פורסם 2010 בנובמבר 2814 שנים שלום לכולםעקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה אל העולם, אני מעביר את המחשב לסלון כדי לפנות את החדר עבורה. הרעיון הוא לחבר את המחשב ל - lcd ולהשתמש בו כמחשב לצפייה בסרטי HD, הורדות ומדי פעם משחקים (פעם בשנה לאיזה שבועיים-שלושה כשיוצאת גרסה חדשה של COD).אני רוצה למקם את המחשב באחד מארונות המזנון ולהשאיר את הדלת סגורה, כך שרק הצד האוחרי יהיה פתוח במלואו. במארז יש 3 מאווררים 120, כאשר הקדמי יונק וכולל פילטר, העליון והאחורי מוציאים את האוויר מחוץ למארז.שאר מפרט המחשב :Intel core 2 duo E8400Asus P5QL-EMW.D 5000AAKS 500GB 7200rpmMushkin DDR2 4096MB (2048x2) 800MHz CL4Asus DRW x20case -Nexus Clodius1 CPU colling - Nexus LXM-8200case fan 120mm x 3connect3d HD4850Hiper HPU-4s625-PU 625Wנראה לכם שיהיו לי בעיות טמפרטורה ואוורור כאשר הדלת תהיה סגורה (אולי אפתח אותה רק שאני משחק) ? ושהמחשב ישרוד במקומו החדש וה"חמים" ?תודה מראש
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים לסגור מחשב בארון בלי חורי איוורור ומקום לאוויר זה לא הדבר הנכון..עדיף לך להעביר את המערכת למארז HTPC וככה לדחוף את הכל באופן אסטטי ונקי יותר לסלון, או לסדר חורי איוורור בארונית עצמה..
פורסם 2010 בנובמבר 2914 שנים אתה לא חייב לפתוח את כל הארון מאחורה תעשה גריל כמה חורים כמו שיש על המארז כמובן מעת יותר גדול, תניח את המחשב ככה שהגריל יהיה מאחוריו כדי לשמור על סרקולציה, אני היתי מוסיף גם גריל בצד לכניסת אוויר. אים יש לך ידיים טובות זה יכול לצאת גם יפה ולהוסיף משהו לסלון כמובן שעים כלים מקצועים לעץ אני מניח שזה חומר הגלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.