פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים הינה האתר שלהם - http://fast.net.il/וכן כתבה עליהם בוואלה - http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1761151מי שמנסה אותם שידווח איך הם.
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים אתר שמעוצב בצורה נוראית שלא לדבר על התוכן. וגם: לב המערכות של פאסט ממוקמות בכלוב ב MED-1פאסט מחוברת במספר צינורות לאינטרנט התת מימי לחו"ל :lol: :lol:
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים צינורות אולי התכוונו לערוצי 10gb . אותי מעניין מה המספר של ה"צינורות" ומה המספר של המשתמשים ואז נוכל לראות כמה הלקוחות יחנקו אחד את השני. החישוב שלי מדבר על יחס של בין 1 ל 90 ל 1 ל180 בין הרוחב פס לחול לרוחב פס שנמכר ללקוחות . עדיין יש סיכוי שיחס כזה הוא סביר אצל הספקיות אינטרנט. עדיין חברה עם קצת לקוחות כדאי לבדוק אם אתה לא מרוצה מהספק שירות שלך כי יהיה לך גן עדן עד שכולם יגלו שיש צינור פתוח שצריך לסתום .
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים הם יותר זולים מ CCC ואם הבנתי נכון הם גם ללא התחייבות. מעניין לדעת איך הגלישה אתם. יש לי התחייבות לבזק של עוד שנה וחצי :-\ אחרת הייתי מנסה
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים כנראה שמשרד התקשורת מתחיל לחלק רשיונות ולכן כל חברה קטנה שמספקת שירותי אחסון אתרים וכו.. יכולה להקצות מספר שרתים לשירותי אינטרנט..
פורסם 2010 בנובמבר 2915 שנים זה דווקא בסדר, רק לא נראה לי זה מה שישפר את המצב. כי לדעתי אנחנו צריכים יותר רוחב פס ולא יותר ספקיות :-\
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים לא הבנתי למה המשתמשים נטפלים לאתר... גם אם הוא מעוצב בכיעורהאם בהכרח זה מעיד על טיב השירות? (תחשבו על זה ככה, החברהמשקיעה את כל כספה באתר, אבל אין כסף להשקיע בנציגי שירות) איזכורהאתר חסר רלונטיות לדעתי, המבחן האמיתי הוא משתמש שיעד על איכותהשירות שלהם.Latency, traceroute, bandwidth ועוד... עד אז אולי עדיף שנשתוקונחכה.
פורסם 2010 בנובמבר 3015 שנים תראה, זה יכול להעיד על חוסר רצינות וחאפריות אם ככה הם עובדים עם האתר שלהם...
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים נו באמת, אז מה עם האתר של 018? אני חושב שהוא נראה יותר גרוע מזה של FAST...החברה רק התחילה, אוקיי אז לא השקיעו באתר.. אז מה?
פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים עזבו את העיצוב לרגע..זה חברה שקוראת לעצמה FAST ובדף הראשי יש להם לוגו של דולר $.אתם תעשו +/- ותבינו.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים [table][tr][td]Link [/td] [td]Size [/td] [td]Type [/td] [td]IPv6 [/td] [/tr] [tr] [td] Machba (Israeli Universities Consortium)[/td] [td]1000Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td]Active[/td] [/tr] [tr] [td] Netvision013[/td] [td]10000Mb/s [/td] [td]10GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Bezeq International[/td] [td]10000Mb/s[/td] [td]10GE[/td] [td]Active [/td] [/tr] [tr] [td] Smile Communication[/td] [td]1000Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Interspace[/td] [td]100Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Qos[/td] [td]1000Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Tehila project[/td] [td]100Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Aridor Net-Solutions[/td] [td]16Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Cellcom[/td] [td]60Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] AT&T[/td] [td]10Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] R.L. Internet[/td] [td]16Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Internet Rimon[/td] [td]10000Mb/s [/td] [td]10GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Partner[/td] [td]100Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CCC[/td] [td]10000Mb/s [/td] [td]10GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Loyalness[/td] [td]10000Mb/s [/td] [td]10GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] TelZar[/td] [td]100Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] Hot Net[/td] [td]1000Mb/s + 1000Mb/s [/td] [td]GE[/td] [td] [/td] [/tr][/table] דווקא יפה להם בתור התחלה לקנות כזה קו פנימי,שלא תבינו הם נראים מזעזע,אבל שימו לב שיש פה כמה ותיקים כמו INTERSPACE שאפילו לא קנו קו כזה יקר. החברה רשומה תחת LOYALNESS.
פורסם 2011 ביוני 2414 שנים ART TATURM לפי שאתה יורה...תבדוק לאן אתה מכוון.ושלמה..הנה לכם נתונים:http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.htmlאיגוד האינטרנט הישראלי אם אומר לך משהו !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.