עבור לתוכן

לאיזו איכות אני צריך לצפות בצפייה בסרטים על LCD? פרטים מלאים באשכול

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי מסך CRT SAMSUNG 19 959NF המסך עצמו מצויין ואיכותי לכל השימושים, הבעיה היחידה היא יחס 4:3 כשאני צופה בו בסרטים ביחס 16:9.

לכן אני שוקל כרגע לקנות את אחד המסכים של דל 22, 23, וכרגע גם הכנסתי את ה- 24 למסגרת השיקולים, בנוסף אני מתכוון רק למסכים עם פאנל ה- IPS.

סוגי הסרטים שעליהם אני מדבר, ושמעניין אותי איך הם יוצגו על המסך, בהשוואה למסך הנוכחי שיש לי הם:

1. קריעות של BDRIP 480 בגודל מינימלי לסרט של 1.4GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 1500 קילוביט לשניה.

2. קריעות BDRIP 720 בגודל מינימלי לסרט של 2.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 2500 קילוביט לשניה.

3. BDRIP 720 מכווץ אבל פחות מהקריעות שהוצגו קודם, גודל מינימלי לסרט של 6.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 5000 קילוביט לשניה.

על המסך הנוכחי בכל הדוגמאות שהצגתי התצוגה מצויינת וחדה, ורק יחס המסך שלי דופק את ההנאה. רציתי לדעת לאיזו איכות תצוגה אני אמור לצפות על המסכים

שאני שוקל לקנות אותם, ודבר נוסף, האם כדאי לי לקחת את מסכי ה- FULL HD או שעדיף לי לקחת את ה- 22 שהרזולוציה שלו יותר קטנה, אבל אולי הוא יתאים יותר

עבורי, בגלל שאני צופה במקסימום בתכני 720?

פורסם

אני לא מבין את השאלה בדיוק

התמונה תהיי חדה בכל אחד המקרים

אתה לא תשים לב להבדל באיכות בין 22 ל23, גם אם יש הבדל ברזולוציה, בתכני 720 לדוג'

פורסם
  • מחבר

מה עם התצוגה עצמה, האם היא תתפרס על כל המסך או שיהיו פסים שחורים, בהתאמה בין הרזולציות?

פורסם

זאת כבר הגדרה של הנגן עצמו

אתה יכול להשאיר מקומות שחורים או למתוח למעלה ולמטה קצת, זה יכול להתאים גם בול אם מדובר ביחס 16:9 לדוג' גם במסך וגם בסרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים