עבור לתוכן

מחפש פלאפון עד 1300 שקל עם מקשים רגילים ומסך גדול

Featured Replies

פורסם

היי,

כמו שבכותרת - אני מחפש פלאפון עד 1300 (עם 100 תוספת אם זה ממש שווה את זה) שקל עם מקשים רגילים ומסך גדול, ז"א שלא אכפת לי שלא יהיה מסך מגע..

אני רוצה שהמכשיר שלי יהיה נוח לשימוש וזאת הסיבה שאני לא מחפש מסך מגע.

ואני רוצה שיהיה לו רמקול שיעשה מספיק רעש כדי שאני אשמע שיש לי צלצול גם כשאני רחוק יחסית מהפלאפון.

אין לי בעיה אם יש מסך מגע וגם כפתורים רגילים אבל אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו E72 או עם מקלדות QWERTY..

כמובן שפחות גרמים זה טוב יותר.. הבעיה שאני לא מכיר הרבה דגמים, במיוחד עם כל סערת המגע שיצרנים מייצרים היום כמעט אך ורק מסכי מגע מבלי הרבה כפתורים אחרים..

אני מעוניין לקנות אותו בחנות פרטית ולא חברת סלולר מוכרת עם כל מיני חוזים הזויים שרק הם יודעים איך לסחוט את הכסף עד הקצה, אז אין בעיה שתתנו דגמים כלליים מזאפ או gsmarena לדוגמה..

תודה מראש,

Zinger777.

פורסם

זה קצת מעט פרטים כדי להמליץ. תכלס כל מה שאמרת זה שאתה רוצה מכשיר רגיל (ללא מסך מגע) ועם צלצול חזק יחסית. אין לך עוד דרישות? מה לגבי מצלמה? WIFI? GPS אולי? תן לנו עוד משהו כדי לתת לך את המכשיר המתאים. כי תכלס רק לפי מה שביקשת יש גם מכשירים פשוטים שיספיקו לך, נוקיה 3120C, SE NAITE ודומים שעולים 500-600 ולא הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

אה, כמובן, כמובן.. איך שכחתי ><

אני רוצה WIFI, לא צריך GPS.

מצלמה שתהיה נורמלית (לא 0.3 MP למשל..) אבל לא צריך משהו משוגע עם 12 MP..

5 MP או 8 MP אני חושב שזה מספיק בשבילי ובטח בשביל מצלמת-פלאפון מעפנה שכזאת (עדשה פיצית..)

אני גם רוצה bluetooth.

דבר אחרון - שהוא לא יהיה סתם חתיכה אחת.. אני רוצה סליידר או צדפה עם העדפה לסליידר.

סורי שלא אמרתי קודם ^^

פורסם
  • מחבר

אבל אין לו מקשים רגילים..

אני לא רוצה סתם מסך מגע.. אם זה רק מסך מגע יש מיליוני מכשירים שהם כאלו..

פורסם

כנראה שה-Sony-Ericsson Aino תפור עליך בדיוק.

בדרישות הוא מסתדר לפי מה שאתה מחפש, ואפילו מצלמת 8 מגה פיקסל יש לו.

המחיר בחנות הוא 1340 שח - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742957

ניתן למצוא אותו בלוח יד2 במחירים של כ-1000 שח

פורסם
  • מחבר

הוא נראה טוב וזה בדיוק מה שאני מחפש (:

הוא יעבוד בסלקום?

יש עוד דגמים שדומים לו של חברות מתחרות?

ועוד שאלה - הבנתי שמחודש הבא יהיה אפשר לקבל זיכוי בסלקום על המכשיר למרות שלא קניתי אצלהם, יש איזה אתר שכתוב בו בדיוק איך החוק הזה עובד?

פורסם

הוא עובד בכל החברות הגדולות בארץ (בכל רשת umts), אז כן - הוא יעבוד בסלקום.

לגבי הזיכוי - זה קיים גם היום, אבל דורש ממך לשלם על חבילת גלישה בסלקום.

אם אתה לקוח חדש ללא מכשיר, או שסיימת תוכנית - תגיד להם שאתה רוצה סים דור 2 ותחסוך את המחיר לחבילת גלישה - 40 שח בחודש.

יש עוד דגמים שדומים לו של חברות מתחרות?

לא ראיתי מוצר דומה בארץ.

יש טלפונים אחרים ללא מסך מגע כמו ה-sony ericsson hazel

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת כמה הם יצטרכו להביא לי? זה כתוב איפה שהוא ברשת? באתר שלהם? באתר של משרד התקשורת יש חוקים כלשהם שנוגעים לעניין הזה?

אני בטוח אקח סים 2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים