עבור לתוכן

המילון לצרכן האוזניות המתחיל (עודכן 16/12)

Featured Replies

פורסם

אה כן, IN EAR. שכחתי לציין.. :silly:

• תגובות 58
  • צפיות 30k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי מוסיף את הWESTONE UM3X לIEMS.

ואת הTRIPLE FI.10 של UE.

ואת הרעיון הכללי של אוזניות בהתאמה אישית בIEMS.

פורסם

למרות שבאיכות הכללית עכשיו אני מבין שהALTEC LANSING ATP3 שלי לא פראירים בכלל.

אז כנראה שמשהו לא בסדר.

ה-RP-21 שלי גורם לי לשמוע דקות בודדות בלבד ב-ATP3...יש הבדל דיי גדול בינהם.

ו-BURN IN זה לא אפקט פלצבו, בשבועות הראשונים לא יכולתי לשמוע רוק ב-RP21 (כל פעם שזמר היה משתשמש באות "S" הייתי מאבד את השמיעה כי הזיוף היה חזק מדיי), אבל אחרי שעות של צריבה עם רעש ורוד הבעיה נעלמה והאוזניות הפכו להרבה יותר מאוזנות.

אני נהנה לשמוע בהן רוק היום.

ד"א: אני פוחד שעוד יהיו לי חלומות רטובים על ה-HD800, אבל איזה מחיר פאק! :o הן גורמות לאלקטרוסטאטיות להיראות זולות.

פורסם

אז כנראה שמשהו לא בסדר.

ה-RP-21 שלי גורם לי לשמוע דקות בודדות בלבד ב-ATP3...יש הבדל דיי גדול בינהם.

ו-BURN IN זה לא אפקט פלצבו, בשבועות הראשונים לא יכולתי לשמוע רוק ב-RP21 (כל פעם שזמר היה משתשמש באות "S" הייתי מאבד את השמיעה כי הזיוף היה חזק מדיי), אבל אחרי שעות של צריבה עם רעש ורוד הבעיה נעלמה והאוזניות הפכו להרבה יותר מאוזנות.

אני נהנה לשמוע בהן רוק היום.

ד"א: אני פוחד שעוד יהיו לי חלומות רטובים על ה-HD800, אבל איזה מחיר פאק! :o הן גורמות לאלקטרוסטאטיות להיראות זולות.

ידוע ש ATP3 לא פראירים עד היום, בין כל ה2.1 ששמעתי, היחידים שאני יכול להגיד בפה מלא שטובים יותר בכל תחום הם הHARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2.1.

הSHURE SRH840 באמת אוזניות מדהימות, לאחר 30 שעות BURN-IN הכל נשמע פשוט טוב יותר, סרטים נשמעים מדהים... בגיימינג הכל כל-כך תלת מימדי שזה פשוט מדהים. שוות כל שקל מתוך ה600 ש"ח, הייתי משלם עליהן גם יותר, החסרון היחיד (בשבילי) זה הציפוי עור או דמוי עור על הספוגים, מזל שמקבלים עוד סט של ספוגים, כך אוכל לרפד כרצוני את הנוסף.

פורסם

HARMAN KARDON SOUNDSTICKS ?

חחח איכס אחי, יש לי כאלה בעבודה, רמקולים מפלסטיק שנשמעים כמו רמקולים מפלסטיק.

אין ספק ש-JBL והרמן מכרו את נשמתם לשטן.

פורסם

רק רציתי לשתף - אני שומע את

של מטאליקה עם ה-Koss PortaPro לשם השוואה עם ה-RSH840 ואני חייב לציין שיחסית למחירן המצחיק (210 ש"ח) הן עושות יופי של עבודה (קטע מומלץ מאוד בלי קשר) :xyxthumbs:
פורסם

אני רואה מלא המלצות על הפורטה פרו.. הם באמת כל כך טובות?

ההבדל למשל בינהן לבין הCX 300 (אני יודע שזה לא השוואה...) למשל הוא רציני מבחינת האיכות?

פשוט בדיוק נהרסו לי הCX300 שהיו לי הרבה זמן וחשבתי להשתדרג קצת. אני מתלבט עכשיו בין IEM לאוזניות גדולות..

קצת עזרה? :s05:

פורסם

HARMAN KARDON SOUNDSTICKS ?

חחח איכס אחי, יש לי כאלה בעבודה, רמקולים מפלסטיק שנשמעים כמו רמקולים מפלסטיק.

אין ספק ש-JBL והרמן מכרו את נשמתם לשטן.

מסכים איתך שהם לא שווים את המחיר אבל כרמקולים בפני עצמם הם מעולים! וגם כן יותר טובים מה ATP3 (חוץ מהמידים שב ATP3 קיימים יותר לדעתי)

בכל אופן ברור שעדיף היה לקנות בזמנו ATP3 מאשר היום לצורך העניין לשלם יותר מכפול עבור ה HARMEN.

פורסם

מה עם ULTIMATE EARS

ולדעתי תוסיף את AKG512 לסגורות - 300

פורסם

אהלן.

קראתי חלק מהדיון...

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות כפי שהוגדר בתקציב של עד 600 שקל. אני רוצה אוזניות איכותיות, נוחות לאורך זמן, כפתוריות, וצליל שלא ייפול מהSenhheiser PX100 שיש לי, שאני משוגע על האיכות שלהן, אבל לצערי הן נופלות בזה שאינן מבודדות רעש. כשבעצם אפילו אם אני עומד בתחנת אוטובוס איני יכול לשמוע את המוסיקה כמו שצריך..

ראיתי פה שדיברתם על 2 אוזניות:

1) Etymotic HF5

2) Fischer Audio DBA-02

לא הבנתי בחסרונות את הכוונה. על אטימוטיק אמרת "זה מה יש", ועל פישר אמרת "איכות בנייה לא ברמת המתחרות", למה כוונתך לגבי 2 האוזניות האלה?

והאם הן יספקו לי את מה שאני מבקש?..

פורסם
  • מחבר

1. האטימוטיק הן טובות, אבל מחוסר תחרות של אוזניות ברמתן כתבתי "זה מה יש" זה לא אומר שהן לא טובות, פשוט אין גיוון ברמת המחיר שלהן בארץ מבחינת יבוא.

2. לגבי הפישר אודיו - איכות בניה מתייחסת לכבל, איכות הטיפים, מבנה האוזנייה עצמה כך שלא יפריע באוזן (גדול מדי או קטן מדי). המתחרות בחו"ל הן בין היתר

westone um1, phonak audeo pfe ואחרות

פורסם

אין לי בעיה להזמין אותן מאיביי כל עוד המחיר נשאר במסגרת מה שאמרתי.

דרך איביי יש אוזניות אחרות יותר עדיפות שאתה יכול להציע לי?

פורסם

סבבה..

אבל עכשיו אני רואה שהאוזניות האלה חורגות את התקציב שלי כבר... 180$ באיביי ובארץ לא מצאתי באינטרנט...

משהו אחר שיספק אותי?..

פורסם

מה ההבדלים בין ה SR60 ל SR80 ו SR 125 של חברת גראדו ששווים את ההבדלים במחיר? כרגע אני בונה על SR80

שמתאים לי לפי התקציב והכל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים