עבור לתוכן

בקשר לבחירת סמארטפון ועוד שאלה על סים-פרי

Featured Replies

פורסם

ערב טוב ושבת שלום לכם,

אני מעוניין מאוד בקניית סמארטפון מחו"ל (ארה"ב), ואני יודע שהמחירים שם מאוד זולים..

בכל מקרה, התלבטתי המון בין סמארטפונים בשוק והגעתי למסקנה שאני מעדיף את HTC DESIRE HD 2 בתור סמארטפון על פני IPHONE 4 הסטנדרטי (ולדעתי המיושן כבר) זאת עקב כמה וכמה סיבות; האייפון בקושי משפר את עצמו כל פעם מחדש, וגם אם כבר משפר, זאת רק בחומרתו. אפילו המערכת הפעלה בקושי מתחדשת, היא משעממת ולא מפתיעה. לכן אני חושב שהחלטתי על ה-HTC.

בכל אופן, אני רוצה לדעת מה דעתכם על המכשיר הנ"ל.. אישית אני קראתי עליו הרבה, ראיתי המון סיקורים עליו ואני מאוד מרוצה ממנו. מהירות המעבד, גודל המסך (בגלל שאני חובב סרטים ותמונות), איכות המסך, מהירות המכשיר ומערכת הפעלתו.

אם אתם חושבים שלמכשיר יש הרבה באגים אני אשמח לדעת, עמכם תודה.

בנוסף, יש ברשותי שאלה נוספת; במידה ואביא מארה"ב את מכשיר ה-HTC אצטרך סים-פרי? אני לא מבין בזה יותר מדי ואני לא יודע אם אני אצטרך את זה או משהו. מה הצעדים שיהיה עליי לעשות כדי לגרום למכשיר להיות נתמך בחברה הסלולרית "פלאפון"? להעביר את הסים לא יספיק פשוט? אשמח להסבר.

שתהיה לכם שבת שלום ומבורכת ושתהיה שלוות עולם על כל עם ישראל.

פורסם

אתה נוסע לארה"ב או שאתה מתכנן להזמין את המכשיר משם? האם קראת על הסוללה העלובה שיש בתוך ה-Desire HD? בנוסף לכך, אם אתה מתכנן להביא מכשיר שיתמוך באופן מלא ברשת פלאפון הישראלית כנראה שתיאלץ לוותר על מכשירי HTC כי רובם אינם תומכים בתדר 850 של פלאפון (הרשת מורכבת מתדר 850 ותדר 2100, שניהם תדרי דור 3) ולכן צפויות לך בעיות קליטה במקומות מסוימים.

פורסם
  • מחבר

אתה נוסע לארה"ב או שאתה מתכנן להזמין את המכשיר משם? האם קראת על הסוללה העלובה שיש בתוך ה-Desire HD? בנוסף לכך, אם אתה מתכנן להביא מכשיר שיתמוך באופן מלא ברשת פלאפון הישראלית כנראה שתיאלץ לוותר על מכשירי HTC כי רובם אינם תומכים בתדר 850 של פלאפון (הרשת מורכבת מתדר 850 ותדר 2100, שניהם תדרי דור 3) ולכן צפויות לך בעיות קליטה במקומות מסוימים.

דוד שלי בא מחו"ל ואני מתכוון שהוא יביא לי את זה.. הסוללה של הפלאפון הזה לא משהו? נגמרת אחרי כמה זמן..? ומוזר... כי אני מכיר בנאדם שהיה לו את הDESIRE הרגיל והפלאפון שלו פעל כמו שצריך.. :\ אוף ביאסת אותי אני מת על המכשיר הזה, נראה לי כל כך טוב... אתה בטוח במה שאתה אומר..?

בכל אופן, אז מה אתה ממליץ? על איזה מכשיר ממש טוב?

פורסם

ל-Desire HD יש מסך גדול יותר בחצי אינץ' לעומת ה-Desire הרגיל וסוללה חלשה יותר ובביקורות שקראתי על המכשיר דיווחו בחלק מהמקרים על זמן סוללה של חצי יום. מכיוון שקשה לי לדעת מהם הצרכים שלך, קשה לי להמליץ לך על מכשיר ספציפי... האם אתה מחפש מכשיר עם מסך ענקי או שתסתדר עם מסך סביר? האם יש צורך במקלדת פיזית? האם תעשה שימוש כלשהו ב-GPS?

פורסם
  • מחבר

ל-Desire HD יש מסך גדול יותר בחצי אינץ' לעומת ה-Desire הרגיל וסוללה חלשה יותר ובביקורות שקראתי על המכשיר דיווחו בחלק מהמקרים על זמן סוללה של חצי יום. מכיוון שקשה לי לדעת מהם הצרכים שלך, קשה לי להמליץ לך על מכשיר ספציפי... האם אתה מחפש מכשיר עם מסך ענקי או שתסתדר עם מסך סביר? האם יש צורך במקלדת פיזית? האם תעשה שימוש כלשהו ב-GPS?

האמת היא שאני בוחר בDESIRE HD רק בגלל המסך בגודל המרשים.. בתור צלם אני אוהב לראות את התמונות שאני מצלם באייכות טובה, לגלוש באינטרנט בצורה נוחה.. סביר להניח שאשתמש בGPS ... השאלה היא אם לגבי הסים-פרי הזה.. אם אני אוכל להביא את המכשיר וחברת הפלאפון "פלאפון" תפתח לי אותו אליהם.. או שאני לא מבין איך זה הולך הדברים האלה.. :S

פורסם

אתה פותח אותו לבד בדקה וחצי

החברה של פלאפון לא ידעו בכלל מה הבאת להם או מה לעשות איתו

פורסם

האמת היא שאני בוחר בDESIRE HD רק בגלל המסך בגודל המרשים.. בתור צלם אני אוהב לראות את התמונות שאני מצלם באייכות טובה, לגלוש באינטרנט בצורה נוחה.. סביר להניח שאשתמש בGPS ... השאלה היא אם לגבי הסים-פרי הזה.. אם אני אוכל להביא את המכשיר וחברת הפלאפון "פלאפון" תפתח לי אותו אליהם.. או שאני לא מבין איך זה הולך הדברים האלה.. :S

עם כבר יש דגמים ישנים של הDESIRE שמגיעים עם מסך AMOLED שיותר איכותי מהS-LCD שלא היתי משווה למסכי LCD כמו של האיפון 4 .

היתרונות האמייתים שלו הם במעבד (או יותר נכון בכרטיס הגראפי ) מסך גדול יותר זה לא תמיד יתרון ,אבל המצלמה אמורה ליהות טובה יותר מהשווואה למצלמה של הDESIRE שבעצמה לא ממש מדהימה ...

בקשר לפתיחה חברות הסלולאר לא פותחות מכשירים שלא ניקנו אצלם ,אז תצתרך לעשות את זה לבד .

פורסם
  • מחבר

אתה פותח אותו לבד בדקה וחצי

החברה של פלאפון לא ידעו בכלל מה הבאת להם או מה לעשות איתו

איך אני אעשה את זה חבר..? והאם זה כרוך בפריצת המכשיר לגמרי..?

עם כבר יש דגמים ישנים של הDESIRE שמגיעים עם מסך AMOLED שיותר איכותי מהS-LCD שלא היתי משווה למסכי LCD כמו של האיפון 4 .

היתרונות האמייתים שלו הם במעבד (או יותר נכון בכרטיס הגראפי ) מסך גדול יותר זה לא תמיד יתרון ,אבל המצלמה אמורה ליהות טובה יותר מהשווואה למצלמה של הDESIRE שבעצמה לא ממש מדהימה ...

בקשר לפתיחה חברות הסלולאר לא פותחות מכשירים שלא ניקנו אצלם ,אז תצתרך לעשות את זה לבד .

אז איזה מכשיר סמארטפון הכי שווה היום בשוק..? ה-DESIRE HD לא באמת מבטיח כמו שהוא נשמע וכמו שראיתי עליו סיקורים ביוטיוב? עדיף להתפשר על האייפון 4? (למרות שזה סמארטפון שאני ממש לא מחבב?).

שבוע טוב ומבורך לכל עם ישראל. שהשריפה תגמר כבר ושינוחו כל המתים בשלווה.

פורסם

האמת? כשאני בודק עכשיו הוא בכלל לא אמור להיות נעול עד כמה שאני רואה...

אבל במידה וכן... כלי נחמד מאוד מבית היוצר של XDA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=855403

לגבי איזה מכשיר לקחת... הסמסונג SGS הוא בין המומלצים היום

פורסם

יש שמועות באינטרנט שגוגל הולכים להכריז על הנקסוס S ביום שני הקרוב בפתיחת הכנס D: .... הייתי מחכה לראות מה קורה בימים הקרובים ומחליט. כמו שאמרו לפני, הסמסונג גלקסי S הוא בין המומלצים שבשוק היום..

כשאתה אומר "בתור צלם" - אתה מכוון לצלם בפלאפון? או שאתה מצלם בSLR ורק נהנה להסתכל על היצירות שלך בלי קשר במסך של הסלולר... כי יכול להיות שאתה צריך לשקול מכשירים שה"התמחות" שלהם היא במצלמה...

פורסם
  • מחבר

האמת? כשאני בודק עכשיו הוא בכלל לא אמור להיות נעול עד כמה שאני רואה...

אבל במידה וכן... כלי נחמד מאוד מבית היוצר של XDA

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=855403

לגבי איזה מכשיר לקחת... הסמסונג SGS הוא בין המומלצים היום

תודה רבה..

מהסמסונג גלקסי S לא כזה התלהבתי לעומת ה-HTC DESIRE HD... ראיתי השוות מול האייפון והוא נראה הרבה פחות טוב מהאייפון 4 (פלאפון שאני לא במיוחד רוצה לקנות).

בכל אופן, אני מחפש מסך גדול לגלישה נוחה באתרי אינטרנט, צפייה בתמונות ובמשחקים פה ושם.. בין הייתר GPS תמיד שימושי לדעתי..

ה-HTC DESIRE HD כזה גרוע ולא מומלץ??

יש שמועות באינטרנט שגוגל הולכים להכריז על הנקסוס S ביום שני הקרוב בפתיחת הכנס D: .... הייתי מחכה לראות מה קורה בימים הקרובים ומחליט. כמו שאמרו לפני, הסמסונג גלקסי S הוא בין המומלצים שבשוק היום..

כשאתה אומר "בתור צלם" - אתה מכוון לצלם בפלאפון? או שאתה מצלם בSLR ורק נהנה להסתכל על היצירות שלך בלי קשר במסך של הסלולר... כי יכול להיות שאתה צריך לשקול מכשירים שה"התמחות" שלהם היא במצלמה...

אני מצלם ב-SLR וממש לא מתרכז במצלמה שבפלאפון.. אני מסתכל על מסך גדול דיו ואייכותי, ופלאפון עם ממשק מהיר שלא נתקע כל רגע..

פורסם

לצערך ,מסך הLCD של האיפון 4 עם פאנל הIPS מציג את הצבעים הכי מדוייקים :lol:

פורסם

לצערך ,מסך הLCD של האיפון 4 עם פאנל הIPS מציג את הצבעים הכי מדוייקים :lol:

אני נוטה לא להסכים איתך, דווקא מבחינת צבעים מסכי MOLED ובראשם SuperAMOLED נותנים צבעים יותר "חיים" ו"אמיתיים"... כמובן שמסך של פלאפון הוא לא אידאילי אבל אם גודל המסך חשוב לך - הייתי שוקל על קניה של HTC HD2 שבעקבות אהבת המפתתחים אליו (במיוחד XDA) - ניתן להעביר את המערכת בו מווינדוס מובייל 6.5 לפורט של אנדרואיד שעובד לא רע בכלל וכמעט בפוקנציונליות מלאה ורק משתפר עם הזמן - זה יסגור את פינת גודל המסך אבל לא את איכותו.

הDESIRE HD הוא טלפון טוב - אבל כמו כל טלפון בשוק יש לו את החסרונות שלו.

אתה יכול לקרוא את הביקורות הבאות:

http://www.intomobile.com/2010/11/19/htc-desire-hd-review/

http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-review-534.php

http://www.phonearena.com/reviews/HTC-Desire-HD-Review_id2575

בכל אחת מהביקורות אם תקרא אותן לעומק ולא תקפוץ רק למסקנות אתה תוכל לראות את היתרונות והחסרונות ביותר פירוט. הבטריה של המכשיר בהחלט יכולה להוות הגבלה אם אתה משתמש כבד ולא זמין לך חשמל - ייתכן ותמצא את עצמך בערב בלי בטריה כלל. מצד שני יש אנשים שזה פחות מפריע להם, כי הם הרבה באוטו מטעינים או בעבודה במשרד או בבית. המכשיר כשלעצמו הוא שילוב טוב מאוד של הרבה מרכיבים - הוא אמנם לא מחזיק בתואר "המצלמה הטובה בשוק" או "המסך הטוב בשוק" וכו' וכו' אבל הוא שילוב מצויין של הרבה דברים ברמה גבוהה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים