עבור לתוכן

מקום משתלם לקניית Samsung Galaxy S, בארץ/חו"ל

Featured Replies

פורסם

עשיתי טיפה מחקר לגבי המחירים בארץ והגעתי למסקנה שב-eLine יש את המחירים ואת הדיל המשתלם ביותר:

המכשיר עצמו ------------------------------------------ 2,875 ש"ח

עידכון גירסה ל-2.2 + עברית מלאה ------------------- 340 ש"ח

מגן מסך + מגן אחורי מבית היוצר קייס-מייט ---------- 149 ש"ח

+אחריות לשנה

סה"כ - 3,364 ש"ח

זה יוצא יותר ממה שתכננתי לבזבז עליו.. והשאלה הנשאלת מסתתרת בכותרת: אילו חנויות בארה"ב באיזור לוס אנג'לס אני יכול לקנות את המכשיר במחיר הכי נמוך?

והאם אוכל להתקין 2.2 + ממשק עברית מלא בעצמי בקלות? (יש לציין שיצא לי לעבוד ולפרוץ אייפודים למיניהם ולהתעסק עם ה-root שלהם).

תודה רבה מראש.

פורסם

אם כבר בארץ, אז לדעתי מ telephonica . יותר זול שום.

דבר שני, בחיים לא הייתי משלם כסף על צריבת גרסה, במיוחד אם יש לך קצת ידע טכני. מה גם ששדרוג ל 2.2 יכול להתבצע בחינם דרך תוכנת KIES של SAMSUNG שמסנכרנת בין המכשיר למחשב, ואם אתה רוצה גרסה יותר טובה שתומכת בעברית באופן מלא, יש מספיק גרסאות ב iandroid שיתאימו לך.

קייס תזמין מ ebay או מהאתר של case-mate אם אתה רוצה ממש להשקיע.

בחו"ל אין לי מושג אבל לדעתי המכשיר לא יהיה משמעותית יותר זול.

פורסם
  • מחבר

אם כבר בארץ, אז לדעתי מ telephonica . יותר זול שום.

דבר שני, בחיים לא הייתי משלם כסף על צריבת גרסה, במיוחד אם יש לך קצת ידע טכני. מה גם ששדרוג ל 2.2 יכול להתבצע בחינם דרך תוכנת KIES של SAMSUNG שמסנכרנת בין המכשיר למחשב, ואם אתה רוצה גרסה יותר טובה שתומכת בעברית באופן מלא, יש מספיק גרסאות ב iandroid שיתאימו לך.

קייס תזמין מ ebay או מהאתר של case-mate אם אתה רוצה ממש להשקיע.

בחו"ל אין לי מושג אבל לדעתי המכשיר לא יהיה משמעותית יותר זול.

זהו שאני יודע שזו ממש הייתה בדיחה לפרוץ ולהתקין עברית באייפון/אייפוד טאץ' .. עם האנדרואיד אני לא כל כך בטוח לגבי זה.. בכל אופן אם אתה אומר שזה באותה רמה של ידע טכני ואני אוכל לעשות זאת לבד אז אחסוך כסף על זה.. אבל אני מצפה מסמסונג שיהיה להם במכשיר שלל שפות, או לפחות יכולת הורדה מהאתר שלהם וסינכרון עם המכשיר "בצורה חוקית ומסודרת" (חוקית לא בדיוק כי זאת מערכת פתוחה אבל מסודרת ורשמית כן).

תודה רבה (: עוד דעות?

עריכה: תודה רבה על האתר, באמת זול כמו שאמרת ! מוזר שהאתר לא מפורסם בזאפ.

פורסם

1. לקנות בארץ זה פשע! שחיטת מחירים.... לא שווה את זה, הקפטיבייט שלי עלה לי עם המשלוח והכל 2200 (היה אמור להיות 2000 נקי אבל היה סיפור כלשהו... ::) )

אם לקנות בארץ אז עדיף ללכת לסלקום, לקחת חבילה כלשהי ולקבל מהם את הI9000, יותר משתלם אפילו לדעתי

2. לגבי עברית = כנס לiandroid.co.il יש לך שם מספיק מדריכים בנושא שינוי גרסה ועברית

3. מגנים = תזמין מEBAY מגן נורמלי וזול עם מגן מסך ותגיע גג ל50~

פורסם

בארצות הברית ה8 ג'יגה עולה בין 570 ל600 דולר וה16 ג'יגה עולה בין 600 ל630 דולר.

ניתן להזמין מהאינטרנט בלי בעיה..

חשוב לציין שהחל מה16 לחודש תוכל להזמין און ליין או לקנות דרך בסט ביי את הגוגל נקסוס S ב530 דולר (16 ג'יגה וכמעט זהה בחומרה לגלאקסי)...

פורסם

ובלי אפשרות להרחבת זיכרון לפי המפרט ...

פורסם

לא ממש קריטי

פורסם

ובלי אפשרות להרחבת זיכרון לפי המפרט ...

אבל (כנראה) עם GPS

אם הייתי היום קונה את הטלפון שלי (קניתי לפני חודשיים את הדיזייר) הייתי מחכה קצת שיהיו כמה שיותר דיווחים על הנקסוס 2, אם באמת הGPS שם עובד בלי בעיות הייתי קונה אותו.. לגאלקסי לא הייתי מתקרב, אני לא אוהב להמר בסכומים של 3000 שקל...

אם הGPS בגאלקסי היה עובד כמו שצריך אין ספק שזה היה המכשיר הכי טוב בשוק... ועכשיו שיש אופציה כ\זאת סוף סוף לא הייתי מוותר עליה בשביל כרטיס זיכרון, במיוחד שהמכשיר כבר בא עם 16GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים