עבור לתוכן

נטסטיק או מכשיר סלולרי כמודם למשחקי רשת?

Featured Replies

פורסם

שלום,

שאלה מחבר חייל:

האם כדאי לקנות נטסטיק, או לקנות מכשיר דור 3 שישמש כמודם למחשב נייד אם רוצים לשחק במשחקי רשת?

פורסם

לא מדבר מנסיון כי אין לי נטסטיק, אבל הרשת הסלולרית לא נראית לי כמו רשת עם פינג נמוך.

פורסם

רק לידע כללי עם תתפס עם מחשב נייד בבסיס צבאי אתה יכול להיות בצרות !

פורסם

לא ממש :nixweiss:

הדבר היחיד הוא שאסור לך לחבר אותו למחשב צהלי או לרשת הצהלית..

אה ותלוי ברסר שלך אולי תצתרך לאשר אצלו את המטען...

פורסם

לא ממש :nixweiss:

הדבר היחיד הוא שאסור לך לחבר אותו למחשב צהלי או לרשת הצהלית..

אה ותלוי ברסר שלך אולי תצתרך לאשר אצלו את המטען...

לא אצל הרסר אלה אצל החשמלאי ...

ומספיק שתהיה מתישהו עברת במ"מ כולשהיא בבסיס ויתגלה הלפטופ שלך ...

לך תוכיח שאין לך אחות ...

למה אתה מחפש צרות אני לא מבין ..

עם כבר לבקש אישור זה מהתקשוב של הבסיס שלכם ואני בספק /הרמד תקשוב יאשר לך זואת

פורסם

בקשר לדילמה של נטסטיק או טלפון סלולרי, למיטב ידעתי ברגע

שמתקבלת שיחה, המודם מתנתק.

הרשת הסלולרית אינה אידיאלית למשחקי רשת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה על התגובות :yelclap:

פורסם

וnetstick מותר ? :lol: פשוט תחבר אותו למחשב צהלי ואתה מחבר את הרשת של צהל לאינטרנט ;) .

שלום,

שאלה מחבר חייל:

האם כדאי לקנות נטסטיק, או לקנות מכשיר דור 3 שישמש כמודם למחשב נייד אם רוצים לשחק במשחקי רשת?

ברמת העיקרון זה בערך אותו הדבר אבל בטלפון נייד יכול להיות שיש הגבלות אינטרנט שבחבילות נטסטיק אין זה גם הוצאה לא קטנה.

פעם עבדתי עם מוצר שהיה מחובר דרך טלפון נייד אבל זה היה בטכנולוגיה ישנה יותר ואני לא זוכר מה היה הפינג עליו. אולי 200 אני לא יודע. לפי דעתי לא צריכה להיות ממש בעיה חוץ מהבעיות הרגילות של רשת אל חוטית כמו packetloss . עד כמה שידוע לי היום עובדים UMTS שזה בערך אותו דבר כמו CDMA אבל אני חושב שהערוצי מידע אולי רחבים עם time slots . בגדול מה שחשוב הוא מה הגודל של הtime slot שלך , כמה עוד אנשים על אותו ערוץ ואיזה סוג של retransmission יש במקרה של נפילות חבילות (דבר נורמאלי במערכות סליולריות) .

בקיצור זה די מסובך להסביר את זה לבן אדם מהרחוב. אני לא חושב שזה בלתי אפשרי להשתמש באינטרנט סליולרי למשחקים אבל זה כנראה אפילו פחות מומלץ מרשת אל חוטית. על רשתות סליולריות בטוח יש יותר רעש ובעיות קליטה. יש גם עניין של pipelines . בגלל שהטלפון בעיקר בנוי לתת אודיו בזמן סביר אז יכול להיות שיש שם delay של עד 100 מילי . בשביל אודיו יש גם אפשרויות של התמודדות על packetloss ע"י ניחוש בערך מה נפל. דיברתי הרגע עם מישהו שמבין במודמים כאילו אבל הוא אמר שהוא אף פעם לא בדק את זה אבל יש סטנדרט בעובי של 4-5 ספרים של האוניברסיטה העברית שמסביר איך כל זה צריך לעבוד.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה על הפירוט, הזכרת לי נשכחות :)

הבחור פשוט יוצא פעם בשבועיים הביתה והיה פעם מכור למשחקי רשת,

אני מניח שהוא כבר ירד מזה אחרי שיקרא מה שכתבת.

כנראה ילך על מכשיר דור 3 כדי לגלוש בשמירות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים