עבור לתוכן

IPOD דור III - איזה מכשיר מאכזב

Featured Replies

פורסם

כותבים על האריזה שזה שווה איזה 10$ וזהו (כך קיבלתי בזמנו את ה RioVolt שלי).

• תגובות 78
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נא לחזור לנושא !

זה לא ת'רד של "הזמנות iHP-120 " ::)

כולם בתשלום

איזה תשלום ואיזה נעליים ?!?!?! ??? ??? :P

אלה תוכנות בחינם:

EphPod - http://www.ephpod.com/

iTunes - http://www.apple.com/itunes/download/

בתשלום:

Music Match JuckBox - שאתה מקבל עם הנגן (גירסא מלאה + KEY חוקי)

XPlay - בתשלום, צריך לשלם עליה.

יש לך 3 תוכנות להשתמש בהן ! :o

מה הבעיה שלך ?

אתה הראשון שמתאכזב, תמכור אותו מצידי אך תעשה טעות בכך.

נסה את עצתו של Yot, אם הוא אומר שהיא עלולה לפתור את ה"בעיה" שלך לגבי העברת קבצים.

STOP = OFF, לכבות את המכשיר ולהדליק מחדש....ממש "בעיה"... :o , אתה סתם מתלונן, קנית- נסה להפיק את המיטב מכך...

לא, אתה מוצא רק חסרונות.

הרי ידעת שאין כפתור STOP, למה קנית אם כך?

פורסם

אין ספק שיש לאייפוד הרבה חסרונות, העיקרית לדעתי היא שכל תוספת ולו הכי קטנה שלו עולה הון !

הגיע הזמן שאי שם באפל יחליטו להוסיף למכשיר איזה כמה דברים שיתנו פייט למכשירים אחרים בשוק.

פורסם

אז איך תסביר את העובדה שיש נגנים כרגע בשוק אשר מציעים מגוון פיצ'רים - אך למרות זאת ה-iPod מוביל במכירות ?

איך תסביר שאנשים מעדיפים פשטות על פני all-in-one ? ???

פורסם

ווא וואו איזה בלאגן...

מה זה משנה, כל הבעיות האלו זה עניין של גישה , אפשר לשנות עולם עם גישה , זה בערך כמו לגרום לאוהד מכבי להלל ולשבח את הפועל (למרות ששתי הקבוצות מעולות - כל אחד יגיד על השנייה שהיא ***) , אז צריך להזהר כשקוראים תרדים כאלה , ואפשר לדעת טוב מאוד על גישה כשמישהו ישר מבקר משהו בלי להתנסות איתו לעומק ובלי לתת צאנס לכל דבר לפני שחושפים את הצד הפסימי.

דבר ראשון - לגבי כל הדיון הכללי על החברה והמכשיר - מה יש כאן להבין ? למה לחכות שנתיים ואז להגיד שהוא לא משהו , הוא כזה טוב ונמכר כי זה מוצר מעולה שהיה בשוק כבר שנתיים ולא בצורה של מכשיר נסיוני ועשה את עבודתו בצורה מעולה וחלקה - זאת הסיבה שהוא כזה פופולארי ועושים ממנו הרבה רעש, לא יודע מה יש לחכות שנתיים למשהו שרוצים. רק עכשיו ברגעים אלו ובעתיד הקרוב סוףסוף מתחיל גל של תחרות ומגוון מוצרים , אבל את הכבוד שנרכש למוצר ולחברה זה על מה שהיה עד עכשיו, יש היום באמת אלטרנטיבות מענינות - אבל להגיד "אני לא מבין מה הבלאגן שביב המכשיר" זה באמת חשיבה של ניובי...

לגבי "הוא גרוע כי אין לו כפתור סטופ" ;D , זה נראה כאילו אתה מתאמץ בכוח למצוא למה הוא רע , אתה מוכן להסביר לי מה ההבדל במכשיר מסוג זה בין STOP לPAUSE , ולמה בדיוק היתה מצפה ש STOP ייתן לך ? , למעשה אם תחשוב על זה לעומק , הכפתור הזה מיותר לגמריי (ורק בסוג כזה של נגן , וגם חשוב לזכור שלא קורא כלום כשהשיר בPAUSE - לא מסתובב כלום ולא מתבזבז חשמל) אני מבין את ה"זעם" הראשוני , באמת , אבל אם תתנסה קצת תלמד את המכשיר ואיך עובדים איתו - תגלשה שSTOP ניותר לחלוטין ולא נותן כלום.

לגבי הבחור עם הארקוס שחליט שהוא עמיד יותר - אתה אותו אחד מ"אוהדי הפועל "שדיברתי עליו מקודם ,אז יש לך ארקוס ואתה טוען שהוא נפל לך 30 פעם ושהוא מחזיק 5 שנים - אבל על סמך מה בדיוק אתה מתבסס שאתה אומר שהוא יותר עמיד מאחרים או מחזיק יותר מאחרים ? זה שבואינג 747 מחזיק טיסה לאירופה בלי להיתפרק בדרך זה לא אומר שכל שאר המטוסים לא מסוגלים לזה ;) , וזה לא שיש באייפוד וחבריו דיסק מיוחד , הוא מיוחד בדיוק כמו שהדיסק בארקוס שלך מיוחד - הוא פשוט יותר קטן משלך (שיותר קטן מהרגיל) , אז אני "מרשה" לך לאהוד ולאהוד את המכשיר שלך ולהיות גאה בו כמה שאתה רוצה - זה אפילו חשוב וחלק מהעיניין , אבל לבלבל אנשים אחרים ולהטעות אותם - זה כבר דיי מזיק.

בכל מקרה לכל דבר צריך סבלנות ולהיתרגל (גם באייפוד לא "מפעילים לוחצים PLAY וקדימה ואחורה" כמו מכשירים אחרים שאנחנו רגילים אליהם). לגבי זה שאייפוד לא תומך בסתם ניגון של קבצים במחיצות - זה באמת קצת מעצבן לפעמים למרות שזה בעיקר בראש.

לגבי גרירה וכל השאר - אז במקום לפתוח תוכנה שקוראים לה אקספלורר ובה להעביר את הקבצים - עושים את זה בתוכנה אחרת (ויש תוכנות שנראות בדיוק כמו אקספלורר) זה לא סוף העולם זה סה"כ תוכנה אחרת , פשוט היתרגלנו לאקספלורר או כל תוכנת קבצים אחרת שאנו עובדים איתה , ואני חייב להודות שלעבוד עם מה שרגילים זה הכי נוח ;)

פורסם

איזה שטויות, מה הקשר ?

זה כמו שתגיד לי ש"אנשים מעדיפים אמינות על פני ביצועים בכל מיני בדיקות של אתרים מחו"ל, ובגלל זה - 6 מיליון ישראים לא טועים - אינטל, המעבד שלי.".

פורסם

הקשר פשוט :

זה מוכר !

אני לא אומר שבשני המקרים (אייפוד, אינטל) הם גרועים, אך עובדה שיש מוצרים טובים יותר - אך השוק וכלל הצרכנים מעדיף ללכת על האייפוד ועל אינטל.

פורסם

נו בדיוק, וזה הכל בגלל שיווק נכון של החברה, בלי קשר ישיר לעדיפות של המוצר הספציפי על-פני המתחרים.

פורסם

הhard disc של הipod נהרס לאחר 20,000 שעות הפעלה לפי נתוני היצרן.

וזה לא שאני אומר שהארכוס חי 5 שנים , יש לי את הארכוס שלי כבר 5וחצי שנים , אני רק מציין את מה שאמרתי למעלה , ארכוס חיי יותר מipod.

פורסם

נו בדיוק, וזה הכל בגלל שיווק נכון של החברה, בלי קשר ישיר לעדיפות של המוצר הספציפי על-פני המתחרים.

אבל לא על נושא זה הדיון הזה , הדיון הוא על זה שהאייפוד מכשיר דפוק ומאכזב לטענת הכותב , ואם אתה מקביל את האייפוד לאינטל - אז זה שולל את הטענה הנ"ל. מה שרצו להגיד שאם כלכך הרבה אנשים קונים את זה - אז זה בטח לא יכול להיות גרוע או דפוק או לא נוח או מה שלא יהיה (גם המון קונים נייק וריבוק וליוויס - זה לא אומר שזה הכי כדאי או טוב , אבל בהחלט זה לא מעיד על מוצר נחות).

GOK - תלמד טוב טוב מה אומר המושג MTBF , זה ממש לא אורך חיים , ואתה שוב עובד באותה צורה - יודע על הדיסק של האייפוד - אבל האם ביררת על הMTBF של הדיסק שיש בארקוס שלך שאתה בכלל משווה ? , ואם אתה לא כזה מגמתי - אז בכלל חשבת על זה שMTBF של 20000 שעות (אם אתה צודק) זה משהו כמו לפחות 100 שנות שימוש ממוצע ? הדיסק באייפוד פועל כמה שניות על כל חצי שעת מוזיקה שהוא משמיע וזהו , ו100 שנה אני מייחס לקריאה מוגזמת של חצי שעה בכל יום רצוף במשך 100 שנה , בתכלס זה הרבה פחות וגם לא שומעים כל יום , והזמן הריאלי, אם הנתון שלך נכון, הוא יותר כמו300-700 שנה שימוש. באמת מה שאמרת חסר חשיבות ומעיד שאתה סתם מנסה להקניט את האייפוד או כל שאר המכשירים שמבוססים על דיסק דומה , חבל זה הורס את הדיון.

פורסם

אבל לא על נושא זה הדיון הזה , הדיון הוא על זה שהאייפוד מכשיר דפוק ומאכזב לטענת הכותב , ואם אתה מקביל את האייפוד לאינטל - אז זה שולל את הטענה הנ"ל. מה שרצו להגיד שאם כלכך הרבה אנשים קונים את זה - אז זה בטח לא יכול להיות גרוע או דפוק או לא נוח או מה שלא יהיה (גם המון קונים נייק וריבוק וליוויס - זה לא אומר שזה הכי כדאי או טוב , אבל בהחלט זה לא מעיד על מוצר נחות).

לא קצת הגזמנו ?!

פורסם
  • מחבר

ברק - זה לא שאני אומר שהוא מכשיר גרוע .

אני אומר שהוא מאכזב אותי ,בגלל כל ההייפ שעשו עליו (גם פה וגם בעולם)

ולמעשה אין בו כלום .

מכשיר MP3 שיש לי כבר 3 שנים , שהוא גדול יותר נכון -עושה בדיוק אותו דבר.

למעשה הדבר שהכי רציתי שזה את עניין הגרירה של קבצים (שירים) וזה פשוט לא עובד !! (עשיתי את מה שYOT אמר)

זה האכזבה הכי גדולה שלי .

פורסם

טוב אז ככה קודם כל אני לא כזה מעריץ של ה אייפוד ואני לא מבין ממה כל ההתלהבות ממנו הוא לא כזה טוב.... אפל טוחנים מאנשים כסף, על כל אביזר קטן בשבילו אם אני לא טועה איזה שהוא שקיק תיקון בשבילו עולה 30 דולר:)

ויש לו רק 8 שעות נגינה....

זה שהוא קטן לדעתי זה לא כזה ביג דיל.....

טוב עכשיו למשהו אחר.. הכפטור סטופ הדבר הזה שקיים שמחכבה את המחשיר כשלוחצים על סטופ קיים כמעט בכל מחשיר היום

אז אתה לא יכול להתלונן ממש .... רוב המחכשירים של ה דיסקמנים ואפילו וולקמנים כשאתה לוחץ סטופ זה מכבה....

אז לפי מה שהבנתי מהדיון שאפל שמו את זה על כפתור ה פאוס... אז זה בערך אותו עיקרון....לעדתי סתם אתה בלחצים בגלל שטות כזאת.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שאתה לא קורא הודעות

עיין שוב בהודעה שמעליך .

פורסם

למעשה ההייפ שהיה סביב האייפוד זה דברים שהיום יש בכל המתחרים מבחינת נתונים , ככה שהיתה תקופה - ועברה , זה כמו הפאלמ שהיה ראשוני עד שיצאו לו לאחר זמן לא קצר במיוחד מתחרים. סה"כ זה מכשיר השמעת מוזיקה - הוא לא יעשה לך קפה אז אני לא יודע מה בדיוק עוד חסר לך בו כמכשיר להשמעת מוזיקה. וכל שאר ההייפ הוא מחווית השימוש שזה דבר שמעריכים רק אחרי תקופת שימוש , אבל אם באים בגישה שלילית מראש - אף אחד לא יהנה בצורה כזאת. אבל בסופו של דבר המטרה להגיע לאיזה אלבום או רשימה או סתם ראנדום לשים אוזניות באוזן (או לחבר אותו לרסיבר)ללחוץ PLAY ולהאזין , כל ההסתבכות סביב עיקרון כזה פשוט תהרוס קצת מהעיניין.

חשוב לזכור שסידור קבצים או העברה זה דבר שעושים פעם אחת לרוב האוסף ולגבי מה שנוסף עם הזמן - אין דבר יותר פשוט מלהעביר שירים חדשים , בין אם זה גרירה בתוכנה אחת , כמה לחיצות עכבר באחרת או בחירה של הפלייליסטים (M3U) האהובים עלינו, ולאחר שלומדים להכיר את התוכנות - אפילו אפשר להעביר שירים חדשים אוטומטית אחרי שמחברים את הפוד. אם נשווה אחד לאחד אז לרוב האנשים יותר נוח באמת להתעסק עם הקבצים דרך התוכנה שהם עובדים להעברת קבצים כל הזמן וסידור במחיצות, חבל שאין את זה באמת באייפוד - ועוד מהתגובה הראשונה שרשמתי כאן לאחר שקיבלתי אותו אני רושם שזה משהו שהיתי רוצה שיהיה, אבל חשוב גם לא לצאת מפרופורצייה - כי זה לא הבדל גדול או טירחה נוראית מול מה שכן קיים (ואת זה תאמת יודעים רק אחרי שמשתמשים קצת - גם אני בהתחלה רגזתי על זה וחששתי מיזה). בכל מקרה - צריך רק לבוא לכל הנושא בראש פתוח - אפילו לי לקח שנה שלמה להבין שזה ממש נוח לשמוע את השירים דווקא לפי ID3 (דבר שהבנתי רק לאחר שהשתמשתי בITUNES - עד אז אפילו לא נגעתי באופצייה הזאת) כי מה לעשות - אני לא מהממיינים הכי גדולים 8)

בכל מקרה אם למישהו סידור קבצים רגיל זה משהו מאוד חשוב (וקל לצאת פה מפרופורציות אז להזהר) כדאי לחכות לנגנים אחרים שעכשיו ובעתיד הקרוב ייצאו לשוק , מה שיש היום זה נהדר - לא כמו לפני שנה... גם לאייפוד חדש היתי מצפה בחצי שנה שתבוא פלוס מינוס, זה ההימור שלי , אבל עד אז אני חושב שהאייפוד כבר יהיה הרבה פחות מעניין וייחודי (למרות שאני תמיד אומר שצריך להעביר את כל המכשירים החדשים את מבחן השימוש הראשוני והאמיתי של כמה חודשים בשוק), והוא ישאר רק לבעלי הקלאסה , כמו הפאלמ ששורד כמוצר הראשוני והקלאסי - למרות שלא חסרים אלטרנטיבות.

עופר - בכל מקרה מה שאני יכול להמליץ לך הוא לשחק כמה ימים עם EPHPOD , היא תוכנה חמודה , הטיפ שלי הוא לגרור מחיצות לWINAMP לשמור אותם במקום אחד (כרשימות) ואז לבחור בהעברת רשימות דרך התוכנה - כפתור אחד מעביר את הכל.

אם הקטע של אקספלורר חשוב לך - אני ממליץ לך להוריד גירסת הדגמה של XPLAY - שם תוכל לגרור ולראות בדיוק מראה של אקספלורר , לא יודע למה אני לא משתמש בה (פשוט התרגלתי לאפפוד ) (ואל תצתדק על זה שהיא עולה כסף - כבר ראיתי אצלך את ערימות הצרובים ;) ). , למעשה יש עוד המון תוכנות כמו VPOD וANAPOD EXPLORER ועוד לא מעט , פשוט תנסה כל אחת ותראה מה הכי נוח לך - רק תזכור שלכל אחת צריך להתרגל.

עדיכון חשוב - אני רואה שאחת התוכנות שהמלצתי לך ANAPOD EXPLORER שלא הכרתי אותה לפני היא בדיוק מה שאתה מחפש - היא פשוט תוסף לאקספלורר - בעצם עושה אינטגרצייה של כל העסק לתוך האקספלורר אך לפי עמוד הבית (עוד לא ניסיתי אותה) היא נראית הרבה יותר מתקדמת ונוחה ולמעשה עושה המון בכל הקשור לאירגון המוזיקה בכלל, נראה שהדגש שלה הוא נוחות ופשטות שלה אנו רגילים - וזה בדיוק מה שאתה מחפש:

What could be more natural, simple, and powerful than accessing your iPod as a device in My Computer? Browse your iPod using Explorer folders, right-click menus, and drag and drop, it's all there, just like you expect it to be. The less energy you waste figuring out how to interface with your iPod, the more you can enjoy your music. Excellent

.

הנה קישור עם הסברים - מומלץ לכל מי שמתעניין בנושא לקרוא:

http://www.redchairsoftware.com/anapod/featpw.php

apAlbum.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים