עבור לתוכן

התשובה של סמסונג לבעיית הGPS של הSGS?

Featured Replies

פורסם

סתם חרטא... הדבר היחיד שיפתור את הבעיות לחלוטין זאת אנטנה חדשה + דרייבר חדש ;D

פורסם

העיקר עשו טרגדיה יוונית מבעיות הקליטה של אייפון 4.

פורסם

צודק, הרי הרבה פחות קריטי במכשיר סלולרי זה שיחות קוליות שעובדות כראוי.

פורסם

אייפון לא קלט רק בתנאים מסוימים ובאזורים מסוימים. בנוסף, הבעיה נפתרה בקלות ע"י נרתיק דק ויפה. ה-GPS של SGS לא עובד בכל התנאים, בכל האזורים והפיתרון לא נראה באופק.

פורסם

אתה מבלבל את המוח, ה-GPS עובד כמו שצריך בחלק מהמקרים ואצל כל אחד עם הקושחה המתאימה הוא עובד בצורה תקינה.

ולהוסיף רצועת גומי מגעילה למכשיר, ממש לא נראה לי פתרון "יפה", עזוב, אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל.

פורסם

thread hijack detected :jump:

פורסם

אני מסכים שמה שעשו עם "בעיית" הקליטה של האיפון היא הגזמנה , הרשת של AT&T גם לא מושלמת ,ובעיות הקליטה לרוב היו גם במכשירים אחרים שנימכרים בAT&T .

פורסם

אתה מבלבל את המוח, ה-GPS עובד כמו שצריך בחלק מהמקרים ואצל כל אחד עם הקושחה המתאימה הוא עובד בצורה תקינה.

ולהוסיף רצועת גומי מגעילה למכשיר, ממש לא נראה לי פתרון "יפה", עזוב, אין לך מושג על מה אתה מדבר בכלל.

לכל חברה יש את פאנבויס העיוורים שלה.

פורסם
ה-GPS עובד כמו שצריך בחלק מהמקרים ואצל כל אחד עם הקושחה המתאימה הוא עובד בצורה תקינה.

זה רק עניין של זמן ותדירות שימוש ב GPS, שמא גם עם JM9 אותה היללתי ושיבחתי, הגעתי למצב בו ה GPS כלל לא שמיש (גם לא לאחר Soft Reset), וזה לאחר כשלושה שבועות של תפקוד טוב.

אם נצא מנק' הנחה שעם כל צריבת קושחה המתיימרת לספק תפקוד תקין זה באמת המצב, אז ישנו גורם תוכנתי כלשהו שלאחר תקופת שימוש מסויימת גורם לו להתחרפן - הצפת ה Cache שמאחסן את הנתונים המגיעים משרתי ה AGPS / תוכנת צד ג' מהמרקט / תוכנת הניווט עצמה / כל דבר אחר...

ייתכן שהתוכנה המטופשת שסמסונג שחררו עשויה לפתור את הבעיות כשמדובר במקרה כמו עם JM9.

פתרון עקום, אשר לא היה צריך להגיע אליו מלכתחילה, אך אם זה ייאפשר לי להמשיך ולעבוד עם JM9 מבלי לצרוב אותה כל פעם מחדש (או להריץ Nandro) כשאני נזקק ל GPS מתפקד, מדובר ברע במיעוטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים