עבור לתוכן

מעבד 965 רועש (מאוד) במאמץ

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש, והוא רועש מאוד במאמץ. אני לא פריק של שקט (רעשים מהDVD או הHDD לא מפריעים לי) אבל הדבר הזה הוא חתיכת טרקטור.

אני לא מבין כלום בקירור.

מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו?

צריך לקנות דברים נוספים חוץ מהקירור (משחה תרמית או משהו כזה)?

איזה קירור מומלץ?

תודה מראש.

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה עם הקירור stock שלו אז פשוט תחליף לקירור איכותי יותר ושקט...

פורסם

בדוק על כמה RPM המאוורר מסתובב (בעזרת HWMONITOR) כמו כן בדוק מה הטמפ' של המעבד עם CORE TEMP..

לאחר מכן כנס לביוס ותבדוק על מה מוגדר הSMART FAN שלך..

פורסם
  • מחבר

Smart Fan: enabled

טמפ במנוחה: 36

טמפ במאמץ: 56

RPM במאמץ: ~6100

במנוחה: ~2000

במנוחה רמת הרעש סבירה לגמרי.

פורסם

אז אכן זה הקירור סטוק..ומה שאתה שומע זה המאוורר במאמץ מקסימלי..

אתה יכול לשחק עם ההגדרות של הSMART FAN ולראות אם זה יעזור קצת..כמו כן יש לך את SPEEDFAN יש מדריך בסטיקי..

רכישה של קירור יעודי תעניק יותר שקט וביצועים..אבל על זה תחליט אחרי שתבדוק את הנ"ל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן, זה קירור סטוק.

1. לגבי החלפה לקירור יעודי: אני צריך להחליף מאוורר והיטסינק? או שאפשר להחליף רק מאוורר?

2. לגבי החלפת ההיטסינק: כמה זה דורש ניסיון? אני מצוין בעבודה טכנית, אבל אני חושש להזיק למעבד...

3. צריך לקנות גם משחה טרמית? או שזה כבר מגיע עם הקירור החדש?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

זה מאוד פשוט להתקין ורוב הגופי קירור הטובים מגיעים עם משחה טרמית עליהם וזה כן מצריך החלפה גם של ההיט סינק לא רק את המאוורר

פורסם

1. אתה מחליף את הכל היטסינק ומאוורר..

2. תלוי באיזה תרכוש אבל אם שקט זאת הבעיה..אז אתה לא צריך קירור מוגזם לOC וכו..ולכן כל קירור כמעט שתרכוש יגיע עם התקנה בדומה לסטוק..

3. מגיע עם הקירור אם תרכוש אחד..

פורסם

בדיסק שקיבלת עם הלוח אם כניראה יש לך את התוכנה EasyTune

אתה יכול להכנס אליה ואז להגדיר את המהירויות של המאורר מעבד

יעני מאיזה טמפרטורה הוא יתחיל לעבוד יותר מהר ויותר לאט וכאלה...

פורסם

אפשר לשפר את זרימת האויר במארז וזה יגרום להורדת טמפ' המעבד ובעקבות כך להורדת רמת הרעש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים