עבור לתוכן

freezer 7 pro מקרה מעניין(חתכתי צלעות כדי להנמיך)

Featured Replies

פורסם

רציתי להתקין את הקירור הזה במארז HTPC , אבל היה גבוהה ב 2 ס"מ , אז חתכתי 2 ס"מ מצנורות הנחושת (מלמעלה) .

אחרי ההתקנה , הגוף לא מתפקד , החום נאגר למטה ולא מתפשט לחלק העליון , טמפרטורת המעבד הגיעה ל 80 מעלות ...

כנראה זה קשור לכך שע"י החיתוך ביטלתי את אטימות הצינורות ...למישהו יש מושג על מה אני מדבר !

פורסם

לא הכי אמין אבל אני אזרום איתך :kopfpatsch:

גוף הקירור לא מתפקד כי חתכת את הצינורות חום, מה שאומר שפגעת בתפקוד שלהם להעביר חום.

אין לך מה לעשות מלבד לזרוק אותו לפח ולרכוש חדש..בגובה מתאים ולא לחתוך ממנו כלום !

ולהבא..לשאול לפני שעושים..ולא לעשות ואז לשאול !

פורסם
  • מחבר

אני לא שואל , אני משתף אתכם , בטח עוד אנשים לא יודעים שזה יכול לקרות , מעניין שזה קורה

פורסם

אנשים לא חותכים את הצלעות קירור שלהם..כי זה גי ידוע מראש..

זה כמו שאתה לא מנסר את הרכב שלך כי הוא לא נכנס בחניה, או לא מנסר את הכרטיס מסך שלך כי הוא לא נכנס למארז !

אפשר תמונות ?

פורסם

היי

בצינורות נחושת יש גז מיוחד שעוזר להעביר חום, זה לא סתם צינורות, ביגלל זה שיש צינורות נחושת בקירורים שונים אז הם יקרים יותר וטובים יותר בקירור,

פורסם
  • מחבר

אנשים לא חותכים את הצלעות קירור שלהם..כי זה גי ידוע מראש..

זה כמו שאתה לא מנסר את הרכב שלך כי הוא לא נכנס בחניה, או לא מנסר את הכרטיס מסך שלך כי הוא לא נכנס למארז !

האנאלוגיה שלך לא עובדת , זה לא רכיב אלקטרוני ולא מכונית שנעה , למרות שגם מכונית אפשר לחתוך , לשנות , להתאים ,זה נקרה pimp my ride

במקרה זה הלכתי קצת רחוק , אפשר , לעקם את הצינורות מלמעלה , ועם קצת חום לא לשבור אותם , את זה עשיתי הרבה

פורסם

היי

בצינורות נחושת יש גז מיוחד שעוזר להעביר חום, זה לא סתם צינורות, ביגלל זה שיש צינורות נחושת בקירורים שונים אז הם יקרים יותר וטובים יותר בקירור,

זה כל הסיפור.

אין הרבה מה לעשות, רק לקנות חדש.

פורסם

דייי... גדול !!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

FAIL השנה.. באמת ענק !!!

see4 - אתה פשוט ענק... יאוו תמשיך לספק לנו דברים כאלה.. זה טוב לחזור מהעבודה לקרוא שטויות כאלה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דייי... גדול !!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

FAIL השבוע (זה לא כל הסיפור).. באמת ענק !!!

אכן אכן

פורסם

דמעות על הבוקר.

47831.gif

עשית לי את היום אח שלי.

פורסם

אך... החוכמה.

פורסם

ואתם עוד צוחקים על הגרמני הזקן שבנה קיר מהצד הלא נכון :lol:

פורסם
  • מחבר

תמונות בערב ...

איך החזרתי אותו לחיים ? , תנו ניחושים , בערב אתן את התשובה עם התמונות

פורסם

הלחמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים