פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים נראה שהסוללה חלשה משמעותית מהנקסוס הקודם, כאן זה 6 שעות דיבור ושם זה 10 שעות דיבור (לפי פרסומי יצרן), קצת חבל.בחדש זה 14 שעות לעומת 10 בקודם, ולא 6 שעות לעומת 10. יש שם טעות (הם משווים דור 2 לדור 3).
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים יש מקלדת בעברית/ערבית ולפחות לפי תוכנת המייל, יש תמיכה בRTL[br]פורסם בתאריך: 7.12.2010 בשעה 18:38:23 .. cool
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים אז נכון למה שהבנתי התמיכה בעברית מתבטאת בעצם בכתיבה/קריאה בשפת הקודש וב-RTL? התפריטים עדיין באנגלית?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים התקנתי את הSDK ובדקתי וכמו שאומרים יש בבחירת שפת המכשיר את האופציה לעברית וגם במקלדת... האמולטור לא מגיב לשינוי אבל זה לא אומר כלום בשלב זה.
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים samfirmware טוענים כי nexus s מקבל בקירוב 1600 בquad. אותו דבר כמו עם sgs ו voodoo.
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר השאלה איך החלוקה בין הCPU/GPU וה I/O מעניין אם גוגל עשו עבודה טובה, והצליחו להתקרב לתוצאות של הנקסוס הראשון בCPU
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים CPU/GPU זהים לאלה של ה SGS לא? עריכה: הרצתי את הSDK, המיילים באקסצ'ינג לא מיושרים לימין כמו שצריך...
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים זה נחמד ויפה שיהיה ממשק עברי אבל מה עם ממשק עברי ל sense?אגב תמיכה rtl ל sense כבר קיימת ב XDA גם לגרסאות desire וגם ל desire hd
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים sense ui הוא רכושה של htc ולא קשור לגוגל בשום אופן.תמיכות כאלה אחרות לRTL נכון קיימות לכל מכשיר נדמה לי היינו רוצים שזה יהיה ישר מהקופסא.
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר נראה לי שגוגל הוסיפו את זה לא מזמן Note: The Android platform may support more locales than are included in the SDK system image. All of the supported locales are available in the Android Open Source Project. http://developer.android.com/sdk/android-2.3.html אני מהמר על תמיכה מלאה בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.