פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים את המכשיר הנ"ל קיבלתי מחבר שהביא לי מחו"ל, ולא נראה לי שיש אותו בארץ מה גם שלא רשום עליו שם של חברה כלשהי. המכשיר הינו בעל מסך מגע. לפני יומיים סיימתי שיחה והשלכתי את המכשיר על מושב ברכב, ומאז נדפק לי התגובה של המסך מגע. השאלה שלי היא האם יש מקום שיודע לתקן תקלה מסוג כזה גם במכשיר שאינו קיים בארץ וכמה זה אמור לעלות לי? תודה רבה.
פורסם 2010 בנובמבר 3014 שנים את המכשיר הנ"ל קיבלתי מחבר שהביא לי מחו"ל, ולא נראה לי שיש אותו בארץ מה גם שלא רשום עליו שם של חברה כלשהי. המכשיר הינו בעל מסך מגע. לפני יומיים סיימתי שיחה והטלתי את המכשיר על מושב ברכב, ומאז נדפק לי התגובה של המסך מגע. השאלה שלי היא האם יש מקום שיודע לתקן תקלה מסוג כזה גם במכשיר שאינו קיים בארץ וכמה זה אמור לעלות לי? תודה רבה.הסיכוי נמוך. סביר להניח שטכנאי לא ישקיע זמן במכשיר שאינו מוכר לו, אפילו אם מדובר בתקלה מיזערית.גם לא בטוח שהתיקון יחזיק מעמד זמן ממושך בצורה שהולמת את מחיר התיקון.
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים אם יש לך חוש טכני אני במקומך הייתי קונה מEBAY חלק להחלפה ומחליף לבד, או נותן למישהו שכן יש לו חוש טכני, אולי אפילו לטכנאי טלפונים שרוב הסיכויים שלא יהיה לו את החלק אצלו בגלל שהוא לא מוכר את זה אבל אם תביא לו זה לא אמור להיות שונה מאוד מבטלפון מגע..רוב הסיכויים שאם תחפש ביוטיוב תוכל גם למצוא סרטונים שמראים איך מפרקים אותו ומרכיבים חזרה
פורסם 2010 בדצמבר 614 שנים אני בספק אם פותח הדיון יודע מה הדגם המדויק של המכשיר ולכן הוא לא יוכל להזמין לו חלקים להחלפה. אם המכשיר שווה פחות מ-400 ש"ח לדעתי כדאי לשלוח אותו למיחזור ולרכוש מכשיר חדש, התיקון של מסך מגע זה סיפור יחסית יקר בשביל מכשירים סיניים פשוטים כאלו.
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר אני יודע מה הדגם של המכשיר, מיחזור לא בא בחשבון ואני מעדיף לתת את המכשיר למישהו שיודע לתקן מאשר שאני אתחיל להתעסק ובטעות יהרוס עוד יותר.
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים מחבר הלכתי לחנות של פלפונים בעיר והמוכר אמר לי שתיקון יעלה לי בסביבות 350 - 300 ש"ח וזה ייקח לו כמה ימים. האם כדאי?
פורסם 2010 בדצמבר 1114 שנים לא. כבר אמרתי לך שמדובר במכשיר שאינו שווה הרבה, לא ברור מדוע אתה מתעקש לתקן אותו רק כדי לגלות עוד זמן קצר תקלה נוספת במכשיר.
פורסם 2010 בדצמבר 1214 שנים זה מוצר מדבקה לפי מה שאתה אומר ,כאלו דברים הם גם ככה זולים ,זה לא שווה להשקיע את הסכום ששילמו עליו או אפילו יותר על תיקון ...
פורסם 2010 בדצמבר 1314 שנים מוצר בלי חברה מוכרת. סיני.לא שווה להשקיע עליו מהסיבה שרוב הסיכויים ששוויו של מכשיר חדש כזה דומה לעלות התיקון.
פורסם 2010 בדצמבר 1414 שנים מחבר הבנתי. העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק אני אצליח להשיג חדש כזה בארץ, ככה שלתקן אותו נראה לי יהיה הצעד הכי אפשרי שאני אוכל לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.