עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש בסביבות ה800 שקל

Featured Replies

פורסם

מה קרה לגרמניה ?

אמא קראה בטעות את התגובות שלך עליה...

מה התקציב שלך לכרטיס מסך ?

איזה ספק כח יש לך כרגע ?

ברגע שאתה מחליף קירור לכרטיס מסך הלכה האחריות. עדיף לקנות כבר כרטיס שמגיע מהיצרן עם קירור משופר.

• תגובות 43
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה שקרה זה שהמחירים בגרמניה לפי האינטרנט שאומרים שהם זולים ב10% עד 30% בשוק הטכנולוגי הזה בכל המוצרים שלהם לעומת הארץ

זה זיוף אל תאמינו לזה אם כבר יקר בהרבה יותר מ30% מבארץ

לכן אני קונה בארץ בנוסף לזה שתיהיה לי אחריות

היא רצתה לקנות לי נעליים שעולות 100 דולר מסתבר ששם הם עולות 300-500 יורו פשוט טירוף ועוד זה היה אמור להיו תאדידס ואדידס זה חברה גרמנית אז הייתם מצפים שבברלין ימכרו את זה בפחות לא? אם חברה היא אמריקאית ואתה קונה באמריקה אז המחיר חיב להיות מוזל אם החברה היא יפנית ואתה קונה ביפן אז המחיר חייב להיות מוזל

מסתבר שההגיון הזה לא עובד על הגרמנים(אולי בגלל זה מלחמת העולם הראשונה קרתה מישהו היתעצבן על גרמניה על זה שהמחיר גבוהה אצלהם והכריז מלחמה לכו תדעו :nixweiss:{אני כבר רואה את כל המורים להסיטרויה קופצים עליי אז תרגיעו אני יודע מספיק טוב את ההיסטוריה של מלחמת העולם הראשונה ואיך היא התחילה}

נחזור לנושא:

תקציב הוא כמו שאמרתי 800-1000 שקל בערך משהו כמו 5770 וכמו שאמרתם לי זה כנראה יהיה הכי טוב על המחשב שלי לא?

בכל מקרה ספק trendsonic psh600R-D של 600W כמובן

בכל מקרה

כרגע אין לי OC לכן התדר המקורי שלי הוא 1.8 המעבד כבר אמרתי E6600 אם אני יקנה 5770 אני יעשה שוב את הOC אבל רק אם יהיה לי כרטיס מסך חדש שדורש OC אחרת יהיה לי צוואר בקבוק אך ורק אז

פורסם

אם התקציב כן יכול להגיע ל900-1000 ,למה שלא תלך על איזה 6850 ??

אחלה כרטיס.

פורסם

לא מכיר מעבד E6600 שמזוהה 1.8G

הדגם הישן היה-CORE 2 DUO E6600-2.4G/1066/4M

הדגם החדש -DUAL CORE E6600-3.06G/1066/2M

בתקציב של -1000 שקל.

או

GTX460

או

HD6850

פורסם
  • מחבר

לא מכיר מעבד E6600 שמזוהה 1.8G

הדגם הישן היה-CORE 2 DUO E6600-2.4G/1066/4M

הדגם החדש -DUAL CORE E6600-3.06G/1066/2M

בתקציב של -1000 שקל.

או

GTX460

או

HD6850

יש מצב שבגלל שהוא לא במאמץ התדר יורד כמו במעבדים יותר חדשים?

ואם לא איך אני יוכל לדעת?

פשוט זה התדר הרגיל שלו אם אני מאפס תהגדרות בביוס לתדר הרגיל זה התדר

אז..............

לא משנה עשיתי בOCCTPT והתדר נשאר אותו הדבר

אז מה הולך כאן למה התדר שלי נמצא על 1.8???

פורסם

יש צורך לשנות בביוס את המכפלה עד שתיראה את התדר 2.4 , אם זה מעבד ישן,

פורסם
  • מחבר

יש צורך לשנות בביוס את המכפלה עד שתיראה את התדר 2.4 , אם זה מעבד ישן,

להגיד לי מה לעושת לא יעזור לי לא אני עשיתי את הOC אלא אחי ככה

שאתה צריך להסביר לי בצורה נורמאלית

לאן להיכנס

ומה לעשות

עושים את זה בקטגוריה שבה עושים את הOC אבל מה משנים שם?

בכל מקרה איך אני ידע אם זה מעבד ישן או חדש כדאי לדעת אם לשנות ל3 או ל2.4 שאני לא יעשה נזק למעבד

פורסם
  • מחבר

הקפצה

תוכלו בבקשה לענות לי על השאלה איך להעלות את התדר שלי מ1.8 ל2.4 התדר שאמור להיות המעבד

או אם הוא חדש או ישן איך אני ידע כדאי להעלות ל3 אם הוא חדש ואם הוא ישן אז להעלות ל2.4

פורסם
  • מחבר

נו באמת

אני צריך להקפיץ 3 פעמיים?

בחייאת תענו בבקשה אני מבקש שתענו לי

איך מעלים תדר לתדר המקורי ואיך בכל ליודעים מה התדר המקורי אמור להיות 3 או 2.4 כאילו איך יודעים אם המעבד הוא ישן או חדש זה הכל

לא הרבה בבקשה תענו לי

פורסם

בשביל לחזור לתדר המקורי אתה פשוט צריך לאפס את ההגדרות של הBIOS והלוח מזהה את התדר המקורי.

לחילופין פשוט תגגל על הדגם ותקרא מהו התדר המקורי שלו (מכפלה+תדר באס) ותעשה את זה ידני (עדיף).

-אם יש סתירה כלשהי אז סורי, לא קראתי את כל הת'רד, ניסיתי לענות לשאלה האחרונה שלך.

פורסם
  • מחבר

בשביל לחזור לתדר המקורי אתה פשוט צריך לאפס את ההגדרות של הBIOS והלוח מזהה את התדר המקורי.

לחילופין פשוט תגגל על הדגם ותקרא מהו התדר המקורי שלו (מכפלה+תדר באס) ותעשה את זה ידני (עדיף).

-אם יש סתירה כלשהי אז סורי, לא קראתי את כל הת'רד, ניסיתי לענות לשאלה האחרונה שלך.

אז זהו שאם אני מאפס תביוס התדר שמופיע הוא בכל זאת 1.8 אבל אמור להיות לי 2.4 אם זה המעבד הישן או 3 אם זה המעבד החדש

אין דבר כזה מעבד E6600 עם 1.8

לכן זו הבעיה שלי כי זה לא אמור לקרות

אתה אמרתה שהוא מזהה את התדר המקורי של המעבד אבל מה אם התדר של המעבד שלי הוא 1.8 ואני יודע שזה מוזר אבל זה ההסבר הכי הגיוני(זה לא הגיוני כי לא קיים מעבד כזה אבל זה ההסבר היחיד שהתדר שלי הוא 1.8 הוא תדר הבסיס של המעבד שלי)

פורסם

איפה אתה בודק את התדר שלך?

כי אם אתה בודק ב CPU-Z לדוגמה זה בגלל שלאינטל יש טכנולוגיה שמורידה את המכפלה או את התדר בזמן שאתה לא משתמש בו אז אתה רואה תדר נמוך יותר. (רצוי מאוד לכבות באוברקלוק, לטכנולוגיות האלו קוראים EIST\C1E בביוס)

תבדוק בביוס מה תדר הבאס שלך והמכפלה. (אם אתה מסתבך תצלם מסך\תאמר כאן)

פורסם

היסתכלתם בכלל על המערכת שיש לי? יהיה לי מזל אם אני יצליך להכניס 280 בלי צוואר בקבוק אז איך אתם רוצים 460!?

460 ברמה של 280 ..

למה אתה תמיד לוקח להשוואה דגמים ישנים ?

לדעתי מה שהכי שווה לך לקחת זה GTX460 וקירור בשביל לעשות OC למעבד .

הוא לא כזה נורא גם ככה , אבל בשביל משחקים עם סביבה פתוחה הוא חלש .

GTX460 768 מגה יעלה לך בערך 840 ש"ח בארץ .

אם אתה מחפש כרטיס זול יותר אתה יכול ללכת על הHD5750 שביצועיו ומחירו שווים לGTS250\GTS450 אך הוא צורך הרבה פחות חשמל . אפשר למצוא אותו ב620 ש"ח בערך בארץ

פורסם
  • מחבר

איפה אתה בודק את התדר שלך?

כי אם אתה בודק ב CPU-Z לדוגמה זה בגלל שלאינטל יש טכנולוגיה שמורידה את המכפלה או את התדר בזמן שאתה לא משתמש בו אז אתה רואה תדר נמוך יותר. (רצוי מאוד לכבות באוברקלוק, לטכנולוגיות האלו קוראים EIST\C1E בביוס)

תבדוק בביוס מה תדר הבאס שלך והמכפלה. (אם אתה מסתבך תצלם מסך\תאמר כאן)

גם אם אני בודק בביוס זה מראה לי את זה

ואם אני עושה בדיקות מאמץ עם כל תוכנה התדר לא משתנה הוא עולה באיזה 0.1 ככה לא יותר ואז יורד ככה גם אבל הוא לא עולה עלייה דרסטית ל2.4

בכל מקרה אני עכשיו יבדוק ויגיד לך

הינה בדקתי:

זה יוצא לי 7X266=1862

וזה פחות או יותר מה שיש לי

מה אני צריך להעלות את ה7 ל8 אולי? ואז להעלות את ה266 ל300

כי 8X300=2.4 אז עכשיו אני לא יודע אם להעלות או לא כי לעשות OC אני לא יודע רק אחי וזה כבר סיפור אחר

בכל מקרה מה לעשות?

ואיך אני יודע למה להעלות ל2.4 או ל3 האם המעבד חדש או ישן? איך אני בודק את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים