עבור לתוכן

אפליקציית VIBER באייפון

Featured Replies

פורסם

השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?

פורסם

תוריד תוכנת ניטור לרוחב הפס בפלאפון כמו 3G Watch Dog, דבר 5-10 דקות ותראה. כעיקרון זה לא אמור לקחת הרבה, להגיד לך כמה בדיוק אני לא יודע

פורסם
  • מחבר

מעניין אותי, אם זה פשוט משהו שמפחיד את החברות הסלולריות .

האם זה יגרום להפסדים בזמן אויר , או שמבחינת חבילות אינטרנט ,זה מכסה להם את זה יפה.

פורסם

קידוד ממוצע ל-VOIP לוקח כ-32bit פר ערוץ, אם התוכנה משתמשת בGSM32/SPEEX32 אז מדובר על K64ביט כל שניה לדקת שיחה, תוסיף על זה את הoverhead של התוכנה עצמה, נגיד עוד 2-4 KB לשניהת אתה מקבל כ8-12 Kbyte לשניה מה שאומר 0.7 מגה לדקת שיחה בממוצע. עם חבילה ממוצעת של 1GBIT שעולה בממוצע כ50 שקל בחודש יש לך כ1400 דקות שיחה בחודש. ד"א בחבילת האינטרנט הסלולארי שלך יש סעיף ספציפי נגד שימוש בVOIP ובשרותים "מתחרים לשרות שאותו מציע הספקית הסלולארית" הם לא חוסמים את זה, הם לא יכולים לחסום הכל, אבל שתדע שהסעיף אומר שהספקית יכולה לתבוע אותך על הסכום הזהה להפסד המעורך על ידה לאורך כל תקופת ההתקשרות בינכם ולאחריה על פי דין העומד על פי חוק התיישנות. הסעיף תקף על חבילות גלישה שמוגדרות לשימוש במכשירים ניידים בלבד, קוים יעודיים של מודמים סלולאריים, ושרותי אינטרנט סלולארי אחרים(כמו הנתב האלחוטי של סלקום ו-אורנג') שהספקית מוכרת לא כפופים לזה.

פורסם

איך הם יכולים לדעת שדיברת ב VOIP?

פורסם

איך הם יכולים לדעת שדיברת ב VOIP?

מה הבעיה לזהות את הפרוטוקול שאתה משתמש בו? אתה באמת חושב שספק אינטרנט לא יודע בדיוק איזה תעבורה אתה מעביר דרכו? בחצי מהנתבים הבייתים היום יש את האופציה הזאת...

אם הם היו רוצים הם היו יכולים לפתוח גם SSL... ויש ספקיות בעולם שעושות את זה..

פורסם

לצערי הרב אני הדיוט מדי בתחום בשביל להבין בדיוק איך זה עובד, אבל אני אאמין לך שזה אפשרי.

תודה. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים