגע עם הפיליפס 9600 שנותנות תמורה לא רעה בכלל.

בכל מקרה, אם אתה אומר שזה לא ברמה של השפעה, כי אני מצאתי הבדל דיי קטן בין האייפוד 3 אל מול ה I7 ואייריבר שיש לבן דוד שלי (הישן, עובד מצויין).

אז עדיף על אייפוד דור 4? יש הבדל מולו אל מול ה 3?

פורסם

בכל מקרה לגבי השתי שורות האחרונות- התכוונתי שזה מורגש אבל בקטנה, לא משהו ששווה לקחת את האייאודיו בשבילו לדעתי, אבל ליתר ביטחון אם אתה שם לב לקטנות ציינתי את זה.

לגבי טאצ' 4 מול 3, עד כמה שאני יודע ב4 יש מעבד יותר חזק, מסך בעל רזולוציה יותר גבוהה, שתי מצלמות, טיפה יותר קטן וזהו עד כמה שאני יודע, ומהפעם האחרונה שהשתמשתי בטאץ' של חבר זכור לי שאין איקולייזר מותאם אישית, אלא כמה מצבים מוגדרים מראש.

ודרך אגב לא הבנתי לאיזה נגן התכוונת ב"אז עדיף על אייפוד דור 4?"

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לאייפוד 3 אם עדיף, אבל אין הבדל מחיר גבוה...

שמע האפליקציות זה מגרה אותי לקנות את זה, אבל הבנתי שגם ל ZUNE יש, אני לא יודע עד כמה ואם יש עדיין תמיכה ממייקרוסופט, כי החולירות האלו ידועים בנטישה של המכשירים הישנים שלהם ושמעתי על זה שהם זונחים את ה ZUNE, ממה שאני גם יודע זה היה אמור להגיע לארץ מזמן ועד עכשיו לא משווקים אותו, או שהם מחכים ל ZUNE HD2 משהו כזה...

אז עכשיו המחשבה שלי היא

IPOD 4

ZUNE HD

כל אחד היתרונות והחסרונות כבר ידועים לי...וגם לך אני מבין :)

לאייפוד אני מתפתה על האפליקציות והממשק הבלתי מעורער כי מה לעשות...ככה זה עם כמה שאני לא אוהב APPLE, מבחינת ממשק ונוחות הם מקום ראשון לדעתי.

הזון מאוד נחמד בקטע הזה אבל הוא מגיע במחיר זול יותר ובקיבולת גדולה יותר יש לו WIFI יש לו רדיו ולא צריך להפוך כל קובץ מחורבן לסיומת אחרת או להשתמש באייטונז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים