עבור לתוכן

החלפת מסך של דל במסגרת אחריות

Featured Replies

פורסם

סיפור טיפה מפליא, עם שאלה בסופו.

לפני שלוש שנים מינוס חודש קניתי את ה-Dell 2407-HC. לפני כחודשיים התפרק כפתור ה-POWER של המסך, זה שאין סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה אחד מההורים שלי. מה שקרה ככל הנראה הוא שהפלסטיק החיצוני כנראה נפרד ממה שלא יהיה שהוא מודבק אליו, אבל לא נפל. כעת הוא יכול להסתובב, וכאשר הוא לא לחלוטין ישר, לא ניתן ללחוץ אליו, עד שעם קצת חיכוך מחזירים אותו למקומו.

הסיפור ממש לא הפריע לי, אבל אבא שלי ביקש בכל זאת שאבדוק את האופציה לתקן. הרמתי טלפון בדל, ניסיתי להסביר שהבעיה ממש זניחה ולשאול אם בכלל כדאי לי לשלוח לתיקון, והם בתגובה התעקשו להחליף לי את המסך בחדש, וזאת ללא כל ציניות.

הבעיה היחידה היא שקשה לי להבין מה אקבל במקומו. שני נציגים שונים מדל התעקשו שמדובר במסך זהה לחלוטין (כלומר אותו דגם) חדש מהקופסה, ולא רפברישד או דגם מחליף. בהינתן בכל שהידע שלהם היה אפסי, ומלכתחילה הם לא מכירים שמות דגמים, קשה לי להאמין לזה. ביעל (פתרונות...), אליהם עבר הטיפול, אמרו לי שהם מתקשים להאמין שזה המצב, וכנראה אחת הסברות שלי נכונה.

בכל מקרה, לרפברישד אין לי שום כוונה להחליף. מעדיף כפתור בעייתי ממסך שאיני יודע מה הוא עבר. השאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף במידה ויגיע 2410 חדש. ברור שהעובדה שהוא חדש היא לטובתו, אך השאלה היא איך הוא מבחינת איכות לעומת קודמו, שכן קראתי כאן על תלונות חוזרות ונשנות על גווני ורוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים