עבור לתוכן

המלצה לעכבר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה

תודה

פורסם

מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ולא יקר לשימוש במחשב הנייד שלי. עדיף אחד שלא מצריך סוללה אבל אם אין ברירה אז אין בעיה עם זה

תודה

אם העכבר אלחוטי ולא מצריך סוללה מה בדיוק יגרום לו לעבוד? אנרגית השמש.....?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז עם סוללות..

מייקרוסופט 3000 יהיה בסדר או שיש משהו אחר מומלץ?

פורסם

Logitech v450

לי יש יד גדולה (מאוד) והעכבר הוא קטן (מאוד) ועדיין מאוד מאוד נוח לי איתו. היום האמת שהוא קצת יושב בצד כי אני לא משתמש בלפטופ אבל עד לפני חודש זה עכבר שעבדתי איתו שנתיים וחצי רצוף יום-יום !!!!

החלפת סוללות לעכבר זה פעם בשנה (לא סתם כתוב על הקופסא), ושוב אני אומר הייתי משתמש בו יום-יום, כל יום לפחות 9 שעות שהוא היה דולק.

ממליץ !

פורסם
  • מחבר

אחלה עכבר עפי מה שאני רואה גם אבל הוא לא כזה זול.. 214 שקל זה הכי נמוך שמצאתי

פורסם

לא הכי זול אני מסכים (אין לי כ"כ ברירה), אבל....

בעיקר בעכברים אלחוטיים קטנים שמיועדים ללפטופים חשוב מאוד לחשוב על הארגונומיה, לעכברים זולים, מנסיון, אין ארגונומיה בשיט ואחרי חצי שעה עבודה עם העכבר אתה מתחיל להרגיש כאבים בפרק כף היד ובאצבעות.

אם השימוש שלך בעכבר הוא לפרקי זמן קצרים אז אפשר להתפשר על האיכות, אבל לא הייתי לוקח איזה עכבר מאלה של ה 30 שקל, כי הם פשוט לא נוחים בעליל.

שיהיה בהצלחה. אני אשמח לשמוע מה החלטת בסופו של דבר

פורסם
  • מחבר

לא הייתה לי כוונה לקחת עכבר ב 30 שקל. חשבתי על המייקרוסופט 3000 שעולה כ 100 שקל

פורסם

לא השתמשתי בו באופן אישי אבל כן בעכברים אחרים של מיקרוסופט.

רובם היו נוחים לעבודה - מאמין שהוא יהיה בסדר

תיהנה

פורסם
  • מחבר

יש גם את הלוג'יטק M305 שמקבל ביקורות טובות אבל עולה יותר. היתרון שלו על זה של מייקרוסופט זה שהחיבור USB הוא קטן יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים