עבור לתוכן

זקוק לייעוץ כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה

אני מתכוון להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב לא גרנדיוזי (עד 1000) .

מפרט המחשב שלי כרגע :

Intel quad core q8400

4GB ram ddr2

האמת אני לא זוכר יותר פרטים אני לא ליד המחשב, הלוח אם הוא של אינטל עם כרטיס מסך מובנה מעפן שרק קורס לי בזמן האחרון.

אני משתמש במחשב אך ורק למטרות פיתוח תוכנה לאחרונה אני מריץ Visual Studio 2010 לפרוייקטים בWPF שצריכים עיבוד גרפי מסויים (כזה שהכרטיס המובנה משום מה מתאמץ בו....)

בנוסף Microsoft Expression blend היא עוד תוכנה שאני עובד איתה די הרבה וגם היא מבצעת הרבה עיבודים גרפיים .

אני רוצה כרטיס מסך חזק שלא יאכזב בתוצאות ויהיה מותאם לקונפיגורציה הכללית של המחשב..

רעיונות?

פורסם

1. אם בכוונתך לקנות כרטיס מסך, מאוד חשוב לדעת איזה ספק כוח יש לך.

2. האם אתה בטוח שהאיטיות והקריסות נובעות מכרטיס המסך המובנה? על סמך מה? עיבוד גראפי בסיסי (רינדור תמונות וכדומה) נעשה לרוב ע"י המעבד, ועשוי לקחת זמן גם על מעבד חזק יחסית. קריסות בכלל יכולות לנבוע מ1001 סיבות. בתור בדיקה ראשונית, הייתי מציע לך לפתול את הtask manager במקביל לתוכנה בה אתה חווה איטיות ותקיעות ולבדוק מהם אחוזי העומס על המעבד באותם רגעים. אם זה 100% כנראה שהבעיה אינה בכרטיס המסך (אם כי עדיין אפשרי שבפעולות מסויימות כרטיס חזק יותר היה לוקח חלק מהעומס על עצמו).

פורסם
  • מחבר

הוא קורס בגלל הכרטיס

במקרה הכי גרוע (קרה לי פעמיים השבוע) באמצע העבודה המסך מתרפרש פתאומי, נכתב לי הודעה (כרטיס מסך חווה FATAL ERROR ) עם השם של הדרייבר, ואז זה קורה ברצף 5 שניות עד לקריסת זיכרון (מסך כחול).

בקיצור סרט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים