פורסם 2010 בנובמבר 2614 שנים שלום לחברי הפורום,יש לי סיטואציה שקשה לי לפתור באמצעות חומרה שאני מכיר. הסיטואציה היא כזאת:יש לי מערכת סטריאו קיימת (לא רוצה להחליף אותה ולקנות חדשה) עם כניסות סטנדרטיות, ללא אפשרות קליטת שידורים אלחוטיים כלשהם.יש לי לפטופ שנמצא רחוק מהמערכת (לא ניתן להעביר כבל ולחבר אותו אל המערכת).המרחק ביניהם הוא מספר מטרים, ללא קיר מפריד או משהו.אני מעוניין לנגן קבצי מוזיקה מהמחשב ולשדר אותם אל המערכת. המחשב יודע לשדר ב- BlueTooth. המערכת לא יודעת לקלוט במצבה הנוכחי. לכן, על מנת לחבר ביניהם חשבתי לקנות את המכשיר הבא:http://www.belkin.com/pressroom/releases/uploads/12_16_09_BTMusicReciever.htmlהבעיה שלי היא שבמפרט כתוב שהוא תואם למכשירי Iphone למיניהם, אך לא מפורט מעבר לכך.האם מישהו יכול לומר לי אם זה יעבוד או לא יעבוד עם שידורי ה- Bluetooth של המחשב שלי גם כן?אם זה משנה, יש לי מחשב Dell Inspiron 1525, אבל לא נראה לי שזה רלוונטי כ"כ לתשובה.אשמח לתגובות ממי שמבין / התנסה עם המכשיר הנ"ל.אם למישהו יש הצעה אחרת (שאינה משדר FM) לביצוע החיבור הנ"ל, אשמח לשמוע.רב תודות!
פורסם 2010 בנובמבר 2614 שנים ציטוט מהקישור שלךCompatible with all devices enabled with A2DP stereo Bluetooth, including: * iPhone 3GS, 3G, and first generation * iPod touch 2nd generation
פורסם 2010 בנובמבר 2614 שנים מחבר ציטוט מהקישור שלךתודה רבה על הציטוט, אבל אני מעוניין לשדר מהלפטופ, ולא מאף אחד מהמכשירים ממשפחת ה - i משהו (אייפוד, אייפון וכו'). איך הציטוט הזה אמור לעזור לי?
פורסם 2010 בנובמבר 2714 שנים הציטוט מתוך הקישור אומר שהרכיב תומך בכל מכשיר שתומך ב A2DP, כולל אייפון ואייפוד למינהם.אם הנייד תומך ב A2DP קרוב לוודאי שתוכל לשדר דרכו אודיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.