פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים שלום לכולם...היום בצהריים ניסיתי להכנס לאיזה קישור באיזה אתר והאתר לא עלה..אמרתי אולי יש איתו בעיה..לאחר מכן ניסיתי להכנס לעוד אחד...וגם הוא לא עלה! ואז התחלתי לחשוד!ניסיתי להכנס להמון קישורים ושום קישור לא עבד!!!באקספלורר זה מעביר אותי לדף המפורסם:The page cannot be displayedובמוזילה זה מקפיץ לי הודעה כזאת:XXXXX לא נמצא. אנא בדוק את השם ונסה שובאני חייב לציין שזאת הפעם הראשונה שזה קורה!! ושריסטרטים לא עוזרים!ניסיתי לעשות מיליון ריסטרטים אבל שום דבר לא עוזר!בבקשה תנסו לעזור לי כי זה ממש מטרד רציני! אי אפשר לגלוש ככה!!!בתודהAnas-Nanas
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים שלום לכולם...היום בצהריים ניסיתי להכנס לאיזה קישור באיזה אתר והאתר לא עלה..אמרתי אולי יש איתו בעיה..לאחר מכן ניסיתי להכנס לעוד אחד...וגם הוא לא עלה! ואז התחלתי לחשוד!ניסיתי להכנס להמון קישורים ושום קישור לא עבד!!!באקספלורר זה מעביר אותי לדף המפורסם:The page cannot be displayedובמוזילה זה מקפיץ לי הודעה כזאת:XXXXX לא נמצא. אנא בדוק את השם ונסה שובאני חייב לציין שזאת הפעם הראשונה שזה קורה!! ושריסטרטים לא עוזרים!ניסיתי לעשות מיליון ריסטרטים אבל שום דבר לא עוזר!בבקשה תנסו לעזור לי כי זה ממש מטרד רציני! אי אפשר לגלוש ככה!!!בתודהAnas-Nanasאני לא רוצה לעשות ספאם אבל הרבה הרבה חחחחחחחחחחחאתה חי בתיקים באפלה....יש את אותה בעיה לבן דוד שלי זה וירוס משהו סוביג משהו כזה....והוא פירמט וזהו... עבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.