עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

9600GT הנוכחי

מעבד:Q6600

לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה

זיכרון 4 ג'יגה

ספק כח 500-550 W

אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה

שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT)

יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב)

אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;]

אז אשמח להמלצות, תודה.

פורסם

9600GT הנוכחי

מעבד:Q6600

לוחם אם:INTEL DGBU33 משו כזה

זיכרון 4 ג'יגה

ספק כח 500-550 W

אני רוצה כרטיס מסך סביבות 700 שקל ככה

שיהיה הרבה יותר חזק מ9600GT(מצדי שיהיה חלש מהרבה כרטיסים אבל שיהיה לפחות חזק יותר מ9600GT)

יש לי מסך 23 אינץ' עם FHD והכרטיס הנוןכחי שלי אמנם מסתדר איתו לא רע אבל ברור שהוא לא מסתדר איתו 100% (במשחקי מחשב)

אני יכול להשאר איתו עוד מלא זמן אבל כבר הוא צועק לי שהוא מעדיף להיות על רזו' נמוכות במשחקי מחשב ולא על הכי גבוה (ברוב המשחקים) ;]

אז אשמח להמלצות, תודה.

אתה יכול להיות יותר מדוייק לגבי הספק שלך?

פורסם
  • מחבר

MUSTIFF משו חח

ספק ג'נרי אני חושב

אבל עד היום ב"ה הוא לא עשה לי שום בעיה אחלה ספק כח

פורסם

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7096

נראה לי זה שדרוג הטוב והזול ביותר בשבילך. אנשים בפורום לא ממליצים את GAINWARD, לכן אולי ימליצו לך דגם של יצרן אחר אבל הוא יהיה יקר יותר.

בכל מקרה הספק שלך מדאיג אותי מאוד. אם היה לך אפילו 430W אבל איכותי הייתי יותר רגוע.

פורסם
  • מחבר

אוקיי לפי הכרטיס שהבאת לי זה אומר שהוא יכול להחזיק.

אבל אתה מודאג מ......?

במשך שנתיים וחצי כמעט 3 לא הייתה לי שום בעיה איתו הוא מחזיק לי הכל, אפשר לדעת מה הבעיה איתו אחי?

אשמח לדעת.

תודה ושבת שלום.

וד"א אני בניתי על הכרטיס שהבאת לי השאלה אם הוא חזק ?

פורסם

הספק שלך ג'נרי, זאת אומרת שכתוב עליו 500W אבל הוא יכול להיות 350W אמתיים. אם אתה אומר שהוא כמעת בן 3 זה גם לא טוב, כי עם השמים ספקים מעבדים את הכוח שלהם.

הבאתי לך שדרוג טוב ביותר, בעיניי, לשאר המפרט שלך ומחיר הכרטיס, אבל הוא צורך הרבה יותר חשמל מ 9600 GT שלך ויש סיכוי שספק שלך לא יחזיק אותו.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לברר את זה אם הוא יחזיק?

זאת אומרת אם אני אלך לK.S.P לדוגמה ואשאל תמוכר הוא ידע להגיד לי?

ועוד משהו, הכרטיס HD5750 איך הוא?ראיתי שהוא גם טוב...

שמע אם אתה אומר לי ככה על הכרטיס מסך והספק אז אני לא אלך ואחסוך כסף ואקנה תכרטיס בגלל הספק...אבל מנגד אתה לא כל כך בטוח ואני גם מאמין שיכול להיות שאתה טועה...

אשמח לעוד תגובות ממך או מאנשים אחרים

ח"ח, אתה היחיד שהגבת פה

אנשים עצלנים

פורסם

HD 5750 גם טוב ובערך שווה ל GTS 450. לא הצעתי לך אותו, כי המחירים היו יותר גבוהים ממה שמצאתי לך. אם אתה חושב ש 5750 צורך פחות חשמל מ GTS 450, אז אתה טועה, כי הוא גם צריך לפחות 450W איכותי.

מחירים ב KSP גבוהים יותר במאה ש"ח לפחות, קח את זה בחשבון

פורסם
  • מחבר

חח יש את שניהם בK.S.P ובאייבורי, לכן אם אני אקנה(ולא בטוח)אני מעדיף את K.S.P....מבחינת איכות מוצרים הם טובים....

תודה אחי אני מאמין שהוא יחזיק...אחרי הכל אני גם לא קונה(אם קונה)במקום בלי לשאול שאלות.בודקים עניין.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הספק יחזיק....

פורסם

הספק מאה אחוז לא יחזיק וביגלל זה אתה חייב ליקנות ספק חדש וטוב ועדיף ליפני הכרטיס :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אבל הHD4890 הזה לא מופיע בK.S.P =\

פורסם

אז אל תקנה דווקא מ - KSP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים