פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצונייםבמידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריותלמה ?רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrimeהדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרתלפני שבוע הלך הדיסקכיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידעתכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזהמחליפים אחד תמורת אחדשאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלךבקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריותכל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבותחבל
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים ככה זה אחריות, את הדיסק הישן לא זורקים.אלא שולחים חזרה ליבואן, היבואן אמור עקרונית להחזיר את הדיסק ליצרן.היצרן יכול להשתמש בחלקים של הדיסק וליצור דיסק משוחזר.לא יודע אם בפועל הם עושים את זה, אבל זאת הסיבה שאי אפשר להשאיר אצלך את הדיסק.ובקשר למידע, יש דבר כזה שנקרא מגנט חזק (בדרך כלל אלקטרו מגנט).מעבירים אחד כזה על הדיסק הפגום לפני שמחזירים אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.