עבור לתוכן

שאלות כלליות בקשר לכרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם?

2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)?

3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)?

4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים?

תודה מראש :)

פורסם

1. אם יש דגם מסוים איך אני יודע מאיזה חברה (יצרן, msi asus.....) לקחת? מה ההבדל ביניהם?

2.מתי וכמה זה משנה אם יש כרטיס מסך שזיכרון שלו הוא 1G ואחד שהוא 3/4G (מאותו דגם)?

3.איזה טכנולוגיה (sli / cf) עדיפה מבחינת ניצול שני הכרטיסים? הלוח אם משפיעה(אם כן אז איך אפשר לדעת מה יותר טוב לחיבור כרטיסי מסך)?

4. זה נכון שלשתי החברות עומדים לצאת כרטיסים חדשים? אם כן מתי ואיזה דגמים?

תודה מראש :)

1. כך את הזול ביותר. אם הם מצוידים בקירור משופר אז אפשר לקרוא ביקורות איזה קירור טוב יותר.

2. זיכרון יותר גדול חשוב לרזולוציה FHD. אם אתה משחק עד 1680X1050 512 MB מספיק.

3. כעיקרון עכשיו אין הבדל בביצועים בין SLI ו CF. רוב הלוחות מתאימות ל CF, אבל ל SLI אתה צריך לוח שהוגדר כ לוח אם SLI. גם ל2 כרטיסי מסך אתה צריך לוח אם שמספק רוחב פס של לפחות X8 לכל כרטיס.

4. כרטיסים החדשים הראשוניים מסדרת 6000 של ATI כבר הושקו. גם ספינת דגל של NVIDIA GTX 580 הושק. מחר השקה רשמית של GTX 570.

HD 6970 וHD 6950 יושקו בעוד שבוע.

פורסם

זאוס,

1. נכון.

2. שטות מוחלטת. לכרטיס חלש למשל גם ברזולוציה גבוהה וגם בנמוכה לא יעזור 1GB, בכל מקרה הביצועים יהיו על הפנים. כרטיס חזק יותר מנצל בצורה טובה יותר זכרון גדול, בלי קשר לרזולוציה דווקא.

3. הנצילות של מערך SLI או CF שונה מאוד בין כרטיסים שונים ובין משחקים שונים. כאן יש יותר משמעות לגודל הזכרון שכן המערך עושה שימוש בזכרון אחד הכרטיסים בלבד, מה שאומר שיש רק חצי מכמות הזכרון פר כרטיס.

4. סביר להניח שכמו בכמעט כל ההשקות הקודמות, הכרטיסים שיוצגו יהיו לא משתלמים למחירם ביחס לדור הקודם (יוצאי הדופן כאן הם ה6850 וה6870 שכבר הושקו), חוץ מזה שכל ההשקות הצפויות הן של כרטיסי שוק אולטרה גבוה, הרבה מעל לתקציבו של גיימר ממוצע.

רון,

1. סטיקי (סעיף 6).

2. אותו הסטיקי, סעיף 3.

3. שוב אותו הסטיקי, סעיף 5... בשביל מה הסטיקי קיים, תגיד לי? ליופי?

4. בשביל מה המציאו את גוגל?

פורסם
  • מחבר

אז משתלם להשקיע בחיבור שני כרטיסים(גם לוח אם יקר יותר)? ברוב המשחקים הניצול יהיה קרוב ל 100 אחוז של שניהם? אולי כבר עדיף לקנות כרטיס אחד ממש טוב ולוח אם זול יותר?

פורסם

תגיד לי, איזה חלק ממה שאמרתי פספסת? תכיר, לזה קוראים סטיקי, ויש :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199250.0

ההודעה השנייה מכילה תוכן עניינים של כל השאלות התכופות בתחום כרטיסי המסך - בערך כל שאלה כללית שאתה יכול לחשוב עליה, לרבות כל מה שאתה שואל כאן.

יש גבול לכמה שאפשר להאכיל אנשים בכפית.

פורסם
  • מחבר

יש שם הרבה תוכן לא עדכני מאיפה אני אמור לדעת מה המצב כיום??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים