עבור לתוכן

המלצה לסטרימר לשימוש ביתי

Featured Replies

פורסם

אהלן, קניתי לפני שבוע כונן קשיח חיצוני WD My Book Essential של 1TB, עכשיו אני רוצה לקנות לי גם סטרימר שאני יוכל לחבר אותו לכונן ולצפות במה שאני מוריד, חשוב לי מאוד העניין של האיכות של הקבצים שהסטרימר מסוגל לנגן, חשוב לי התמיכה בעברית, פחות חשוב לי הקטע של החיבור האינטרנטי של הסטרימר אבל אם יש אז סבבה.

וחשוב ביותר שהסטרימר יעבוד חלק ככל שניתן.

בדקתי 3 דגמים:

Xtreamer Sidewinder

Xtreamer Pro

WD TV LIVE

מה עדיף מבין השלושה? ותנמקו לי למה הייתם בוחרים בו.

פורסם

יש ברשותי אקסטרימר (המקורי, לא sidewinder) כבר שנה. ועבור אנשים שמחפשים סטרימר בסיסי וטוב הוא נחשב לנותן התמורה

הטובה ביותר למחיר, עד כה עבד ללא בעיות, לא נתקע או קרס, ניגן כל סרט ללא בעיות (אבל הדרישות שלי מבחינת איכות התוכן נמוכות) והחברה מעדכנת את הקושחה בכל פעם כך שהרבה בעיות ילדות שהיו נפתרו.

מבחינת התמיכה בעברית האקסטרימרים נחשבים לטובים בשוק, אני לא יודע כמה WD עדכנו את הקושחה שלהם מאז אבל התמיכה שלהם בכתוביות בעברית היתה לא קיימת בזמנו. האקסטרימר מעולה מהבחינה הזו - קורא עברית ללא בעיות, כולל שמות קבצים אם אני לא טועה, וניתן לשלוט בכל פרמטר בכתוביות: גובה ההצגה , גודל פונט, יישור לימין\שמאל וכו'

עוד אפשרות עבורך היא ה popcorn hour A200 שנחשב בפורומים מסויימים לסטרימר טוב יותר מבחינת פיצ'רים (חפש חוות דעת ב hometheater) למרות שאני לא יודע אם התמיכה שלו בעברית היא נרחבת כמו האקסטרימר. לשימושים הבסיסיים שציינת אני לא חושב שיש הבדל משמעותי, ולאחר הכניסה של האקסטרימרים לשוק המחירים צנחו ועומדים היום באותו קו. מביניהם הייתי הולך על הזול ביותר.

לדעתי אין לך מה ללכת על ה PRO מכייון שהיתרון שלו הוא האפשרות להכניס שני דיסקים פנימיים של "3.5 אחרת אין שום סיבה להוציא את ההפרש, הוא גם גדול יותר ותופס יותר מקום.

אם יש לך רשת אלחוטית בבית הייתי ממליץ לקחת גם את האנטנה - הנוחות של הזרמה מהמחשב זה עולם אחר...

פורסם

WD בכלל לא אופציה

האקסטרימר PRO הוא גרסה מוגדלת ומעודכנת של הרגיל שיכולה להכיל קשיחי 3.5 אבל עולה גם פי 2

קנה את האקסטרימר הרגיל, עולה לך פחות מ500 היום

פורסם

Xtreamer הרגיל עולה 500 בבאג במסגרת ה Black Friday, לא תתחרט. אני חושב שכבר משהו כמו 10 חברים שלי קנו את המכשיר בעקבות המלצה שלי וכולם מרוצים. פשוט עובד. בלי בעיות ובלי בלבולי מוח.

פורסם

הוא עולה אפילו פחות בKSP... כאמור, באג עושים מבצע בשביל לרדת למחיר השוק, לא בדיוק מבצע

פורסם

האמת שאם כבר באג הורידו ל 500 במסגרת המבצע, ואז ביום חמישי בערב KSP הורידו מ 650 ל 470. אם כבר אנחנו רוצים לדייק בעובדות. אפילו רואים את זה ב CACHE של גוגל ;D

מי שבשביל 30 שקל מעדיף את השרות של KSP על השרות של באג - שיהיה לו לבריאות ובהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שאין הבדל בין הXtreamer הרגיל לבין ה-Pro,חוץ מהקטע של הכוננים הקשיחים? דבר נוסף ל-Xtreamer

לא תיהיה בעיה לעבוד עם הכונן הקשיח החיצוני של WD?

פורסם

יש הבדלים, כאמור גרסה מעודכנת יותר מהמקורי גם חומרתית

האם זה משנה לך בתור משתמש ממוצע? ממש לא

לא תהיה לו בעיה לעבוד עם קשיח של WD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים