עבור לתוכן

מאוורר בינוני/חזק למעבד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני יוריד את התדר קצת עד שהמתח יתייצב ונראה מה הטמפ' יהיו ...

אני אנסה בהמשך שוב לעלות בזמן שהכל יהיה יציב .. במידה וזה חוזר על עצמו אני יקנה את הקירור לא כמו שלך אלא השני ולא בגלל המחיר זה כי יש מצבים שאני לא מתפשר אבל פה אין טעם כמו שאתם אומרים.

אני כן רציתי את העזרה שלכם בגלל זה שאלתי את כל השאלות, תודה רבה על הכל!

פורסם

חוץ מהיתרון הלא גדול של הטמפרטורות במאמץ, יש עוד עניין שכדאי להתייחס אליו.

הרעש.

הD-14 משיג טמפרטורות מעולות, ויחד עם זאת הוא גם מאוד שקט יחסית.

המאוורר של הNINJA 3 למשל הוא דינאמי ונע בין 1340 ל 1900 RPM (ובהתאם לזה גם הרעש).

הD-14 שמתוכנן בעיקרון לעבוד ב100% מהירות מאווררים כל הזמן, עובד עם שני מאווררים בערך ב1300 נגיד 1340 RPM.

עוד אפשרות זה לחבר את המאווררים שלו עם מתאמי כבלים מיוחדים שמגיעים איתו בקופסא, ואז המאווררים יעבדו בסבירות ה900 RPM ויהיה מאוד מאוד שקטים.

יותר שקטים מכל דבר אחר במארז, ועדיין הטמפרטורות יהיו טובות.

אז מבחינת שקט לD-14 יש יתרון במאמץ.

אבל מכיוון שרוב הזמן מעבדים חזקים שכאלו לא נמצאים במאמץ קשה, אז זה לא ממש נורא אם לפעמים המאוורר ירעיש קצת יותר לכמה זמן באמצע משחק רועש.

בכל מקרה יש סיכוי טוב שהכרטיס גראפי ירעיש גם כן במשחק כבד שמאמץ את המערכת, ואז בכל מקרה המאוורר של המעבד ישתלב ברמת הרעש הכללית ולא יבלוט במיוחד.

אבל למי שמתכנן מחשב שקט במיוחד כדאי לשקול את הדבר.

פורסם
  • מחבר

חוץ מהיתרון הלא גדול של הטמפרטורות במאמץ, יש עוד עניין שכדאי להתייחס אליו.

הרעש.

הD-14 משיג טמפרטורות מעולות, ויחד עם זאת הוא גם מאוד שקט יחסית.

המאוורר של הNINJA 3 למשל הוא דינאמי ונע בין 1340 ל 1900 RPM (ובהתאם לזה גם הרעש).

הD-14 שמתוכנן בעיקרון לעבוד ב100% מהירות מאווררים כל הזמן, עובד עם שני מאווררים בערך ב1300 נגיד 1340 RPM.

עוד אפשרות זה לחבר את המאווררים שלו עם מתאמי כבלים מיוחדים שמגיעים איתו בקופסא, ואז המאווררים יעבדו בסבירות ה900 RPM ויהיה מאוד מאוד שקטים.

יותר שקטים מכל דבר אחר במארז, ועדיין הטמפרטורות יהיו טובות.

אז מבחינת שקט לD-14 יש יתרון במאמץ.

אבל מכיוון שרוב הזמן מעבדים חזקים שכאלו לא נמצאים במאמץ קשה, אז זה לא ממש נורא אם לפעמים המאוורר ירעיש קצת יותר לכמה זמן באמצע משחק רועש.

בכל מקרה יש סיכוי טוב שהכרטיס גראפי ירעיש גם כן במשחק כבד שמאמץ את המערכת, ואז בכל מקרה המאוורר של המעבד ישתלב ברמת הרעש הכללית ולא יבלוט במיוחד.

אבל למי שמתכנן מחשב שקט במיוחד כדאי לשקול את הדבר.

המחשב שלי מחובר ל LCD32 + מערכת קולנוע תאמין לי שיש מספיק רעש במשחקים שהמחשב זה החלק השקט פה ..

ושוב תודה על הטיפים והכל ...

אתה יכול רק להמליץ לי מאיפה לקנות את המאוורר בדגם שאמרת? לא כמו שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים