עבור לתוכן

תקלה במכשיר TV Mobile

Featured Replies

פורסם

את המכשיר הנ"ל קיבלתי מחבר שהביא לי מחו"ל, ולא נראה לי שיש אותו בארץ מה גם שלא רשום עליו שם של חברה כלשהי. המכשיר הינו בעל מסך מגע.

לפני יומיים סיימתי שיחה והשלכתי את המכשיר על מושב ברכב, ומאז נדפק לי התגובה של המסך מגע. השאלה שלי היא האם יש מקום שיודע לתקן תקלה מסוג כזה גם במכשיר שאינו קיים בארץ וכמה זה אמור לעלות לי? תודה רבה.

פורסם

את המכשיר הנ"ל קיבלתי מחבר שהביא לי מחו"ל, ולא נראה לי שיש אותו בארץ מה גם שלא רשום עליו שם של חברה כלשהי. המכשיר הינו בעל מסך מגע.

לפני יומיים סיימתי שיחה והטלתי את המכשיר על מושב ברכב, ומאז נדפק לי התגובה של המסך מגע. השאלה שלי היא האם יש מקום שיודע לתקן תקלה מסוג כזה גם במכשיר שאינו קיים בארץ וכמה זה אמור לעלות לי? תודה רבה.

הסיכוי נמוך. סביר להניח שטכנאי לא ישקיע זמן במכשיר שאינו מוכר לו, אפילו אם מדובר בתקלה מיזערית.

גם לא בטוח שהתיקון יחזיק מעמד זמן ממושך בצורה שהולמת את מחיר התיקון.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מציע לי לעשות? כי ממש אי אפשר לתפקד ככה, זה בלתי אפשרי

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון?

פורסם

אם יש לך חוש טכני אני במקומך הייתי קונה מEBAY חלק להחלפה ומחליף לבד, או נותן למישהו שכן יש לו חוש טכני, אולי אפילו לטכנאי טלפונים שרוב הסיכויים שלא יהיה לו את החלק אצלו בגלל שהוא לא מוכר את זה אבל אם תביא לו זה לא אמור להיות שונה מאוד מבטלפון מגע..

רוב הסיכויים שאם תחפש ביוטיוב תוכל גם למצוא סרטונים שמראים איך מפרקים אותו ומרכיבים חזרה

פורסם

אני בספק אם פותח הדיון יודע מה הדגם המדויק של המכשיר ולכן הוא לא יוכל להזמין לו חלקים להחלפה. אם המכשיר שווה פחות מ-400 ש"ח לדעתי כדאי לשלוח אותו למיחזור ולרכוש מכשיר חדש, התיקון של מסך מגע זה סיפור יחסית יקר בשביל מכשירים סיניים פשוטים כאלו.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה הדגם של המכשיר, מיחזור לא בא בחשבון ואני מעדיף לתת את המכשיר למישהו שיודע לתקן מאשר שאני אתחיל להתעסק ובטעות יהרוס עוד יותר.

פורסם
  • מחבר

הלכתי לחנות של פלפונים בעיר והמוכר אמר לי שתיקון יעלה לי בסביבות 350 - 300 ש"ח וזה ייקח לו כמה ימים. האם כדאי?

פורסם

לא. כבר אמרתי לך שמדובר במכשיר שאינו שווה הרבה, לא ברור מדוע אתה מתעקש לתקן אותו רק כדי לגלות עוד זמן קצר תקלה נוספת במכשיר.

פורסם
  • מחבר

כי המכשיר הזה חשוב לי ואני צריך אותו עובד, זה למה אני מתעקש עליו.

פורסם

זה מוצר מדבקה לפי מה שאתה אומר ,כאלו דברים הם גם ככה זולים ,זה לא שווה להשקיע את הסכום ששילמו עליו או אפילו יותר על תיקון ...

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה מוצר מדבקה, ולמה לא שווה להשקיע עליו?

פורסם

מוצר בלי חברה מוכרת. סיני.

לא שווה להשקיע עליו מהסיבה שרוב הסיכויים ששוויו של מכשיר חדש כזה דומה לעלות התיקון.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק אני אצליח להשיג חדש כזה בארץ, ככה שלתקן אותו נראה לי יהיה הצעד הכי אפשרי שאני אוכל לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים