עבור לתוכן

470 sli

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי היא כזאת

Core I7 870

Gigabyte p55a ud3

Kingston 2048 ddr3 2048

(פעממים)

דיסק קשיח

1TB WESTREN DIGITAL 1333MHZ

GTX470

FREEZER REV 2

pro7 של Artic

xaser v1 MX red(thermalkate)

צורב LG

השאלה שלי היא

עם הלוח אם תומך בSLI

ואם SLI של 470 חזק יותר 580,480 או HD5970 ?

כמה וואט צריך לכול המערכת עם SLI

הקירור בסדר?

אפשר לעשות SLI של שני כרטיסי מסך שונים

ונגיד אחרי שעושים את הSLI ומחברים אותו עם הגשר ללוח אם

צריך לעשות משהו בדרייברים איך יודעים שהמחשב מזהה את שני הכרטיסים ופועל איתם

צריך קירור לכרטיס מסף?

פורסם

חיפוש פשוט ביותר בגוגל נותן לך את כל המידע, אז יכולת לחסוך בזמן שהקדשת לכתיבת שאלתך.

הלוח שלך תומך רק ב CF לכן כל השאלות הבאות שלך לא אקטואליות, כי אתה לא יכול לעשות SLI על הלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בכול מקרה תענה על השאלות האחרון למה אני חושב להחליף לASUS RAMPAGE II

כי אני יכול לקבל אותו ב70 אחוז פחות מהמחיר שלו בשוק מחבר שלי ולא ידעתי אם אני צריך בגלל שזה יהיה סתם בזבוז אבל אם אי אפשר SLI

אז אני יקח אותו רק תענה לי על שאר השאלות

פורסם

אתה צריך לוח-אם GA-P55-UD4 ומעלה בשביל תמיכה ב-SLI

GA-P55A-UD4 (שים לב ל-A) מתומחר בסביבות 950 ש"ח בארץ, לדוגמא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5867

בקשר לספק, אומרים -750W אמור להספיק לSLI של 470, אבל מומלץ 800-850W במקרה של OC מתוכנן למעבד או אפילו לכרטיסים עצמם.

SLI

ואם SLI של 470 חזק יותר 580,480 או HD5970 ? כן

הקירור בסדר? כן

אפשר לעשות SLI של שני כרטיסי מסך שונים לא בSLI לפחות אם אני זוכר נכון...

צריך לעשות משהו בדרייברים איך יודעים שהמחשב מזהה את שני הכרטיסים ופועל איתם לא בטוח, חכה למישהו שיודע

צריך קירור לכרטיס מסף? לא

פורסם

ASUS RAMPAGE II זה לוח אם טוב מאוד שנותן תמיכה גם ל SLI ו גם ל CF, פשות אתה לא יכול לקחת אותו. הוא עם סוקט 1366 זאת אומרת למעבדים I7 920 וצפונה. יש לך I7 870 שהוא מתאים לסוקט 1156.

תגיד למה אתה בכלל צריך עוד GTX 470? לא מספיק לך אחד? הוא אמור לתת ביצועים מיטביים ב כל משחק חדש 1920X1080 FHD!

פורסם
  • מחבר

קראתי איזה כתבה באתר שאני לא זוכר את הלינק צמו שאומר שעוד מעט יצאו משחקים חדשים מבוססי *******(מילה באנגלית שלא ממש שמתי לה לב)

שעם רזולוציה גבוהה Readon HD5970 בקושי יריץ רק עם ישימו 2 ואני גם צריך עכשיו מחשב להרבה זמן..

ואתה יודע מה גם אם הם לא תמוכים פשוט בבקשה תענה על השאלות כי אני חייב לדעת

עריכה:

אה לא שמתי לב שעוד אחד ענה... בכול מקרה תודה לשתיכם

רק מה עם הקטע של הדרייברים

פורסם

אני מאמין שהדריברים יזהו אוטומטית את מערך הSLI, בקשר להגדרות, לא צריך להיות קשה מדי, זה דריברים של NVIDIA :xyxthumbs:

כמו ש-Zeus710 ציין, המעבד שלך לא מתאים ללוח שאתה רוצה אז השיקול שלך הוא כזה:

קונה את הASUS + כרטיס מסך שני + מעבד חדש + ספק (במידת הצורך - לא ציינת את ספק הכוח שלך)

או, קונה לוח-אם אחר התומך בSLI כמו GA-P55A-UD4 + כרטיס מסך שני + ספק (במידת הצורך - לא ציינת את ספק הכוח שלך)

בגלל הפקטור של המעבד אני מאמין כי האופציה השנייה יותר זולה.

פורסם

קראתי איזה כתבה באתר שאני לא זוכר את הלינק צמו שאומר שעוד מעט יצאו משחקים חדשים מבוססי *******(מילה באנגלית שלא ממש שמתי לה לב)

שעם רזולוציה גבוהה Readon HD5970 בקושי יריץ רק עם ישימו 2 ואני גם צריך עכשיו מחשב להרבה זמן..

ואתה יודע מה גם אם הם לא תמוכים פשוט בבקשה תענה על השאלות כי אני חייב לדעת

בגלל כתבה באתר שאתה לא זוכר שכתוב שם משהו מעורפל שאתה לא זוכר בדיוק אתה רוצה להוציא אלפי שקלים ? נראה לי טפשי ביותר.

GTX 470 הוא כרטיס מעולה שמריץ כל משחק מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים