עבור לתוכן

צריך עזרה לגבי קירור למעבד I7 950

Featured Replies

פורסם

קניתי מעבד חדש I7 950 ולוח אם. במחשב הישן היה לי מערכת קירור מים של TT המותאמת למעבד הישן, אבל אחרי ניקוי של המחשב יצאו לי מים מאוד שחורים עם גושים ומשום מה אני מתלבט אם להמשיך להיות עם מערכת קירור מים, האם כדאי לי להשאר במערכת הנוכחית שלי שכולה שייכת ל-TT או לקנות חדשה , או לקנות מאוורר למעבד ואם אני חוזר למאוורר אז איזה כדאי לי לקנות שיהיה שקט וכמו כן יכול לעבוד בשקט ב-OC.

פורסם

תוריד בבקשה את הדחוף מהכותרת..תודה..

כמו כן זה בחירה שלך בגדול אני מאמין שהמערכת של TT לא מותאמת לתושבת החדשה מה שידרוש ממך בלוק או מתאם..

אם אתה רוצה להיכנס לזה בחירה שלך..

קירור אוויר טוב יעניק לך תוצאות מכובדות בדומה אם לא יותר ממעכרת הקירור הסטנדרטית של TT..

בפורום יש לא מעט המלצות..מה התקציב שלך ? איזה מערכת יש לך כרגע? מתכנן OC ?

פורסם
  • מחבר

דחוף הורד לבקשתך.

המערכת החדשה שלי כוללת מעבד I7 950 ולוח אם Rampage 3 exetreme וזיכרונות של G.skill

לגבי קירור המים שיש לי אני פשוט נבהלתי מצבע המים (שחורים עם גושים דקים) שיצאו לי כאשר ניקיתי את המחשב בגלל זה אני מתלבט אם להמשיך עם המערכת הזאת, התושבת שיש לי שם היא מותאמת למעבד הקודם שלי אבל בלוח האם החדש שלי (asus rampage 3 extreme) יש חורים המתאימים לתושבת הישנה שלי ככה שאין לי הרבה בעיות אם זה רק שאני צריך לקנות את התושבת התחתונה ללוח אם, פשוט את הישנה לא הצלחתי להוציא מהלוח האם הישן.

שאתה אומר קירור אוויר אתה מתכוון למאוורר? אם כן אז אין לי בעיה לחזור למאוורר אבל שיהיה שקט וטוב

לגבי תקציב אין לי בעיה להוציא עד 600 שקל ואני חושב שזה מכובד (לא מעודכן במחירי המאווררים כבר המון זמן) כמו כן אני כן מתכנן לעשות OC אבל לא משהו מטורף.

תודה

פורסם

אם המערכת מתאימה אז פשוט תרכוש פלטה (אם מוכריםב ארצנו) תחליף מים וצא לדרך..

לגבי קירור אוויר הכי טוב ושקט יש לך את הMUGEN 2 ומעליו את הNOCTUA על שניהם יש ביקורות באתר.. ;D

פורסם

אני לא הייתי שם מערכת של TT על חומרה כזו, קורוזיה זה סיכון גבוה מידי.

חבל שאנשים קונים את המערכות מים המגוכחות שלהם מבלי להבין באיזה חומרים נוראיים הם משתמשים, זה מוציא שם רע לקירור מים.

פורסם

תנו לי ראש שקט עם קירור אוויר.

גם אם שני המאווררים שלו יפסיקו לעבוד בבת אחת עדיין יש מספיק זרימת אוויר במארז כדי להוציא את החום מהגוף קירור הענק.

פורסם
  • מחבר

אם המערכת מתאימה אז פשוט תרכוש פלטה (אם מוכריםב ארצנו) תחליף מים וצא לדרך..

לגבי קירור אוויר הכי טוב ושקט יש לך את הMUGEN 2 ומעליו את הNOCTUA על שניהם יש ביקורות באתר.. ;D

אין לי בעיה לרכוש גם בלוק למעבד אם צריך כדי שיהיה לי את השקט שלי (לא מצאתי איפה)

לגבי המאוורר MUGEN 2 הכל טוב בביקורת עליו חוץ מהרכבה מסורבלת וזה המון למי שמכיר הרכבות כאלה זה פשוט הורס ה-NOCTUA נראה נחמד אולי נלך איתו

למרות שבחנות המליצו לי על זה

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1659

לא יודע איך הוא רק שהוא יקר מידי לפי מה שאני רואה בשעות האחרונות

אני לא הייתי שם מערכת של TT על חומרה כזו, קורוזיה זה סיכון גבוה מידי.

חבל שאנשים קונים את המערכות מים המגוכחות שלהם מבלי להבין באיזה חומרים נוראיים הם משתמשים, זה מוציא שם רע לקירור מים.

למה? אתה יכול לפרט כי אני מרוצה לי לא הייתה אף בעיה במשך 5 השנים שיש לי את המערכת הזאת

פורסם

לגבי המאוורר MUGEN 2 הכל טוב בביקורת עליו חוץ מהרכבה מסורבלת וזה המון למי שמכיר הרכבות כאלה זה פשוט הורס ה-NOCTUA נראה נחמד אולי נלך איתו

למרות שבחנות המליצו לי על זה

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1659

לא יודע איך הוא רק שהוא יקר מידי לפי מה שאני רואה בשעות האחרונות

הV10 לא שווה את המחיר.

הוא אפילו לא הכי טוב מבחינת טמפרטורות או רעש.

פורסם
  • מחבר

הV10 לא שווה את המחיר.

הוא אפילו לא הכי טוב מבחינת טמפרטורות או רעש.

:yelclap: טוב לדעת וטוב שלא הקשבתי להם

לגבי פלטות של המערכת קירור מים שלי איפה אני יכול למצוא כי אני לא מוצא באף חנות שאני מכיר :nixweiss:

פורסם

המערכת של TT מכילה אלומיניום, ערבוב של נחושת ואלומיניום = קורוזיה.

תעשה חיפוש בגוגל על ערבוב שני המתכות האלה ותראה בדיוק למה אני מתכוון, בכל מקרה המערכת של TT שוות ערך לקירור אוויר איכותי אז כל הסירבול הזה חסר פואנטה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ניסע ל-KSP ונקנה מאוורר טוב משם רק נקווה שאני יהיה מרוצה ממנו כמו שהייתי מרוצה מהמערכת מים שלי

ואם יש המלצה למערכת קירור מים אז היא תתקבל בחום רב עם עדיפות

ואיזה חברות לא עובדות עם אלומיניום ונחושת ביחד כמו TT

פורסם

בשביל קירור מים טוב למעבד זו השקעה של 200$ עם המשלוח מחו"ל, אתה מקבל בהשקעה הזו קיט מדהים של XSPC שניתן בקלות להוסיף ולהוריד לו חלקים במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

בשביל קירור מים טוב למעבד זו השקעה של 200$ עם המשלוח מחו"ל, אתה מקבל בהשקעה הזו קיט מדהים של XSPC שניתן בקלות להוסיף ולהוריד לו חלקים במידת הצורך.

טוב אז זו תהיה ההשקעה הבאה שלי כרגע אני אסתפק במאוורר טוב

אני יעדכן בהמשך איזה קניתי

פורסם
  • מחבר

אז ככה קניתי מאוורר NOCTUA NH-D14

בא בערכה פשוטה בלי הרבה חלקים חוברת הסבר קלה להבנה, הרכבה שלו ממש לא מסובכת, קצת מאוד ענקי, עובד בשקט נראה ממש נחמד,

אבל

זה לא קירור מים מה שאני ממש התרגלתי אליו עם הטמפ' הנמוכות שהיו לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים