עבור לתוכן

IPOD דור III - איזה מכשיר מאכזב

Featured Replies

פורסם

מה אתה כלכך מופתע, כבר חודשים שאני מחפש דרך להשיג אותו...

הזמנתי מ-buy4less כמובן. אין לי בעיה להוסיף להם 400 שקל בשביל שידאגו להביא לי את זה לפה, בלי להסתבך עם הזמנות מחו"ל (ועוד שיתחילו לטייל לי לניו-ג'רסי ככה על הדרך [mustop], ואם פתאום מגיע מכשיר דפוק אז דיי אכלתי אותה, כי לשלוח לחו"ל [ואז שוב לארץ, ושוב mustop] יעלה לי הרבה יותר מה- 400 שקל האלה), עם אחריות לשנה, ואפילו עם 3 תשלומים ללא ריבית.. :D

• תגובות 78
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השיטה הייחודית - היא תוכנת ה ITUNES. עד שלא תנסה לא תבין...

פורסם

תרשה לי לזלזל ביכולות של אפל... :P

לא חסרות בשוק תוכנות לסידור סיפריות המוזיקה בהרדיסק, וטגי ה-ID3 של הקבצים, חלקן אפילו חופשיות.

BESIDES, בנגנים נורמלים שמאפשרים גם גישה נורמלית דרך folders->files, זה בכלל לא הכרחי... (וטוב שכך, כי יש דברים, כמו למשל סיפרית ה-"General" שלי שכוללת שירים של אומנים שונים, שזה פשוט בלתי הגיוני לחלוטין לעשות להם חלוקה לפי אלבומים\אמנים...)

פורסם

תרשה לי לזלזל ביכולות של אפל... :P

לא חסרות בשוק תוכנות לסידור סיפריות המוזיקה בהרדיסק, וטגי ה-ID3 של הקבצים, חלקן אפילו חופשיות.

BESIDES, בנגנים נורמלים שמאפשרים גם גישה נורמלית דרך folders->files, זה בכלל לא הכרחי... (וטוב שכך, כי יש דברים, כמו למשל סיפרית ה-"General" שלי שכוללת שירים של אומנים שונים, שזה פשוט בלתי הגיוני לחלוטין לעשות להם חלוקה לפי אלבומים\אמנים...)

זה לא יעזור, יש לך משהו, עמוק בפנים נגד אפל.

לא משנה עד כמה הם יהיו מוצלחים, אתה תהייה נגד המוצרים שלהם.

פורסם

טוב, מה שתגיד.

for crying out loud, הראתי לך אלף ואחת סיבות למה ה-iHP120 יותר טוב מהאייפוד (ולמען השם, אני ממש לא היחיד בעולם שטוען ככה!), אבל כל אותם "חובבי אפל" (שדווקא נראה כאילו הם הולכים אחרי אפל בעיניים עצומות למרות שלפעמים זה אומר לעשות החלטות ממש טיפשיות [לך תטייל קצת בפורום מקינטוש פה באתר ותבין..]) מתעקשים להשתמש במילים כמו "ייחודיות", "פשטות", "נגן נטו בלי תוספות מיותרות" ושאר סיסמאות לא ברורות.... ::)

פורסם

אוקי חבריה אחלה דיון...אוקי אז ככה...החלטתי לקנות פוד..יגיע שבוע הבא...של 40 גיגה...מקבל הכל אתו..

רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים כמו כונן דרכו..תודה מראש :)

פורסם

אני מודה, ה-iHP-120 יותר טוב מהפוד! נקודה.

אבל אם נחזור חודשיים אחורה, עדיין הייתי קונה את הפוד. למה? ככה.

אוקי חבריה אחלה דיון...אוקי אז ככה...החלטתי לקנות פוד..יגיע שבוע הבא...של 40 גיגה...מקבל הכל אתו..

רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים כמו כונן דרכו..תודה מראש :)

מאפשר Enable For Disk Use ומעתיק אליו קבצים.

פורסם

פשוט תדפדפו בכל הדפים כאן שוב , כל האנשים שיש להם ipod לא מוכנים להתפשר וצועקים בלי לחשוב בכלל שipod יותר טוב מהכל...

שהסוללה של הipod שלכם תגמר שנתיים~ אז אתם תחזרו לכאן ותודו. כי ברגע שהסוללה נגמרת אתם צריכים לפתוח את הipod = אין אחריות

והמכסה הוא אלומיניום דקיק שבפתיחה יכול להישבר ואז נדפקתם.

+למצוא חנות שמוכרת בטריות כאלה והמחיר של הבטריות הדקיקות האלה.

אם איתי קונה נגן היום איתי הולך על הzan יש לו אחלה זמן סוללה ואפשר להחליף אותה בקלות והוא ממש זול וקטן.

פורסם

פורסם

למה אתה אומר את זה כמה פעמים...?

וסתם...(זה לא נקרא ספאם?)

וגוק... כמה שגיאות כתיב...

תגידו לי אני גם רציתי לקנות החודש מתישהוא אייפוד...

ועכשיו כל התלונות... :\ ...

אז אתם ממליצים על הHP120 הזה?... שמה זה בדיוק?

פורסם

שהסוללה של הipod שלכם תגמר שנתיים

כי ברגע שהסוללה נגמרת אתם צרכים לפתוח את המחשיר = אין אחריות

אחריות = שנה.

מילא אחרי שנתיים אין אחריות....LOL

ל-iPod שלי כבר האחריות נגמרה, ולומר לכם את האמת - סתם.

לאדם כמוני ששמור על חפציו לא נזקקתי לאחריות, יכולתי בקלות לרכוש אותו בחו"ל ב600-700 ש"ח פחות.

פורסם

אבל אם נחזור חודשיים אחורה, עדיין הייתי קונה את הפוד. למה? ככה.

אם נחזור חודשיים אחורה, יש סיכוי שגם אני הייתי קונה אותו (למרות שנראה לי שאם זה היה לפני חודשיים, הייתי מעדיף פשוט לחכות) כי אז רק התחילו לצאת לו מתחרים ראויים (ה-iHP100 רק הוכרז "לפני חודש וקצת" [יחסית ללפני חודשיים], ועדיין לא ממש היה אפשר להשיג אותו, מה גם שהוא כלל רק 10GB ונשא תג מחיר מוגזם לחלוטין) והוא עדיין היה מתחרה ראוי ביותר.

וכדי שלא תגיד לי שאני סתם שונא את אפל שנאה עיוורת - אני חושב שהאייפוד בתור עצמו הוא אחלה דבר [עם יתרונות וחסרונות כמו כל דבר], וכשהוא רק יצא לא יכולתי שלא להזיל עליו ריר (למרות שבאותה תקופה העדפתי את ה-Archos Jukebox Recorder, שאומנם היה מגושם יותר [הרבה יותר] מהאייפוד אך כלל פיצ'רים נוספים, ועלה חצי מחיר..).

כל זה לא משנה את העובדה שכרגע, ויסלח לי הבחור שהזמין אותו ממש עכשיו, הוא קניה דיי מטופשת כי במצב הנוכחי יש לו מתחרים טובים יותר, באותו מחיר.

זה לא שאם תקנה אותו עכשיו אתה תשנא אותו ויגעיל אותך בכלל להדליק אותו, ממש לא. אתה תהנה מכל רגע איתו.

אבל, יכולת להנות יותר (או לא, תלוי אם הפיצ'רים הנוספים מעניינים אותך - למרות שנראה לי שדברים כמו זמן סוללה ויכולת הקלטה וקידוד MP3 בזמן אמת הם דברים שחשובים ל[כמעט] כולם) - ובאותו מחיר...

פורסם

קודם כל בקשר לחזרה, זה לא היה מכוון, לא שמתי לב ששלחתי את ההודעה כבר...

בכל מקרה,

for crying out loud, הראתי לך אלף ואחת סיבות למה ה-iHP120 יותר טוב מהאייפוד (ולמען השם, אני ממש לא היחיד בעולם שטוען ככה!), אבל כל אותם "חובבי אפל" (שדווקא נראה כאילו הם הולכים אחרי אפל בעיניים עצומות למרות שלפעמים זה אומר לעשות החלטות ממש טיפשיות [לך תטייל קצת בפורום מקינטוש פה באתר ותבין..]) מתעקשים להשתמש במילים כמו "ייחודיות", "פשטות", "נגן נטו בלי תוספות מיותרות" ושאר סיסמאות לא ברורות....

אז רק לידע כללי, אני לא חובב אפל כלל וכלל! מעולם לא היה לי מחשב שלהם או כל מוצר אחר שלהם למען האמת. זהו המוצר הראשון שלהם שאיי פעם היה בבעלותי, וכן אני מרוצה ממנו עד הגג. לדעתי זהו מוצר מעולה שתוכנן עד הפרטים הקטנים והוא מתאים לי בדיוק למה שאני צריך.

וכפי שאומרים, על טעם ועל ריח אין להתווכח. יש אנשים שיאהבו את זה ויש כאלה שיאהבו את זה. ככה זה עם כל דבר בחיים.

ולא, לי אין צורך בדחיסה וקידוד בזמן אמת, ולא, אין לי צורך לעלות אליו שירים בצורה שאני "רגיל" אליה דרך ספריות. כל מה שמעניין אותי זה שהאלבומים שלי יהיו בסופו של דבר מסודרים במכשיר ושאני אוכל לדפדף בקלות לפי אומנים, ושמתחת לכל אומן יהיה כל האלבומים שלו, ושאני אוכל לנגן כל דיסק בנפרד, וכד'. ואת זה האייפוד עושה מצויין. יותר מכל מכשיר שראיתי (ראיתי כמה, כולל ה JUKEBOX. את האייריבר אני מודה שלא יצא לי לראות). אני פשוט אוהב את ההרגשה שלו.

אני אוהב לדפדף בו עם המסך ה- LCD הכחול הזה

אני אוהב ללחוץ על הכפתורי המגע הייחודיים וגלגל הגלילה.

אני אוהב את איכות הסאונד המעולה שהוא מספק (שזה דבר, אגב שאף אחד לא נגע - לאייפוד יש מגבר 30MWATT. שזה עוצמה שאין לאף נגן אחר).

בקיצור, אצלי עם האייפוד זו אהבה, ולא ממבט ראשון

פורסם

תשמעו לפני שבועיים רציתי להזמין את האייפוד, אבל זאת טעות מרה!!!

שמישהו אחד יגיד לי משהו שהאייפוד מצטיין בו יותר מ ihp120

פורסם

גודל

בקשר למגבר,

לא למדו אותך לא להסתכל יותר מדיי על מספרים ?

בכל מקרה, אם המספרים הם אלה שמעניינים אותך, ל-ihp120 יש מגבר של 20w לערוץ, שזה בדיוק כפול מהמינידיסק הנוכחי שלי, שמספק אותי למדיי גם במקומות רועשים, עם אוזניות נורמליות, כמובן - מה שמזכיר לי, שה-ihp120 מגיע עם Sennheiser MX300, בהחלט עדיפות על האוזניות ב- 25 סנט שמגיעות עם שאר הנגנים, למרות שאני אשאר עם ה-HD497 החדשות שהזמנתי, ואשתמש ב-MX300 רק כשאני משום מה אצטרך אוזניות כפתור.

נמשיך...

דפדוף לפי אומנים->אלבומים, ואז לנגן אלבום מלא בנפרד - יש בכל הנגנים... אני לא מבין איך נגן מסויים יכול לעשות את זה יותר טוב מהשאר? בבקשה תסביר..

LCD כחול - כן, LCD כחול זה באמת מגניב.. ;D יש גם לאייריבר.. ;D

כפתורי מגע וגלגל גלילה - ואני אוהב את הג'ויסטיק המגניב של ה-ihp120...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים