עבור לתוכן

קירור זיכרון בכרטיס מסך- HD4870 1GB

Featured Replies

פורסם

מאז שהחלפתי את הקירור לכרטיס מסך (לפני יותר משנה ניראה לי) לארקטיק קולינג אם אני זוכר נכון, הטמפ של הזיכרונות מאוד גבוהים

ולפי מה שאני זוכר הקירור הפאסיבי שבא עם הקירור לא ממש מחזיק טוב על הזיכרונות עצמם והוא כמה פעמים נפל לי מהם.

אפשר בבקשה המלצה לקירור טוב לזיכרונות של הכרטיס מסך ושלא יפלו ממנו או משהו?

הזיכרונות שם זה הדבר היחיד שיחסית חם אצלי במארז בהפרש של 15 מעלות במנוחה מהכרטיס מסך עצמו.

פורסם

זה לא חדש..אין משהו ספציפי..פשוט תרכוש היטסינקים יעודים לזיכרון...וזהו..מה שתמצא יהיה טוב..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחפש בזאפ ובאתרים של חנויות ומצאתי רק את זה-

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PC-RHS1

האם זה מתאים לכרטיס מסך הנ"ל? והאם זה יעשה את העבודה כמו שצריך?

פורסם

אלו קירורים לזיכרונות RAM ואל זיכרונות לכרטיס מסך..כמובן שאין הבדל גדול..הציפים באותו הגודל..

מה שכן תבדוק את הפרופיל/גובה של הקירור..שכן אתה צריך קירורים בעלי פרופיל נמוך שלא יפגעו בקירור..

ישנם קיטים יעודים בחו"ל של זיכרונות..בכל מקרה הקירורים נפלו או שאתה פשוט חושב קדימה ועל הכי גרוע ?

פורסם
  • מחבר

כרגע לא נראה לי שהם נפלו אבל בעבר הם נפלו וכל תזוזה יכולה להפיל אותם.

ובכל מקרה, הזכרונות בכרטיס חמים יותר מכשהיו עם הקירור המקורי.

מה אני יכול לעשות?

פורסם

מדדת טמפ' או שאתה אומר את זה על סמך "רגש" ?

אם מדדת טמפ', מה ההבדלים ?

פורסם
  • מחבר

בטח שמדדתי טמפ', היו הפרשים של בערך 10 מעלות. זה היה לפני יותר משנה,

אבל אני בטוח מאוד שאחרי שהרכבתי את הקירור החדש הטמפ' של הכ. מסך ירדו חוץ מהזיכרונות שלו שהטמפרטורה שלהם עלתה.

פורסם

אז אני שואל שוב מה הטמפ' שלהם עכשיו ? במנוחה ומאמץ ?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות עכשוויות מומלצות בשביל להעמיס על כרטיס המסך (זיכרונות) ואיזה תוכנה מומלצת בשביל למדוד טמפ'? לא מצאתי בנושאים הדביקים

דרך אגב- ההפרש בזמני התגובה שלי זה בגלל שאני בקושי בבית בגלל הצבא ואין זמן להתעסק בזה

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מדדתי עם GPUZ כי OCCT לא מודד/מצליח לעשות טסט על הזיכרונות של הכ. מסך.

הרצתי 3MARK06 על הdefault

זה הIDLE:

7km.png

וזה אחרי ה3DMARK06 (סימנתי MAX בGPUZ.. משום מה משהו לא ניראה לי בסדר בGPUZ, זה לא ממש הגיוני)

2sd.png

אולי פשוט אני אקנה קירור שלם חדש שיבוא עם קירור לזיכרונות? איזה מומלץ?

פורסם

מצטער אבל אני לא רואה שום בעיה עם הטמפ' שלך..הם מצויינת!

פורסם
  • מחבר

זה הגיוני ההבדל הקטן כל כך בין האיידל למקס?

גם רואים שאחוזי המאמץ הם 69% במקסימום.

היום חוויתי בבוקר כמה פעמים שהמחשב נתקע לי והתצוגה כאילו התערבבה (פסים של צבעים) יכול להיות שזה קשור לכ. מסך?

בנוסף שמתי לב שאחד מהזיכרונות שלי (RAM) כניראה לא עובד כי זה מראה לי רק 2 סלוטים של זיכרונות. (-יותר הגיוני שזה קרה בגלל הזיכרונות?)

מצטער אבל אני לא רואה שום בעיה עם הטמפ' שלך..הם מצויינת!

הבעיה היא שעם הקירור הג'נרי הזיכרונות של כ. המסך היו קרות בהרבה ובא לי לקרר אותן לאיך שהן היו או פחות.איך אני עושה את זה?

פורסם

פותח התרד אני לא מבין בדיוק מה המטרה..

אתה אומר שהזיכרון של הכרטיס מסך מתחמם ? לפי הפירוט שלך יש לך בעיית חומרה אחרת.של הזיכרון מערכת ולא של הכרטיס מסך..

פורסם
  • מחבר

הדגשתי את המטרה^^

אני רוצה לשים קירור כלשהו שיחליף את ה"קירור" שיש על הזיכרונות של הכרטיס מסך (הקירור הפאסיבי שלא ממש נדבק שמביאים עם הקירור של הCOOLER MASTER)

את הבעיה עם הזיכרונות מערכת לא כזה איכפת לי בינתיים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים